Διαγραφή ή απενεργοποίηση Facebook: Ποια είναι η διαφορά;

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Facebook

Αν έχετε αποφασίσει να πάρετε προσωρινό ή μόνιμο διάλειμμα από το Facebook, έχετε επιλογές απενεργοποίησης ή διαγραφής του λογαριασμού σας. Υπάρχουν διαφορές - η κύρια είναι η προσωρινή και η μόνιμη.

Γιατί να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε το Facebook;

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι για τους οποίους θέλετε να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε το προφίλ σας στο Facebook, είναι δικό σας. Θεωρήστε όμως ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε πρώτα πριν πάρετε το δραστικό μέτρο της διαγραφής ή απενεργοποίησης του λογαριασμού σας στο Facebook. Ακολουθούν ορισμένοι συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους οι χρήστες διαγράφουν ή απενεργοποιούν τα δικά τους στοιχεία Facebook

Τι πρέπει να εξετάσετε πριν να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε το Facebook

Πριν λάβετε το δραστικό μέτρο της διαγραφής ή απενεργοποίησης του προφίλ σας στο Facebook, θεωρήστε τα σημαντικά γεγονότα:

Απενεργοποίηση του Facebook: Τι συμβαίνει και δεν συμβαίνει;

Εάν δεν είστε σίγουροι αν θα επιστρέψετε στο Facebook ή αν ξέρετε ότι σίγουρα θα επιστρέψετε μία ημέρα, η απενεργοποίηση είναι η σαφής επιλογή. Όταν απενεργοποιείτε το λογαριασμό σας στο Facebook, όλες οι πληροφορίες εξαφανίζονται αμέσως από το Facebook. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι φίλοι σας στο Facebook και όλοι οι άλλοι δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα στο Facebook.

Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται. Το Facebook κάνει αυτό ως ευγένεια σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη και αποφασίσετε να επιστρέψετε αργότερα. Όλες οι πληροφορίες του προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένων των φίλων σας, των φωτογραφιών σας και οτιδήποτε άλλο, θα είναι ακριβώς όπως το αφήσατε.

Για προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού σας:

  1. Κάντε κλικ στο βέλος στην επάνω δεξιά πλευρά οποιασδήποτε σελίδας στο Facebook.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Γενικά στην αριστερή στήλη
  4. Επιλέξτε Διαχείριση λογαριασμού.
  5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας .

Όταν είστε έτοιμοι να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, απλώς συνδεθείτε στο Facebook και όλα αποκατασταθούν. Επίσης, αποκαθίσταται εάν χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας στο Facebook για να συνδεθείτε κάπου αλλού. Θα χρειαστείτε πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στον κωδικό πρόσβασης για να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό.

Διαγραφή του Facebook: Τι συμβαίνει και δεν συμβαίνει;

Όταν διαγράφετε το λογαριασμό σας στο Facebook , όλες οι πληροφορίες σας έχουν εξαφανιστεί. Δεν υπάρχει επιστροφή ή αλλαγή γνώμη. Αυτό δεν είναι μια απόφαση να ληφθεί ελαφρά. Όταν είστε βέβαιοι, μεταβείτε στη σελίδα Διαγραφή του λογαριασμού μου στο Facebook και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού μου .