Η διαφορά μεταξύ 720p, 1080i, 1080p, 4K HDTVs

Η αγορά μιας τηλεόρασης είναι κάτι παραπάνω από την ανάλυση

Η αγορά μιας νέας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Οι έξυπνοι αγοραστές θέλουν την καλύτερη εικόνα που μπορούν να αντέξουν οικονομικά, η οποία είναι συνήθως μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ του ψηφίσματος, του μεγέθους και των δολαρίων. Εάν είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, μια τηλεοπτική ανάλυση 720p μπορεί να είναι η καλύτερη αγορά για εσάς, αλλά εάν ο προϋπολογισμός σας είναι απεριόριστος, η 4K αξίζει να εξεταστεί. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες περιλαμβάνουν το μέγεθος και τα έξτρα που περιλαμβάνουν έξυπνες τηλεοράσεις, καμπύλες οθόνες και δυνατότητες 3D.

Είναι όλο για την εικόνα

Η ποιότητα της εικόνας είναι - και πρέπει να είναι - η πρωταρχική μέριμνα για σχεδόν όλους, όταν ψωνίζουν για μια νέα τηλεόραση. Η ανάλυση της οθόνης μετράει, αλλά και η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην τηλεόραση. Κρατήστε αυτά τα πράγματα στο μυαλό σας όταν πηγαίνετε για ψώνια:

Το μέγεθος μετράει

Εάν ψωνίζετε για το σαλόνι, πηγαίνετε 55 εκατοστά ή και περισσότερο, υποθέτοντας ότι έχετε τον χώρο για την τηλεόραση και μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Το μέγεθος είναι ένα μεγάλο θέμα στην τιμολόγηση της τηλεόρασης, αλλά μπορείτε να αγοράσετε τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης σε διάφορες τιμές. Ελέγξτε την εικόνα σε οποιαδήποτε μεγάλη τηλεόραση με προϋπολογισμό και βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα της είναι αποδεκτή. Εάν ψωνίζετε για ένα υπνοδωμάτιο, τα 40 ίντσες είναι ένα καλό μέγεθος. Θα μπορούσατε να πάτε ακόμη μικρότερες σε μια τηλεόραση κουζίνας.

Έξυπνες τηλεοράσεις

Η κίνηση είναι σίγουρα προς όλες τις τηλεοράσεις που τελικά είναι έξυπνες τηλεοράσεις, αλλά δεν είναι ακόμα εκεί. Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι ένα επιπλέον που προσθέτει την τιμή στο σετ. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα προσθέτοντας ένα φθηνό εξάρτημα, όπως το Roku Stick ή το Apple TV, αν θέλετε να έχετε πρόσβαση μόνο στο Netflix ή στο Amazon Prime και σε μερικές εφαρμογές.

Καμπύλες τηλεοράσεις

Οι καμπύλες τηλεοράσεις μπορεί να αποδειχθούν ένα άλλο λάθος στο προϊόν που βρίσκεται εδώ σήμερα και έχει φύγει αύριο. Αν είστε γύρω από ένα και το αγάπησα, ξοδέψτε τα χρήματα, αλλά οι περισσότεροι θεατές πιστεύουν ότι μειώνει περισσότερο από ό, τι προσθέτει στην εμπειρία προβολής.

Τρισδιάστατες τηλεοράσεις

Μην ενοχλείτε να ξοδεύετε χρήματα σε μια 3D τηλεόραση, αν μπορείτε να βρείτε ακόμη και ένα. Αν και είχαν μια σύντομη περίοδο δημοτικότητας, δεν πωλούσαν καλά και αρκετές μεγάλες μάρκες τους έριξαν. Οι 3D τηλεοράσεις είναι νεκροί.