Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα επαφών στο Outlook.com

Οργανώστε το βιβλίο διευθύνσεων σας για να ξεκινήσετε την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ομάδας

Κατάλογοι αλληλογραφίας, ομάδες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λίστες επαφών ... είναι όλοι ίδιοι. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να διευκολύνετε την αποστολή μηνυμάτων σε περισσότερα από ένα άτομα, αντί να επιλέξετε κάθε διεύθυνση ξεχωριστά.

Αφού δημιουργηθεί η λίστα αλληλογραφίας, το μόνο που πρέπει να κάνετε για να στείλετε αλληλογραφία στην ομάδα είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα της ομάδας στο πλαίσιο "Προς" του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα μηνύματα του Windows Live Hotmail αποθηκεύονται τώρα στο Outlook.com, οι ομάδες Hotmail είναι οι ίδιες με τις λίστες επαφών του Outlook.com.

Δημιουργήστε μια λίστα αλληλογραφίας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook.com

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες, όταν είστε συνδεδεμένοι στο Outlook Mail ή κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο Προσωπικό Outlook και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο βήμα 4.

  1. Στο επάνω αριστερό μέρος του Outlook, ο ιστότοπος Mail είναι ένα κουμπί μενού. Κάντε κλικ στο κουμπί αυτό για να βρείτε περισσότερους τίτλους περισσότερων προϊόντων που σχετίζονται με τη Microsoft, όπως το Skype και το OneNote.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Άτομα .
  3. Κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο κουμπί Νέο και επιλέξτε Λίστα επαφών .
  4. Πληκτρολογήστε ένα όνομα και οποιεσδήποτε σημειώσεις θέλετε να προσθέσετε στην ομάδα (μόνο εσείς θα δείτε αυτές τις σημειώσεις).
  5. Στην ενότητα "Προσθήκη μελών", ξεκινήστε να πληκτρολογείτε τα ονόματα των ατόμων που θέλετε στην ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ σε κάθε ένα που θέλετε να προσθέσετε.
  6. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας.

Τρόπος επεξεργασίας και εξαγωγής λιστών αλληλογραφίας του Outlook.com

Η επεξεργασία ή η εξαγωγή ομάδων email στο Outlook.com είναι πολύ απλή.

Επεξεργασία ομάδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Επιστρέψτε στο Βήμα 2 παραπάνω αλλά αντί να επιλέξετε να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα, κάντε κλικ στην υπάρχουσα λίστα επαφών που θέλετε να αλλάξετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Επεξεργασία .

Μπορείτε να αφαιρέσετε και να προσθέσετε νέα μέλη στην ομάδα καθώς και να προσαρμόσετε το όνομα της λίστας και τις σημειώσεις.

Αν προτιμάτε να διαγράψετε ολόκληρη την ομάδα, επιλέξτε Διαγραφή . Σημειώστε ότι η κατάργηση μιας ομάδας δεν διαγράφει τις μεμονωμένες επαφές που ήταν μέρος της λίστας. Για να διαγράψετε επαφές, πρέπει πρώτα να επιλέξετε την συγκεκριμένη καταχώριση επαφών.

Εξαγωγή μιας λίστας αλληλογραφίας

Η διαδικασία αποθήκευσης ομάδων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com σε ένα αρχείο είναι ίδια με τον τρόπο εξαγωγής άλλων επαφών.

Από τη λίστα επαφών, μπορείτε να μεταβείτε στο βήμα 2 από πάνω, επιλέξτε Διαχείριση> Εξαγωγή επαφών . Επιλέξτε εάν θέλετε να εξάγετε όλες τις επαφές ή μόνο ορισμένους φακέλους επαφών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εξαγωγή για να αποθηκεύσετε το αρχείο CSV στον υπολογιστή σας.