Τα 7 Best Home Theater Κιτ εκκίνησης για αγορά στο 2018 για κάτω από $ 500

Είναι εύκολο να δώσετε στο ηχοσύστημα home theater σας ένα makeover

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορείτε πάντα να βλέπετε τηλεόραση ή να κάνετε streaming Netflix με ενσωματωμένα ηχεία και να βρείτε αρκετά καλό ήχο. Ωστόσο, εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία προβολής σας σε προσιτή τιμή, ένα στοίχημα για το σπίτι θέατρο είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που μπαίνουν στο παιχνίδι κατά την επιλογή ενός κιτ, συμπεριλαμβανομένου του συνολικού προϋπολογισμού σας, του αριθμού των ομιλητών που αναζητάτε, καθώς και της επιθυμίας σας για πρόσθετες λειτουργίες όπως Wi-Fi ή συνδεσιμότητα Bluetooth. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να πάρετε στερεοφωνικό ήχο πολύ πέρα ​​από την εμπειρία της αποθεματικής τηλεόρασης. Ευτυχώς, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα πακέτα home theater που μπορείτε να αγοράσετε για λιγότερο από $ 500.

Το YHT-3920-UBL home theater της Yamaha σε ένα κουτί προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ήχου 5.1 καναλιών. Τροφοδοτείται από υπογούφερ κεντρικού καναλιού οκτώ ιντσών των 100 watt και τέσσερα ηχεία surround ήχου με οδηγούς κώνου 2,75 ιντσών. Ο δέκτης είναι το πραγματικό αστέρι, προσφέροντας άφθονα πρόσθετα για την τιμή, όπως 4K Ultra HD, Wi-Fi, Wireless Direct, Ethernet και σύνδεση Bluetooth για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής. Με ταχύτητα μόλις 80 watts ανά κανάλι, δεν υπάρχει ηχητικό σούπερ σταρ, αλλά η ρύθμιση είναι μια γρήγορη διαδικασία χάρη σε μια διαθέσιμη εφαρμογή iOS και Android που βοηθάει με λεπτομερείς εικόνες. Ο σχεδιασμός αισθάνεται ωφέλιμος και δεν κάνει πολλά για να ξεχωρίζει σε ένα δωμάτιο, αλλά υπάρχει περισσότερη αξία στον ήχο από το ύφος. Πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι ο εικονικός κινηματογράφος της Yamaha, ο οποίος επιτρέπει την τοποθέτηση όλων των ηχείων στο μπροστινό μέρος ενός δωματίου, ενώ εξακολουθεί να απολαμβάνει ήχο surround 5.1 καναλιών εάν δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση των πίσω ηχείων.

Διαθέτοντας πέντε συμπαγή δορυφορικά ηχεία (150 watt) και ένα υπογούφερ 100 W, το σύστημα οικιακού κινηματογράφου HTP-074 5.1 της Pioneer προσφέρει εξαιρετικό ήχο για την τιμή. Χτισμένο για παιχνίδια, streaming μουσική και ήχο surround, ο εντυπωσιακός ήχος 5.1 καναλιών περιλαμβάνει αναπαραγωγή Ultra HD 4K, καθώς και τρισδιάστατη ετοιμότητα τόσο για Blu-ray όσο και για συστήματα παιχνιδιών βίντεο. Επίσης ενσωματωμένο είναι το Bluetooth 3.0 που επιτρέπει τη ροή μουσικής από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των smartphone / tablet Android και iOS. Όσον αφορά τον ήχο, η συμπερίληψη κωδικοποιητών χωρίς απώλειες Dolby TrueHD και DTS-HD δημιουργούν ήχο που αντικατοπτρίζει την αρχική μορφή. Για ένα βασικό home theater στο κουτί, η Pioneer προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε (και στη συνέχεια κάποια).

Το SP-PK52FS της Pioneer και τα δύο ηχεία που στέκονται στο πάτωμα, δύο μεγάφωνα ραφιών, ένα ηχείο κεντρικού καναλιού και ένα subwoofer οκτώ ιντσών προσφέρουν έναν ήχο δύσκολο. Το σύστημα 5.1 καναλιών είναι ιδανικό για κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, βιντεοπαιχνίδια ή streaming ακουστικών και, με τη σχεδίαση των ομιλητών Andrew Jones, φαίνονται τόσο καλά όσο ακούγονται. Ο ενσωματωμένος δέκτης λάμπει εξίσου καλά με ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών, όπως η υποστήριξη UltraHD 4K, Dolby TrueHD, DTS-HD, καθώς και η ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth και η ενσωμάτωση Wi-Fi. Οι επιλογές συνδεσιμότητας βοηθούν τα smartphone και τα tablet να συνδέονται και να μεταδίδουν ασύρματα ροή ήχου στα ξεχωριστά ηχεία. Λειτουργώντας κοντά στην κορυφή του ανώτατου ορίου τιμής, το σύστημα οικιακού κινηματογράφου της Pioneer δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Αξίζει κάθε δεκάρα.

Όταν το μόνο που θέλετε είναι κάτι γυμνό, φτάστε στο σύστημα Theory Solutions by Goldwood 5.1. Με συνολική ισχύ συστήματος μόνο 500 watts, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι αυτό το σύστημα θα σπάσει τα παράθυρα, αλλά υπάρχει περισσότερος από αρκετός ήχος για την αναπαραγωγή ταινιών συναντήσεων ή ταινιών δράσης. Το σύστημα των έξι τεμαχίων διαθέτει ένα υπογούφερ και πέντε δορυφορικά μεγάφωνα έξι ιντσών πλήρους εμβέλειας με κίτρινο σε μαύρο σχεδιασμό που δεν φαίνεται απαραίτητα σε high-end, αλλά δεν το αγοράζετε για εμφάνιση. Τα ηχεία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παράγουν επιπλέον μπάσα και δίνουν πραγματικά σε αυτό το τμήμα. Δυστυχώς, η χαμηλή τιμή σημαίνει έλλειψη επιλογών συνδεσιμότητας, οπότε τα Bluetooth και το Wi-Fi δεν βρίσκονται πουθενά. Ωστόσο, η συμπερίληψη μιας υποδοχής κάρτας SD παρέχει την ευκαιρία να μετατρέψετε γρήγορα το Goldwood σε αυτόνομη συσκευή αναπαραγωγής ήχου, χωρίς να χρειάζεστε τηλεόραση ή υπολογιστή.

Προσφέροντας ήχο surround 5.1 καναλιών, τα ηχεία HT-J5500W 1.000 W της Samsung είναι εξοπλισμένα με Dolby Digital DTS, καθώς και σύνδεση Bluetooth και Wi-Fi. Το ενσωματωμένο κεντρικό ηχείο, δύο μπροστινά ηχεία, δύο δορυφορικά ηχεία και ένα βασικό υπογούφερ μπορούν να συμπεριλάβουν πραγματικά ένα μεγάλο σαλόνι για πλήρη ήχο surround. Επιλέγοντας ένα Blu-ray player αντί του δέκτη, μοναδικές λειτουργίες όπως οι εφαρμογές Opera TV προσφέρουν επιλογές έξυπνης τηλεόρασης για μια πρόσθετη επιλογή παιχνιδιών, ταινιών, εκπομπών και άμεση πρόσβαση τόσο στις ειδήσεις όσο και στον καιρό. Συνδέοντας απευθείας την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας ένα και μόνο καλώδιο HDMI, η απουσία ενός δέκτη δεν εμποδίζει τα ηχεία να παράγουν άμεσα βελτιωμένο ήχο. Οι πρόσθετες επιλογές όπως η δυνατότητα 3D, ο έλεγχος μέσω Bluetooth για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της ενεργοποίησης και η αναβάθμιση των μη-HD DVD καθιστούν την Samsung ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Πριν ακούσετε ακόμη και τον ήχο, το Fluence SXHTBW θα σας κερδίσει με το πανέμορφο σχεδιασμό φυσικής καρυδιάς που είναι μακριά από τα τυπικά μαύρα ηχεία της βιομηχανίας. Με κορυφαία tweeters από πολυαιθυλένιο, πολυεπίπεδα τεσσάρων ιντσών και ισχυρά 6,5 ιντσών woofers επί του σκάφους, το Fluance προσφέρει έναν ήχο τόσο όμορφο όσο ο σχεδιασμός του. Η κατασκευασμένη από ακρίβεια, ακουστική κατασκευή MDF από ξύλο αναπαράγει έναν φυσικό ήχο που οι γροθιές ζυγίζουν πάνω από την τιμή. Ευτυχώς, αυτό το ηχοσύστημα με ηχεία πέντε ηχείων διαθέτει επίσης ενσωματωμένα συστήματα Dolby surround και DTS, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία ήχου σε οποιοδήποτε επίπεδο έντασης. Με την ποιότητα παραγωγής μπάσων, τα εξαιρετικά μεσαία, εξαιρετικά χαμηλά και συναρπαστικά υψηλά σημειώματα, η προσιτή τιμή και η άριστη ποιότητα κατασκευής κάνουν το σύστημα οικιακού κινηματογράφου σχεδόν τέλειο.

Μην αφήσετε το μέγεθος του σπιτιού σας στο 5.1-καναλιών Home Cinema Monoprice 10565 να σας ξεγελάσει, γεμίζουν μια σοβαρή γροθιά. Τα τέσσερα αμφίδρομα δορυφορικά ηχεία, το ηχείο κεντρικού καναλιού και το υπογούφερ είναι όλα μαζί για να δημιουργήσουν έναν υπέρτατο ήχο. Το μαύρο ματ φινίρισμα δεν θα κερδίσει βραβεία σχεδιασμού, αλλά η ρύθμιση είναι ένα κουμπωτό με εύκολη εισαγωγή και έξοδο plug-and-play για γρήγορη σύνδεση με μια τηλεόραση. Τα tweeters αλουμινίου θόλου, πολυπροπυλενίου και το υπογούφερ 200-watt οκτώ ιντσών είναι περισσότερο από αρκετά ισχυρά ώστε να γεμίζουν ακόμη και ένα μεγάλο σαλόνι (σοβαρά, δίνουν το μπάσο μια δοκιμή). Τα παρεχόμενα δορυφορικά ηχεία τοποθετούνται εύκολα σε έναν τοίχο για μια πραγματική εμπειρία surround ήχου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να δώσετε τον δικό σας δέκτη και δεν υπάρχουν πρόσθετα στοιχεία όπως Bluetooth ή Wi-Fi.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .