6 Ελεύθερα εργαλεία παραγωγής που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες

Για την πραγματοποίηση επαγγελματικών αναζητήσεων βίντεο χωρίς το τίμημα pro.

1. 4KFree.com

Τα οπτικά εφέ μπορούν είτε να δημιουργήσουν είτε να απαιτήσουν δαπανηρές προσθήκες και χρόνια πρακτικής. Τα Rampant Design Tools δημιούργησαν μια δωρεάν έκδοση των εκπληκτικών αποτελεσμάτων drag and drop τους. Χιόνι, βρωμιά, σπινθήρες, πυρκαγιά, ματ στυλ, όλα δωρεάν. Το καλύτερο μέρος του 4KFree.com είναι ότι τα κλιπ είναι προκαθορισμένα αρχεία Quicktime, οπότε για να τα χρησιμοποιήσετε απλώς σπρώξτε ένα ή περισσότερα από αυτά σε ένα στρώμα πάνω από τα υπάρχοντα footage σε μια εφαρμογή επεξεργασίας και αλλάξτε τη λειτουργία blend ή transfer και το footage σας είναι στιγμιαία πιο δροσερό.

2. Μπλέντερ

Το Blender είναι μια σουίτα 3D animation ανοιχτού κώδικα που βρίσκεται σε δική του. Έχει τη δύναμη, τα εργαλεία και την υποστήριξη για να ανταγωνιστεί με τις γενικές, ακριβές 3D εφαρμογές. Το Blender διαθέτει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για τη διαχείριση της ροής εργασίας 3D: μοντελοποίηση, εξάρτηση, κινούμενα σχέδια, προσομοίωση, απόδοση, σύνθεση και παρακολούθηση κίνησης. Υπάρχουν ακόμη και εργαλεία για την επεξεργασία βίντεο και τη δημιουργία παιχνιδιών που συσκευάζονται εκεί. Ως ανοικτή πηγή, μερικοί χρησιμοποιούν το API του Blender για την Python για να προσαρμόσουν την εφαρμογή και να δημιουργήσουν τα δικά τους εργαλεία. Ένα άλλο πλεονέκτημα με το Blender είναι ότι είναι εντελώς cross platform, οπότε θα τρέχει εξίσου καλά σε υπολογιστές Linux, Windows και Mac.

3. freeimages.com

Οι εικόνες απόθεμα έρχονται σε πρακτικό για όλα τα είδη των πραγμάτων: φόντο, προοπτικές λήψεις, δημιουργώντας ένα περιβάλλον, συμπληρώνοντας για b-roll. Όταν πρόκειται για παραγωγές χαμηλού κόστους, οι λύσεις χαμηλού κόστους είναι ο τρόπος να προχωρήσουμε. Ευτυχώς, η μακροχρόνια ευνοούμενη ελεύθερη τοποθεσία sxc.hu της ιστοσελίδας έχει παραμείνει τρομερή, ακόμα και μετά την ανανέωση της freeimages.com. Αναζήτηση χιλιάδων εικόνων για να βρείτε το σωστό για ένα έργο και να το κατεβάσετε και όσες άλλες χρειάζονται. Υπάρχουν ακόμα οι αρμοδιότητες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλλά η επιλογή δεν είναι πολύ κακή. Εάν δεν είναι διαθέσιμο το ακριβές δεξί στιγμιότυπο, θα εμφανιστούν επίσης οι επιλογές premium iStock και θα συνδεθεί πίσω στον ιστότοπο που πληρώνεται με τον γονέα.

4. Animoto

Όταν ο χρόνος είναι ουσιώδης και η ποιότητα παραγωγής είναι απαραίτητη, το Animoto μπορεί να έρθει στη διάσωση. Επιλέξτε ένα θέμα, μεταφορτώστε μερικά κλιπ ή φωτογραφικά στιγμιότυπα και η εφαρμογή που βασίζεται στον ιστό θα παράγει ένα υψηλής ποιότητας, όμορφα παραγόμενο βίντεο με βάση την προβολή βίντεο. Υπάρχουν πληρωμένες επιλογές, αλλά πολλά διασκέδαση μπορεί να είχε δωρεάν.

5. Camtasia ή Quicktime

Και οι δύο αυτές εφαρμογές για Windows ή Mac μπορούν να τραβήξουν βίντεο από την οθόνη του υπολογιστή σας. Είτε δημιουργείτε βίντεο με το πώς να κάνετε, είτε απλά καταγράφετε ένα κλιπ της οθόνης σας για να το χρησιμοποιήσετε αργότερα ως υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο κάνατε κάτι, αυτές οι εφαρμογές θα καταγράφουν γρήγορα και εύκολα αυτό που θέλετε.

6. Magisto

Το Magisto είναι ένα δροσερό, δωρεάν εργαλείο για την παραγωγή βίντεο. Δεν είναι πολύ απλούστερο ούτε. Όπως το Animoto, απλά ανεβάστε βίντεο κλιπ και ακίνητες εικόνες, επιλέξτε ένα θέμα και στη συνέχεια επιλέξτε ένα soundtrack. Σε καμία περίπτωση, ο Magisto θα τους έχει επεξεργαστεί σε ένα ωραίο βίντεο. Πρέπει να κόψετε κάτι σε γάμο μεταξύ τελετής και υποδοχής; Δοκιμάστε το Magisto.