Πώς να επεξεργαστείτε φωτογραφίες στο Google+ χρησιμοποιώντας το Creative Kit

01 του 06

Επιλέξτε μια φωτογραφία Google Plus

Είναι εξαιρετικά εύκολο να εισαγάγετε φωτογραφίες στο Google+. Αν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή για κινητά και το επιτρέπετε, το τηλέφωνο ή το tablet σας θα φορτώσει κάθε φωτογραφία που τραβάτε στη συσκευή σας και θα την τοποθετήσετε σε έναν ιδιωτικό φάκελο. Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτές τις φωτογραφίες από τον φορητό ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Κάντε κλικ στο κουμπί φωτογραφιών στην κορυφή της οθόνης Google+ για να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή " Φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας ". Μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες από άλλες πηγές, αλλά μπορείτε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας πριν τις δημοσιοποιήσετε, είναι μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του Google+. Στην περίπτωσή μου, ο γιος μου αγαπά να φωτογραφίζει τον εαυτό του στο tablet μου, οπότε θα ξεκινήσω με ένα από τα αυτοπροσωπογραφικά του.

Όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια φωτογραφία, θα πρέπει να δείτε ένα μικρό μεγεθυντικό φακό. Κάντε κλικ σε έναν από τους μεγεθυντικούς φακούς για μεγέθυνση. Αυτό θα μας οδηγήσει στο επόμενο βήμα.

02 του 06

Εξερεύνηση λεπτομερειών φωτογραφίας στο Google+

Τώρα που έχετε κάνει κλικ σε μια φωτογραφία, μεγεθύνετε την εικόνα για να δείτε μεγαλύτερη προβολή της. Θα δείτε τις φωτογραφίες που τραβήξατε πριν και μετά από το σετ στο κάτω μέρος. Μπορείτε να επιλέξετε μια νέα φωτογραφία από εκεί, εάν αποδειχθεί ότι η πρώτη που επιλέξατε ήταν θολή ή δεν ήταν αυτή που σκοπεύατε να δείτε.

Θα δείτε σχόλια, αν υπάρχουν, στη δεξιά πλευρά. Η φωτογραφία μου είναι ιδιωτική, ώστε δεν υπήρξαν ποτέ σχόλια. Μπορείτε να αλλάξετε τη λεζάντα της φωτογραφίας, να αλλάξετε την προβολή της σε άλλα ή να δείτε τα μεταδεδομένα της φωτογραφίας. Τα μεταδεδομένα περιέχουν πληροφορίες όπως το μέγεθος της φωτογραφίας και τη φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιήθηκε για τη λήψη της.

Σε αυτήν την περίπτωση, πατάμε το πλήκτρο "Επεξεργασία" , στη συνέχεια " Creative Kit ". Θα προχωρήσω σε μεγέθυνση για να το παρουσιάσω με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο επόμενο βήμα

03 του 06

Επιλέξτε Creative Kit

Αυτή η προβολή σάς δίνει καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει όταν κάνετε μεγέθυνση σε μια φωτογραφία και κάντε κλικ στο κουμπί " Επεξεργασία" . Μπορείτε να κάνετε μερικές γρήγορες επιδιορθώσεις αμέσως, αλλά η πραγματική μαγεία συμβαίνει όταν επιλέξετε " Creative Kit ". Η Google αγόρασε έναν online επεξεργαστή φωτογραφιών που ονομάζεται Picnik το 2010 και χρησιμοποιεί αρκετά την τεχνολογία του Picnik για να τροφοδοτήσει τις ικανότητες επεξεργασίας στο Google+

Αφού επιλέξετε " Επεξεργασία" και " Creative Kit ", θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Αυτή τη φορά, υπάρχει ένα μικρό Halloween αίσθηση.

04 του 06

Εφαρμογή εφέ και επεξεργασία φωτογραφιών σας

Εάν είστε χρήστης Picnik, όλα αυτά θα φαίνονται πολύ οικεία. Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να επιλέξετε από τις " Βασικές επεξεργασίες " όπως τα περικοπές, την έκθεση και τα φίλτρα ακονίσματος.

Θα δείτε επίσης μια επιλογή " Εφέ" στο επάνω μέρος της οθόνης. Αυτό είναι όπου μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα, όπως ένα για να προσομοιώσετε ένα πλαίσιο Polaroid ή τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα "ανύπαρκτο μαύρισμα" στις φωτογραφίες ή να αφαιρέσετε τις κηλίδες.

Μερικά εφέ απλώς εφαρμόζουν ένα φίλτρο σε μια φωτογραφία, ενώ άλλα απαιτούν να βουρτσίζετε πάνω από την περιοχή στην οποία θέλετε να εφαρμόσετε το εφέ. Αφού επιλέξετε διαφορετικό εφέ ή μετακινηθείτε σε άλλη περιοχή, θα σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε ή να απορρίψετε τις αλλαγές που κάνατε. Σε αντίθεση με το Photoshop, το Google+ δεν επεξεργάζεται φωτογραφίες σε στρώματα. Όταν κάνετε μια αλλαγή, έχει αλλάξει την πρόοδο.

Θα χρησιμοποιήσουμε την επιλογή δίπλα στο στοιχείο " Εφέ" για τους σκοπούς αυτού του σεμιναρίου. Πρόκειται για μια εποχή-ειδική επιλογή, η οποία είναι Απόκριες.

05 του 06

Προσθέστε αυτοκόλλητα και εποχιακά εφέ

Όταν επιλέγετε ένα εποχιακό κιτ, θα δείτε φίλτρα διασκέδασης και επιλογές ειδικά για εκείνη την εποχή. Κάντε κλικ σε ένα στοιχείο στα αριστερά και εφαρμόστε το στη φωτογραφία σας. Επιλέξτε εάν θέλετε να εφαρμόσετε ή να απορρίψετε κάθε επεξεργασία όταν επιλέξετε κάποιο άλλο στοιχείο.

Όπως τα " Εφέ ", μερικά από αυτά μπορεί να είναι φίλτρα που ισχύουν για ολόκληρη τη φωτογραφία. Ορισμένοι μπορεί να απαιτούν να μεταφέρετε το δρομέα σε μια περιοχή για να εφαρμόσετε το κιτ σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της φωτογραφίας. Εξετάζουμε τα εφέ αποκριών σε αυτή την περίπτωση, ώστε να μπορείτε να σύρετε το δείκτη του ποντικιού σας για να ζωγραφίσετε σε μαλακά μάτια ή γενειάδα.

Ο τρίτος τύπος αποτελέσματος ονομάζεται αυτοκόλλητο. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα αυτοκόλλητο επιπλέει πάνω από την εικόνα σας. Όταν σύρετε ένα αυτοκόλλητο στην εικόνα σας, θα δείτε τα τιμόνια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε το μέγεθος και να κλίσετε το αυτοκόλλητο για να το τοποθετήσετε τέλεια στην οθόνη. Σε αυτή την περίπτωση, το ανοιχτό στόμα του γιου μου είναι το τέλειο σημείο για να τοποθετήσετε κάποια αυτοκόλλητα βαμπίρ fang. Τους σύρνω στη θέση τους και τα ξαναδιαμορφώσω για να ταιριάζει στο στόμα του, έπειτα προσθέτω μερικά λαμπερά μάτια βρικόλακας και μερικά αυτοκόλλητα για την εκτόξευση του αίματος για το φόντο. Η εικόνα μου είναι πλήρης. Το τελευταίο βήμα είναι η εξοικονόμηση και η κοινή χρήση αυτής της εικόνας με τον κόσμο.

06 του 06

Αποθηκεύστε και μοιραστείτε τη φωτογραφία σας

Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τη φωτογραφία σας αφού έχετε κάνει όλες τις επεξεργασίες φωτογραφιών που θέλετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε ή να απορρίψετε τις αλλαγές και θα σας ρωτήσω επίσης αν θέλετε να αντικαταστήσετε την υπάρχουσα φωτογραφία σας ή να αποθηκεύσετε ένα νέο αντίγραφο. Αν αντικαταστήσετε τη φωτογραφία σας, θα αντικαταστήσει το πρωτότυπο. Στην περίπτωσή μου, αυτό είναι εντάξει. Η υπάρχουσα φωτογραφία δεν επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για τίποτα, γι 'αυτό εξοικονομίζομαι τον κόπο να πρέπει να τη διαγράψω ούτως ή άλλως. Αλλά ίσως θελήσετε επίσης να αποθηκεύσετε το πρωτότυπο για χρήση για άλλους σκοπούς.

Μπορεί να δείτε μια εικόνα των εργαλείων περιστροφής όπως όλες αυτές οι διαδικασίες. Το Google+ έχει πολύ γρήγορη επεξεργασία φωτογραφιών σύμφωνα με τα πρότυπα του Ίντερνετ, αλλά μπορεί να φαίνεται αρκετά αργό για κάποιον που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία σε ισχυρότερους επεξεργαστές φωτογραφιών.

Θα δείτε την ίδια προβολή λεπτομερειών φωτογραφιών όπως κάνατε στο Βήμα Δεύτερο όταν εφαρμόζονται οι αλλαγές σας. Απλά πατήστε το κουμπί "Κοινή χρήση" στην κάτω αριστερή πλευρά αυτής της οθόνης για να μοιραστείτε τη φωτογραφία σας στο Google+ . Η φωτογραφία σας θα επισυνάπτεται σε ένα μήνυμα που μπορείτε να μοιραστείτε με τους κύκλους της επιλογής σας ή με το κοινό εν γένει. Τα δικαιώματα προβολής για τη φωτογραφία θα αλλάξουν επίσης όταν μοιράζεστε τη φωτογραφία.

Εάν σας αρέσει πραγματικά η φωτογραφία σας, μπορείτε επίσης να την κατεβάσετε από την προβολή λεπτομερειών. Επιλέξτε " Επιλογές" από τη δεξιά κάτω γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε " Λήψη φωτογραφίας". Απολαμβάνω!