Σύγκριση: Αγοράζοντας σε απευθείας σύνδεση εναντίον ενός καταστήματος

Ο καλύτερος τρόπος να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση

Εάν είστε στην αγορά για μια νέα τηλεόραση , υπάρχουν δύο βασικές θέσεις για να ψωνίσετε. Ακολουθεί μια παράλληλη σύγκριση των ηλεκτρονικών καταστημάτων έναντι των καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο περιλαμβάνει όλες τις συναλλαγές είτε προέρχονται από κατάστημα λιανικής πώλησης με ηλεκτρονικό κατάστημα, κατασκευαστή είτε εξόδου ηλεκτρονικών ειδών τρίτου μέρους.

Ποιος μπορεί να αγοράσει - Πόσο σύντομα το χρειάζεστε

Σε απευθείας σύνδεση: Πιθανότατα, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα, λογαριασμό PayPal, λογαριασμό ελέγχου ή κάποια επιλογή ηλεκτρονικής χρηματοδότησης. Θα πρέπει να περιμένετε να φτάσει μέσω του ταχυδρομείου.

Λιανική: Το πιο εύκολο μέρος για να αγοράσετε προϊόντα αν έχετε τα χρήματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας τρόπος να φτάσετε εκεί και σημαίνει να πάρετε το στοιχείο σας σπίτι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: Λιανικό εμπόριο

Επιλογή προϊόντων και διαθεσιμότητα

Online: Κάθε μάρκα και μοντέλο είναι στη διάθεσή σας χωρίς να χρειάζεται να οδηγείτε μίλια για να το βρείτε. Μην βλέπετε την τηλεόραση σας σε αυτό το κατάστημα, σερφάρετε σε άλλο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να δοκιμάσετε το προϊόν εκ των προτέρων, εκτός αν το βρίσκετε σε κατάστημα λιανικής κοντά σας, αλλά μπορείτε να διαβάσετε κριτικές προϊόντων, απόψεις χρηστών και προδιαγραφές κατασκευαστή με ελάχιστη προσπάθεια. Οι περισσότερες αξιόπιστες τοποθεσίες συνειδητοποιούν τη διαθεσιμότητα κάθε στοιχείου.

Λιανική: Περιορίζεται μόνο στα προϊόντα που πωλεί σε τοπικό επίπεδο, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα τηλεόρασή σας προσωπικά πριν την αγοράσετε. Ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος, η επιλογή μπορεί να είναι περιορισμένη, αλλά η διαθεσιμότητα είναι σχεδόν πάντα βέβαιη.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: Online

Βασική τιμή

Online: Γενικά, οι πωλητές στο διαδίκτυο εμφανίζουν χαμηλότερες τιμές, επειδή δεν έχουν τα γενικά έξοδα ενοικίασης ενός pad σε ένα εμπορικό κέντρο, υψηλά ηλεκτρικά τιμολόγια και ένα προσωπικό των πωλήσεων. Υπάρχουν ακόμη και ιστότοποι που προσφέρουν εκπτώσεις "επί τοις εκατό" εάν εισαγάγετε έναν κωδικό αφού ικανοποιήσετε μια ελάχιστη απαίτηση αγοράς, η οποία θα μπορούσε να εξοικονομήσει ακόμη περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, δώστε προσοχή εάν η τηλεόρασή σας είναι ολοκαίνουργια ή ανακαινισμένη.

Λιανικό εμπόριο: Για να ανταγωνιστεί τις ηλεκτρονικές αγορές, τα καταστήματα λιανικής πώλησης μειώνουν τις τιμές σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με ένα κουπόνι ή με ειδική έκπτωση στο κατάστημα, οι τιμές ενδέχεται να φθάνουν τόσο χαμηλές όσο ορισμένοι πωλητές στο διαδίκτυο. Επιπλέον, πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης μεταπωλούν τα επιστραφέντα στοιχεία για ακόμα χαμηλότερες τιμές.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: Online

Φόροι, αποστολή και παράδοση

Συνδεδεμένοι: Ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σας και το κατάστημα που αγοράζετε μέσω αυτής, ενδέχεται να μην χρειαστεί να καταβάλετε φόρο επί των πωλήσεων. Η ναυτιλία είναι μια διαφορετική ιστορία. Ορισμένα καταστήματα δεν χρεώνουν τη ναυτιλία ή μπορείτε να πάρετε κουπόνια για δωρεάν αποστολή, ενώ άλλοι χρεώνουν, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει το τελικό κόστος της τηλεόρασης μέχρι αρκετές εκατοντάδες δολάρια.

Λιανική: Θα πληρώσετε τον τοπικό σας φόρο επί των πωλήσεων σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης και δεν θα υπάρξουν έξοδα αποστολής. Ωστόσο, τα περισσότερα καταστήματα θα χρεώσουν μια χρέωση για την παράδοση της νέας τηλεόρασής σας (εάν το επιλέξετε) ή θα προσφέρουν δωρεάν παράδοση. Εάν χρεώνουν για την παράδοση, προσπαθήστε να πάρετε το τέλος αφαίρεσε.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: Δέσμευση

Εξυπηρέτηση και εγγύηση πελατών - επιστροφές, ανταλλαγές, επισκευές

Online: Αυτό είναι ένα κολλώδες σημείο με online αγορές. Ενώ οι περισσότεροι υπερέχουν στην εξυπηρέτηση του πελάτη, υπάρχει επίσης ένα αρνητικό στίγμα που σχετίζεται με τους πωλητές στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε διαβάστε τις απόψεις των χρηστών πριν από την αγορά και κάντε ένα gut-call. Κατά καιρούς, οι καταναλωτές χρεώνονται τέλη ανανέωσης, πρέπει να πληρώνουν για ναυτιλία εάν στέλνουν το στοιχείο που πρέπει να καθοριστεί μέσω εγγύησης ή να αγοράσουν το στοιχείο με ρήτρα «χωρίς επιστροφή» στην πώληση. Ωστόσο, με ορισμένες εγγυήσεις, ο καταναλωτής θα πάρει ένα μοντέλο αντικατάστασης προσωρινά ή μόνιμα ανάλογα με το ζήτημα. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι μερικές φορές δύσκολη για επαφή, και συνήθως δεν υπάρχει κατάστημα για να φωνάξει ένα παράπονο αυτοπροσώπως.

Λιανική: Με μια απόδειξη, τα μοντέρνα καταστήματα λιανικής πώλησης είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν κατά την επιστροφή, την ανταλλαγή και τη χρήση της εγγύησης . Η εξυπηρέτηση πελατών οδηγείται συνήθως για να διατηρήσει την επιχείρησή σας με κάθε απαραίτητο μέσο, ​​έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι παίρνετε ένα στο πηγούνι κάθε τόσο. Για να είστε ασφαλείς, διαβάστε την πολιτική επιστροφής / ανταλλαγής πριν αγοράσετε.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: Λιανικό εμπόριο

Ασφάλεια

Σε απευθείας σύνδεση: Ενώ μερικοί άνθρωποι σκέφτονται να αγοράζουν υλικό online σημαίνει ότι τα πιστωτικά σας στοιχεία είναι εκεί για την αρπαγή, που απλά δεν είναι πια αληθινό. Οι περισσότεροι έμποροι λιανικής πώλησης χρησιμοποιούν κάποιο είδος κρυπτογράφησης 128-bit και είναι εξίσου ασφαλείς με τους τραπεζικούς ιστότοπους. Σίγουρα, υπάρχει κίνδυνος, αλλά όχι περισσότερο από την αγορά σε ένα κατάστημα. Διαβάστε τις απόψεις των χρηστών, ελέγξτε την άδεια ασφαλείας τους και θα είστε καλά.

Λιανικό εμπόριο: Αυτό που γράφεται για την ασφάλεια στο διαδίκτυο αφορά την ασφάλεια λιανικής. Ως επί το πλείστον, οι πληροφορίες σας θα παραμείνουν ιδιωτικές, αλλά υπάρχει πάντα η σπάνια περίπτωση κλοπής ταυτότητας σε κάποιο επίπεδο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: Δέσμευση

Από που να αγοράσω

Αγοράστε online αν ψάχνετε για την καλύτερη δυνατή συναλλαγή. Ακόμη και με τα έξοδα αποστολής, οι περισσότερες online τιμές είναι χαμηλότερες. Ενώ το λιανικό εμπόριο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί παντού με τιμές, έχει το πλεονέκτημα στην εξυπηρέτηση πελατών. Αν συναντήσετε τον πωλητή, αισθάνεστε την αίσθηση της κοινότητας και την ασφάλεια γνωρίζοντας ότι μπορείτε να περπατήσετε στο κατάστημα οποιαδήποτε στιγμή είναι σημαντικό - αγοράστε σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης.

Πού να αγοράσετε είναι εξίσου σημαντικό με τι να αγοράσετε. Πριν αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη λεπτή εκτύπωση, κάνετε μια μικρή έρευνα σχετικά με την εταιρεία που σκοπεύετε να αγοράσετε από, και όλα θα πρέπει να είναι εντάξει.