Μάθετε τη δομή των τιμών των διαφόρων τύπων τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας

Μόλις ακριβά, οι τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας αγοράζουν τώρα

Η τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HDTV) είναι ο απερχόμενος βασιλιάς της αγοράς τηλεόρασης. Η τιμή μιας νέας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας εξαρτάται από το μέγεθος, τον τύπο οθόνης και την ποιότητα, την ανάλυση και τον κατασκευαστή. Οι μεγάλες οθόνες τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας είναι δημοφιλείς-τόσο μεγαλύτερες όσο καλύτερο-αλλά έρχονται σε μεγαλύτερη τιμή. Οι τιμές μειώθηκαν σε όλα τα μεγέθη, καθώς η τεχνολογία HDTV έγινε η συνήθης και η πιο πρόσφατη τεχνολογία 4K Ultra HD TV έφτασε στη σκηνή.

Επειδή οι περισσότερες νέες τηλεοράσεις είναι τηλεοράσεις 4K Ultra HD, οι τιμές για τις τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας έχουν μειωθεί.

Κόστος μιας νέας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας

Μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας που κοστίζει χιλιάδες όταν η τεχνολογία ήταν καινούργια μπορεί τώρα να παραληφθεί σε ένα μεγάλο κατάστημα box για εκατοντάδες. Οι HDTV είναι διαθέσιμες είναι ένα ευρύ φάσμα μεγεθών. Θα πρέπει να κοιτάξετε σκληρά για να βρείτε ένα μικρότερο από 32 ίντσες. Μπορείτε ακόμα να βρείτε HDTVs με μέγεθος από 40 έως 50 ιντσών. Οι τηλεοράσεις HDTV μεγάλου μεγέθους είναι πιο δύσκολο να βρεθούν, αλλά περιλαμβάνουν τηλεοράσεις 55 ιντσών, 60 ιντσών και 65 ιντσών και άλλα μεγέθη μεταξύ τους, τα οποία σχεδόν ξεπερνούν την εγχώρια αγορά, επειδή τα τυπικά μεγέθη δωματίων δεν φιλοξενούν μεγαλύτερες τηλεοράσεις.

Κομψό αγοραστές πρέπει να είναι σε θέση να βρουν μια HDTV σε μέγεθος μέχρι 50 ίντσες για περίπου $ 200 έως $ 350.

Προγραμματισμός HDTV

Ο προγραμματισμός υψηλής ευκρίνειας απαιτεί καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία ή κεραία που χρησιμοποιείται με ψηφιακό δέκτη.

Προσέξτε για πρόσθετα

Παρόλο που μπορεί να τρέξετε σε τηλεοράσεις με καμπύλες οθόνες ή τηλεοράσεις 3D, μην παραμένετε μακριά από αυτές. Αυτά τα χαρακτηριστικά προσθέτουν σημαντικά στην τιμή και δεν ήταν μεγάλες επιτυχίες στην αγορά.