Δωρεάν παιχνίδια Tycoon

Εξοικονομήστε μερικά μετρητά παίξτε ένα δωρεάν παιχνίδι μεγιστάνας.

Βάλτε το καπέλο του ιδιοκτήτη της επιχείρησής σας. Tycoon παιχνίδια σας φέρνουν υπεύθυνο για τη διαχείριση μιας επιχείρησης στην επιτυχία. Έχουμε δωρεάν παιχνίδια μεγιστάνας που μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε online.

01 από 07

"Railroad Tycoon"

Στιγμιότυπο οθόνης © Πάρτε 2.
Το "Railroad Tycoon" είναι ένα παιχνίδι σιδηροδρομικών συστημάτων και συνδέεται για να τρέχεις όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά κάνοντας την αυτοκρατορία σου έναν τόνο χρημάτων. Πολλοί παίκτες θεωρούν ότι κανένα από τα άλλα παιχνίδια της σειράς δεν ήταν τόσο καλό όσο το πρωτότυπο.

02 του 07

"Fish Tycoon"

Σε αυτό το παιχνίδι, η δουλειά σας είναι να βρείτε τα μαγικά ψάρια από την αναπαραγωγή ψαριών. Θα βρείτε τον εαυτό σας να ελέγχετε εάν τα μωρά σας έχουν αυξηθεί και ποιες νέες υβριδικές φυλές έχετε δημιουργήσει. Τα χρήματα κερδίζονται με τον καθορισμό τιμής και την πώληση ψαριών. Θα χρειαστείτε τα μετρητά για να αγοράσετε αυγά ψαριών και βελτιώσεις δεξαμενών. Αν μπορούσαμε να έχουμε μόνο ένα ψάρι, αυτό θα ήταν αυτό. Περισσότερο "

03 του 07

"Καφές Tycoon"

Αγοράστε προμήθειες και πούλησε καφέ στους πελάτες εθισμένους σε καφεΐνη. Είναι ένα εύκολο παιχνίδι για να παραλάβετε και να παίξετε. Είναι ένα καλό παιχνίδι που έχετε σε ώρες που μπορείτε να παίξετε μόνο λίγο.

04 του 07

"Mogul του μπέιζμπολ 2006"

Έτσι ίσως δεν έχει τον παγκόσμιο μεγιστάνα στον τίτλο. Έχει ακόμα την ίδια έννοια. Το Sports Mogul κυκλοφόρησε μια παλαιότερη έκδοση του "Baseball Mogul" ως εισαγωγή στη σειρά. Είστε στην πλήρη ευθύνη μιας επαγγελματικής ομάδας μπέιζμπολ. Οι τιμές των εισιτηρίων, οι συναλλαγές, η σύνθεση, οι αμυντικές στρατηγικές και οι παίκτες μικρού πρωταθλήματος.

05 του 07

"Grand Tycoon"

Ο "Grand Prix Tycoon" δεν είναι ένα σοβαρό παιχνίδι μεγιστάνας. Το online παιχνίδι έχει επιλέξει αναβαθμίσεις, οδηγό και μαζορέτες. Οι διαδρομές και οι στάσεις των σκαφών ολοκληρώνονται πιέζοντας γρήγορα το κουμπί γραμμάτων που εμφανίζεται. Περισσότερο "

06 του 07

"Racehorse Tycoon"

Προχωρήστε στο μονοπάτι με την επιλογή του προπονητή και του αλόγου σας. Αγοράστε τη μεταφορά, την τροφή για τα άλογα και την επιβίβαση για το άλογό σας. Τα στοιχήματα μπορούν να γίνουν για το άλογό σας ή για άλλο άλογο. Πολλά χρήματα μπορούν να γίνουν με αυτόν τον τρόπο. Είναι διασκεδαστικό, γρήγορο για μάθηση, καθώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια σας. Περισσότερο "

07 του 07

"Βιντεοπαιχνίδι του McDonald's"

Δεν θα ήταν καλό να είσαι ο ιδιοκτήτης του McDonald's; Ίσως, ίσως όχι. Το "Βιντεοπαιχνίδι του McDonald's" δεν βάζει την αλυσίδα γρήγορου φαγητού σε καλό φως. Πάρα πολύ κέρδος τα ζώα δεν θα πάρουν την καλύτερη θεραπεία, ούτε θα είναι η καλύτερη δυνατή ποιότητα. Αυτό είναι ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που δεν εγκρίθηκε από την εταιρεία "McDonald's". Περισσότερο "