Αυτόματη εκτύπωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 3.0 εργαλείο αναθεώρηση

Η κατώτατη γραμμή

Αυτόματη εκτύπωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνει τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (και τα συνημμένα αρχεία, αν θέλετε) από οποιονδήποτε λογαριασμό email POP απευθείας στον εκτυπωτή.
Ενώ τα φίλτρα και τα πρότυπα εκτύπωσης σας δίνουν αρκετό έλεγχο στη διαδικασία, και τα δύο θα μπορούσαν να είναι πιο ολοκληρωμένα και απλούστερα. Θα ήταν υπέροχο εάν το Automatic Print Email θα μπορούσε να εκτυπώσει τις συνημμένες εικόνες από μόνο του, καθώς οι προεπιλεγμένες εφαρμογές μπορούν να απαιτούν είσοδο χρήστη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση

Ξαφνικά, τα φαξ είναι τόσο ελκυστικά. Σίγουρα, η τεχνολογία φαίνεται παλιά, αλλά τα έγγραφα έρχονται τυπωμένα σε χαρτί: πραγματικά, απτά αποτελέσματα!

Με το Automatic Print Email, μπορείτε να έχετε μια παρόμοια εμπειρία για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Το Automatic Print Email εκτυπώνει τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως και περιλαμβάνει και τα συνημμένα αρχεία.

Εάν δεν είναι όλο το ταχυδρομείο που παίρνετε είναι άξιος της επεξεργασίας εκτύπωσης, μπορείτε να αποκλείσετε επιλεκτικά ή να συμπεριλάβετε αποστολείς, παραλήπτες, λέξεις-κλειδιά θέματος και μήνυμα πάνω ή κάτω από ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Ορισμένοι τύποι συνημμένων μπορούν επίσης να διατηρηθούν από την εκτύπωση και το Automatic Print Email μπορεί να συρρικνώσει τα συνημμένα PDF ή TIFF για να χωρέσουν σε λιγότερες σελίδες. Οι επιλογές φιλτραρίσματος είναι αρκετά ολοκληρωμένες, αλλά θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο ακριβείς - και είναι πιο εύκολο να χειριστούν.

Το Automatic Print Email χρησιμοποιεί την προεπιλεγμένη εφαρμογή κάθε εκτυπωτή για εκτύπωση. Συχνά, αυτό λειτουργεί καλά. Μερικές φορές, ωστόσο, οι εφαρμογές απαιτούν την εισαγωγή των χρηστών για εκτύπωση. Θα ήταν ωραίο αν το Automatic Print Email μπορούσε να χειριστεί τα συνημμένα αρχεία εικόνας και να τα εκτυπώσει καθώς εκτυπώνει εικόνες που εμφανίζονται σε σώματα μηνυμάτων HTML.

Αν το προεπιλεγμένο πρότυπο αυτόματης εκτύπωσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιεί για την εκτύπωση μηνυμάτων δεν είναι το στυλ σας, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το δικό σας. Η μορφή είναι περιορισμένη και αρκούντως τεκμηριωμένη, και πρέπει να κάνετε την επεξεργασία σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.