Τα 7 καλύτερα καλώδια 6,5 ιντσών που αγοράζουν το 2018

Αναβαθμίστε το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου ή του σκάφους σας με αυτά τα κορυφαία ηχεία

Ανεξάρτητα από τη μουσική σας προτίμηση, τα ηχεία αυτοκινήτου παίζουν σημαντικό ρόλο στις καθημερινές μας μετακινήσεις, στα οδικά ταξίδια μας και ακόμα και αν είμαστε αρκετά τυχεροί για να είμαστε έξω στο νερό με βάρκα. Και η αναβάθμιση του ηχητικού σας συστήματος δεν είναι μόνο ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναπνέετε νέα ζωή στο όχημα ή στο σκάφος σας, αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο ικανοποιητικά. Ωστόσο, η εξεύρεση του σωστού ζεύγους ομιλητών μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως ο προϋπολογισμός, ο σχεδιασμός, το μέγεθος, η συμβατότητα με το αυτοκίνητο ή το σκάφος σας και, προφανώς, η ποιότητα του ήχου. Αλλά από τη στιγμή που έχετε ήδη μειώσει το ηχείο μεγέθους που αναζητάτε (6,5 ίντσες), μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποκρυπτογράφηση των άλλων σημαντικών χαρακτηριστικών. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα καλύτερα ηχεία 6,5 ιντσών για να ξεπεράσετε τη βόλτα σας, ώστε να μπορείτε να χτυπήσετε το δρόμο ή να ανοίξετε το νερό και να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την ακρόαση των αγαπημένων σας μελωδιών.

Αν θέλετε τον τέλειο συνδυασμό υψηλής ποιότητας ήχου και ισχύος, ρίξτε μια ματιά στα ηχεία Polk Audio DB651 6,5 ιντσών. Υπάρχουν εσωτερικά ηχεία 6,5 ιντσών σε κάθε ηχείο και το σύνθετο πολυμερές / μαρμαρυγία που συνθέτει το ηχείο προστατεύει από τη θερμότητα ή την υγρασία και με ναυτικές πιστοποιήσεις μπορεί να χειριστεί σχεδόν όλους τους τύπους καιρικών συνθηκών (σε περίπτωση που αφήσετε κατά λάθος το παράθυρο ανοικτό κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδα) ή διαρροές καφέ.

Η προσθήκη υγρών-ψυχόμενων tweeters 3/4-ιντσών με δυνατότητα περιστροφής βοηθάει στην απόδοση ενός ισχυρού και λεπτομερούς ήχου. Η προστιθέμενη χρήση της απεικόνισης λέιζερ από το Polk μέσα σε κάθε ηχείο DB651 έχει ως αποτέλεσμα μια τεχνολογία που προσθέτει ομαλή απόκριση συχνότητας χωρίς παραμόρφωση σε υψηλότερους όγκους. Με ενσωματωμένο υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα και κομψές σχάρες ABS, τα ηχεία Polk φαίνονται τόσο καλά όσο ακούγονται.

Συνδυάζοντας καλούς χειρισμούς ισχύος, ανθεκτικότητα στη ναυτιλία και εξαιρετική έξοδο ήχου, το Polk Audio MM652 είναι ένα από τα καλύτερα ηχεία στην αγορά. Με συνεχή ισχύ 100 Watt και μέγιστη ισχύ έως και 300 W, το MM652 μπορεί να επιτύχει υψηλούς όγκους χωρίς παραμόρφωση έναντι ανταγωνιστικών ομιλητών. Η δυναμική ισορροπία του Polk βοηθά το MM652 να παράγει έναν πλούσιο και καθαρό ήχο και ένα tweeter τεριένας μιας ίντσας επιτρέπει τη λήψη τραγανών κορυφών και μέσων. Ως ηχείο με πιστοποίηση θαλάσσης, το MM652 προσθέτει αδιάβροχα εσωτερικά και εξωτερικά περιβλήματα, εποξειδικά επικαλυμμένα διαχωριστικά και τρύπες για σωστή αποστράγγιση. Η συγχώνευση αυτών των αδιάβροχων χαρακτηριστικών διασφαλίζει ότι το MM652 μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο σε αυτοκίνητα, αλλά και σε σκάφη καθώς και με τον υψηλότερο όγκο, παραμένει εύκολο να ακουστεί τόσο στη γη όσο και στη θάλασσα.

Όταν πρόκειται για ηχεία αυτοκινήτου με ήχο υψηλής ποιότητας και έντονη εμφάνιση, τα ηχεία 6.5 ιντσών Infinity Kappa 62.11I είναι η καλύτερη επιλογή για την αναβάθμιση του συστήματος ηχείων του αυτοκινήτου σας. Κατασκευασμένο από υλικό από κώνο από ίνες υάλου με έγχυση άνθρακα, το Kappa σχεδιάστηκε για να υπερβεί τις προσδοκίες σας και να διαρκέσει για χρόνια. Αναβαθμίζοντας τα ηχεία του αυτοκινήτου σας στο Kappa, εξασφαλίζετε ότι η ηχητική σας εμπειρία θα υπερβαίνει κατά πολύ τα εγκατεστημένα από το εργοστάσιο ηχεία, χάρη στην ονομαστική αντίσταση δύο ομών και στην ανώτερη ποιότητα ήχου. Με 450 watts κορυφαίας ισχύος ανά ζεύγος ηχείων και με ένα μαλακό τρούλο με μακριές θόλους, η Infinity Kappa προσδίδει λαμπρό μπάσο και καλό ήχο μέσης συχνότητας. Χωρίς ορατές βίδες στερέωσης, το Kappa ταιριάζει απόλυτα με τους πιο σύγχρονους εσωτερικούς χώρους των αυτοκινήτων και προσθέτει ένθετα χρωμίου για επιπλέον οπτική ανύψωση.

Κατασκευασμένο για μέγιστη ευελιξία, ο ήχος JL Audio C2-650X 6,5 ιντσών, διπλής κατεύθυνσης αυτοκινήτου, βρίσκεται σε μια κλάση πάνω από τα υπόλοιπα. Είτε η μουσική σας γεύση είναι Beethoven ή κλασικό ροκ, η αφοσίωση της JL στην παραγωγή των καλύτερων ηχείων αυτοκινήτου είναι εμφανής με το C2-650X. Με μια ανθεκτική κατασκευή, τα ζευγάρια tweeter των 2/4 ιντσών με μεταξωτό θόλο του πολυπροπυλενίου για μια μουσική έξοδο που μπορεί να πνίξει γρήγορα τον υπόλοιπο κόσμο. Το C2 δεν έχει πρόβλημα να χειρίζεται υψηλά επίπεδα έντασης χωρίς σχεδόν καμία παραμόρφωση τόσο για μουσικές νότες όσο και για φωνητικά κομμάτια, χάρη στις ψηφιακά βελτιστοποιημένες ενσωματωμένες διασταυρώσεις. Με τα τραγανή σκαμπανεβάσματα και τα τσιμπήματα, το C2-650X βοηθά να ορίσετε ένα νέο πρότυπο για τον ήχο στα ηχεία αυτοκινήτου.

Αν βρίσκεστε στο κυνήγι για ψηλά που ακούγονται απίστευτα, το ηχείο Alpine SPR-60C 6,5 ιντσών της Alpine ζει με τη φήμη των θετικών ομιλητών της εταιρείας και μετά με μερικούς. Κάθε μηχανισμός του ηχείου είναι ενσωματωμένος στο κεφάλι του ηχείου με το tweeter μιας ίντσας τοποθετημένο στη μέση ενός κώνου μεσαίου μεγέθους. Με ισχύ 110 watts για κάθε ηχείο ή μέγιστη ισχύ 330 βατ, η έξοδος ήχου της Alpine θα σβήσει τις κάλτσες σας. Το Alpine θα αποδίδει καλύτερα όταν συνδυάζεται με ένα ξεχωριστό γούφερ για βαθύτερα μπάσα, αλλά από μόνο του το SPR-60C παρουσιάζει μια εκπληκτική απόκριση συχνότητας. Το μικρό τους μέγεθος επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και οι μαγνήτες νεοδυμίου είναι μικρότεροι από τους συνηθισμένους, αλλά παρέχουν εξαιρετικά υψηλή ποιότητα ήχου.

Αν θέλετε να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ μιας μεγάλης αναβάθμισης στα εργοστασιακά ηχεία του αυτοκινήτου σας, διατηρώντας παράλληλα την τιμή κάτω, τα ηχεία Rockford Fosgate R165X3 αξίζουν μια σκληρή εμφάνιση. Συσκευασία μεταξωτού θόλου Piezo 3/4-ιντσών tweeters, κώνους πολυπροπυλενίου και woofer όλα σε ένα πακέτο, το R165X3 υπερέχει στην εξαγωγή της μέγιστης ισχύος από το υλικό. Με ονομαστική ισχύ 45 W με μέγιστη ισχύ 90 W, το R165X3 διαπερνά τα τραγανή σκαμπανεβάσματα και με εύκολη εγκατάσταση, ταιριάζει σε σχεδόν οποιοδήποτε μέγεθος αυτοκινήτου που είναι διαθέσιμο σήμερα. Οι εξαιρετικοί διασταυρώσεις tweeter λειτουργούν καλά με οποιοδήποτε είδος μουσικής και περιορίζουν τη στρέβλωση καθώς ο όγκος αυξάνεται στα υψηλότερα επίπεδα. Ένα χαλύβδινο πλαίσιο που είναι χτισμένο γύρω από το ηχείο βοηθάει στην προστασία του από τα σκληρά χτυπήματα και μια ελαστική επένδυση προστατεύει το ηχείο από τις ζημιές. Οι ξεχωριστές σχάρες των ηχείων προσφέρουν επιπλέον προστασία, αλλά μπορούν να αφαιρεθούν για μέγιστη έξοδο ήχου.

Ευέλικτο και με μεγάλη χωρητικότητα, με μια τιμή που ταιριάζει στο πορτοφόλι, τα ηχεία 6,5 ιντσών Rockford Fosgate P1650 κυκλοφορούν σε κύκλους γύρω από εγκατεστημένα εργοστασιακά ηχεία. Η απόκριση των μπάσων από το P1650 είναι εξαιρετική για ένα ηχείο αυτού του μεγέθους. Ταυτόχρονα, το τρισδιάστατο θόλο PEI με 3/4-ιντσών επιτρέπει τραγανές κορυφές που ακούγονται γεμάτες, ακόμα και όταν τα φίλτρα διασταύρωσης μειώνουν τις ανεπιθύμητες συχνότητες για καλύτερο ήχο. Η συμπερίληψη της τεχνικής κατακόρυφης προσάρτησης (VAST) του Rockford επιτρέπει στο P1650 να τοποθετηθεί οπουδήποτε στη σχάρα των ηχείων, καθώς ο ήχος θα γεμίσει έως και 25% περισσότερη επιφάνεια από τα ανταγωνιστικά ηχεία. Η εγκατάσταση είναι απλή ακόμη και για αρχάριους: Οι τύποι DIY θα πρέπει να έχουν το P6150 έτοιμο για να πάει κάτω από 10 λεπτά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .