Αναθεώρηση: Υπογούφερ Paradigm DSP-3200

Απολαύστε την εμπλοκή, τα εκτεταμένα μπάσα

Εκτός από την κατασκευή αρκετών μοντέλων ηχείων, τοίχου, τοίχου και εξωτερικών ηχείων, η Paradigm Electronics προσφέρει τη σειρά DSP τροφοδοτούμενων υπογούφερ για στερεοφωνικά συστήματα και συστήματα οικιακού κινηματογράφου. Το υπογούφερ DSP-3200 θεωρείται το μοντέλο μέσης γραμμής στη σειρά DSP των υποσυνόλων.

Χαρακτηριστικά Paradigm DSP-3200

Το DSP-3200 είναι ένα subwoofer με αναλογική μπάση που διαθέτει κώνο πολυπροπυλενίου ινών Aramid των 12 ιντσών, πηνίο φωνής 2 ιντσών και ενισχυτή κλάσης D RMS 300 (διατηρημένης ισχύος). Σε περίπτωση που είστε νέοι στον όρο, η ίνα Aramid (think Kevlar) είναι ένα συνθετικό υλικό γνωστό για τις ανθεκτικές στη θερμότητα ιδιότητες. Ο ενσωματωμένος οδηγός χρησιμοποιεί ένα μεγάλο περίβλημα από καουτσούκ για να επιτρέψει την εκτεταμένη εκδρομή του woofer. Και το ίδιο το περίβλημα διαθέτει διπλές θύρες εμπρόσθιας θέρμανσης για αποδοτικότητα, γεγονός που επιτρέπει επίσης την ευελιξία τοποθέτησης.

Οι είσοδοι στάθμης γραμμής και ηχείων είναι έτσι ώστε το DSP-3200 να μπορεί να συνδεθεί στην έξοδο Sub-out / LFE ή στις εξόδους στάθμης ηχείων ενός δέκτη ή ενισχυτή. Ο ενσωματωμένος σταυρός είναι μεταβλητός από 35 έως 150 Hz και ο έλεγχος μεταβλητής φάσης μπορεί να προσαρμοστεί από μηδέν έως 180 μοίρες. Το crossover έχει επίσης μια επιλογή παράκαμψης - ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αν χρησιμοποιείται το crossover στον δέκτη ή τον επεξεργαστή αντί του crossover του subwoofer.

Η κατασκευή του περιβλήματος είναι συμπαγής με καλή εφαρμογή και φινίρισμα. Το Paradigm DSP-3200 διατίθεται σε τέσσερις φινιρίσματα: Rosenut, Black Ash, Wenge και Cherry.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Απόδοση ήχου DSP-3200

Η περίοδος διακοπής για το Paradigm DSP-3200 συνίστατο στην παρακολούθηση του συνόλου έξι δίσκων (24 επεισόδια) από την πρώτη σεζόν του Fox show 24 σε ένα μαραθώνιο DVD βροχερού-Σαββατοκύριακου. 24 καταγράφεται στο Dolby Digital 5.1 με ένα συναρπαστικό soundtrack που χρησιμοποιεί τα μπάσα για να αυξήσει αποτελεσματικά το δράμα και την αγωνία. Το υπογούφερ Paradigm DSP-3200 παράγει βαθιά, σπλαχνικά μπάσα που εμπλέκει τον θεατή στην ιστορία. Το μπάσο δεν ακούγεται ποτέ βαρύ ή χυδαίο, απλά χαμηλό και σφιχτό με καλή επέκταση και βάθος. Είναι ένα από τα καλύτερα σκούτερ που έχουμε ακούσει σε ένα σύστημα.

Ενώ ακούτε στερεοφωνική μουσική, το Paradigm DSP-3200 ξεπερνάει πολλά άλλα υπογούφερ που δοκιμάσαμε. Το Rewind του Oregon (Chesky Records) έχει μια πίστα μπάσων με ασυνήθιστο βάθος που το Paradigm αναπαράγει με εξαιρετική επέκταση, χωρίς ποτέ να φτάσει στο σημείο να ακούγεται ήχο ή βαριά.

συμπέρασμα

Το Paradigm DSP-3200 είναι ένα από τα καλύτερα subwoofer που μπορείτε να πάρετε για τα χρήματα. Με ισχυρή, εκτεταμένη απόκριση μπάσων και προσιτή τιμή για την εξουσία, δεν μπορεί κανείς να ζητήσει πολλά περισσότερα. Είναι μια μεγάλη αξία για ένα στερεοφωνικό σύστημα ή σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Αυτό το υπογούφερ είναι ψηλότερο από άλλα μοντέλα, οπότε μην σχεδιάζετε να το γεμίσετε κάτω από μια καρέκλα ή καναπέ. Εκτός αυτού, για να έχετε τη μέγιστη απόδοση, θα χρειαστείτε την ευελιξία να τοποθετήσετε το subwoofer στην καλύτερη θέση στην αίθουσα ακρόασης.

Σελίδα προϊόντος: Υπογούφερ Paradigm DSP-3200