Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών του Mail για να προσθέσετε μια εικόνα σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο φυλλομετρητής φωτογραφιών μπορεί να πραγματοποιήσει αναζητήσεις και να εξάγει εικόνες

Εάν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να μοιράζεστε εικόνες (και ας το παραδεχτούμε, ποιος δεν το κάνει), τότε ίσως μεταφέρετε μια εικόνα από το Finder ή από την εφαρμογή Φωτογραφίες ή iPhoto στο μήνυμα email που γράφετε. Και ενώ η μέθοδος drag-and-drop λειτουργεί καλά, ειδικά εάν η εικόνα που θέλετε να μοιραστείτε αποθηκεύεται μόνο χαλαρά στο Finder, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος.

Η εφαρμογή Mail της Apple περιλαμβάνει ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε τις βιβλιοθήκες σας Aperture, Photos ή iPhoto. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την εικόνα που θέλετε να μοιραστείτε και να την προσθέσετε στο μήνυμά σας με ένα μόνο κλικ.

Η χρήση του προγράμματος περιήγησης φωτογραφιών Mail είναι πολύ πιο εύκολη από το άνοιγμα του διαφράγματος, των φωτογραφιών ή του iPhoto και, στη συνέχεια, σύροντας μια εικόνα στην εφαρμογή "Αλληλογραφία". Έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν αναλαμβάνει τους πόρους του συστήματος μόνο για να ξεκινήσει μία από τις εφαρμογές φωτογραφίας.

Χρήση του προγράμματος περιήγησης φωτογραφιών του Mail

  1. Εκκινήστε την αλληλογραφία, εάν δεν εκτελείται ήδη.
  2. Ενώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών οποιαδήποτε στιγμή, είναι πιο λογικό να έχετε ανοιχτό μήνυμα που επεξεργάζεστε και στο οποίο θέλετε να προσθέσετε μια φωτογραφία.
  3. Αποκτήστε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών επιλέγοντας Windows, Photo Browser.
  4. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης φωτογραφιών στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής εργαλείων του νέου μηνύματος (μοιάζει με δύο ορθογώνια, το ένα μπροστά από το άλλο).
  5. Το πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών θα ανοίξει, εμφανίζοντας ένα παράθυρο δύο παραθύρων. Το επάνω παράθυρο παραθέτει τις διαθέσιμες βιβλιοθήκες εικόνων στον Mac σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το Aperture, Photos, iPhoto ή Photo Booth.
  6. Επιλέξτε μία από τις βιβλιοθήκες εικόνων από τη λίστα και το κάτω παράθυρο θα συμπληρωθεί με προβολές μικρογραφιών των περιεχομένων της επιλεγμένης βιβλιοθήκης.
  7. Το πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών Mail υποστηρίζει οργανωτικές δομές που εμφανίζονται στην επιλεγμένη βιβλιοθήκη. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε τη βιβλιοθήκη Φωτογραφίες ως πηγή, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από οποιαδήποτε κατηγορία φωτογραφιών που έχετε δημιουργήσει στην εφαρμογή Φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων των προκαθορισμένων κατηγοριών, όπως Στιγμές, Συλλογές και Χρόνια, κάνοντας κλικ στο πληκτρολογήστε δίπλα στο όνομα της βιβλιοθήκης και, στη συνέχεια, επιλέξτε από τη λίστα των κατηγοριών.
  1. Υπάρχει επίσης μια γραμμή αναζήτησης που βρίσκεται στο κάτω μέρος του προγράμματος περιήγησης φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά, τίτλους ή ονόματα αρχείων για να βρείτε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  2. Μόλις η εικόνα που θέλετε είναι ορατή στο πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών, απλά κάντε κλικ μία φορά στη μικρογραφία και σύρετέ το στο μήνυμα που επεξεργάζεστε.
  3. Η εικόνα θα εμφανιστεί στο τρέχον σημείο εισαγωγής του μηνύματος. Εάν θέλετε να μετακινήσετε την εικόνα σε διαφορετική θέση, απλώς κάντε κλικ και σύρετε την εικόνα στην επιθυμητή θέση στο μήνυμα.

Πρόσθετα τεχνάσματα περιήγησης φωτογραφιών

Άλλοι τρόποι για να προσθέσετε μια φωτογραφία σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κρατήστε τα αρχεία μικρά

Όταν στέλνετε αρχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να θυμάστε ότι ενδέχεται να έχετε περιορισμούς μεγέθους μηνυμάτων με τον παροχέα υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι παραλήπτες ενδέχεται να έχουν περιορισμούς μεγέθους μηνυμάτων με τον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Όσο δελεαστικό μπορεί να είναι να στείλετε εικόνες πλήρους μεγέθους, είναι συνήθως καλύτερο να στέλνετε μικρότερες εκδόσεις.

Αντιμετώπιση προβλημάτων του προγράμματος περιήγησης φωτογραφιών με το ταχυδρομείο

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες με το πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών είναι η αποτυχία προβολής της συλλογής εικόνων της εφαρμογής Φωτογραφίες ή η αποτυχία προβολής μιας εικόνας που γνωρίζετε να βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Τα δύο προβλήματα σχετίζονται με μια κοινή αιτία. Ο περιηγητής φωτογραφιών της εφαρμογής "Αλληλογραφία" μπορεί να δει μόνο τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών συστήματος της εφαρμογής "Φωτογραφίες". Η βιβλιοθήκη φωτογραφιών συστήματος είναι η πρώτη βιβλιοθήκη που δημιουργήθηκε όταν ξεκινήσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες την πρώτη φορά. Εάν η βιβλιοθήκη φωτογραφιών συστήματος είναι κενή επειδή δημιουργήσατε πρόσθετες βιβλιοθήκες και χρησιμοποιείτε μόνο αυτές τις βιβλιοθήκες, το πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών δεν θα εμφανίσει τις φωτογραφίες ως διαθέσιμη βιβλιοθήκη για να διαλέξετε.

Επιπλέον, εάν η εικόνα που αναζητάτε δεν βρίσκεται μέσα στη βιβλιοθήκη συστήματος συστήματος, δεν θα είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών Mail.

Μπορείτε να επιλέξετε ποια βιβλιοθήκη φωτογραφιών θα χρησιμοποιηθεί ως βιβλιοθήκη φωτογραφιών συστήματος, ανοίγοντας φωτογραφίες με τη βιβλιοθήκη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, ανοίγοντας τις προτιμήσεις φωτογραφιών. Επιλέξτε την καρτέλα Γενικά και κάντε κλικ στο κουμπί Χρήση ως Βιβλιοθήκη φωτογραφιών συστήματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη χρήση των φωτογραφιών "Χρήση φωτογραφιών για λειτουργικό σύστημα OS X" με πολλές βιβλιοθήκες φωτογραφιών για λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση πολλαπλών βιβλιοθηκών και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επηρεάσουν το iCloud και το κόστος αποθήκευσης που βασίζεται σε σύννεφο.