Πώς να χρησιμοποιήσετε το έντονο πρόσωπο σε απλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Στο διαδίκτυο, μας λένε, οι άνθρωποι δεν διαβάζουν, σαρώνουν και σκουπίζουν και κρύβουν το κείμενο για σφαίρες, λίστες, τίτλους - και τολμηρό πρόσωπο.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαβάζονται σαν ένα ποτήρι κρασί είναι μεθυσμένο;

Είτε αυτό είναι αλήθεια για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε τα μηνύματα διαβάζονται με σιγουριά στη μοναξιά και την ησυχία, απολαμβάνουν σαν ένα ποτήρι κρασί ή ένα καλό βιβλίο, με έμφαση σπάνια βλάπτει και συχνά βοηθάει. Αν μπορείτε να ξεχωρίσετε τμήματα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αυτό βοηθάει τον αναγνώστη να ανιχνεύσει τα σημαντικά γεγονότα όταν επιστρέψει σε αυτό για να βρει μόνο τα σημαντικά δεδομένα, για παράδειγμα.

Δυστυχώς, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απλού κειμένου δεν γνωρίζει το Bold κουμπί. Έχετε μόνο μία γραμματοσειρά, ένα μέγεθος και ένα χρώμα. Παρόλα αυτά, μπορείτε να κάνετε το κείμενο να ξεχωρίζει καλά.

Χρησιμοποιήστε έντονο πρόσωπο σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απλού κειμένου

Για να χρησιμοποιήσετε έντονη γραφή σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απλού κειμένου:

Ορισμένοι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα χρησιμοποιούν ακόμη ένα έντονο πρόσωπο για την εμφάνιση τέτοιων περασμάτων.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να υπογραμμίζετε το κείμενο σε απλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή χρησιμοποιώντας πλάγια γραφή .