Επαναφορά αρχείου επαφών και ηλεκτρονικών ταχυδρομείων του Outlook PST

Το Outlook αποθηκεύει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταχωρήσεις βιβλίου διευθύνσεων και άλλα δεδομένα σε αρχείο PST (Outlook Personal Information Store). Αν έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας του αρχείου PST ή χρειάζεστε πληροφορίες από ένα διαφορετικό αρχείο PST, μπορείτε εύκολα να το επαναφέρετε μέσω του προγράμματος του Outlook.

Η απώλεια αυτών των πληροφοριών μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά το Outlook καθιστά πραγματικά απλό να επαναφέρετε τα δεδομένα ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε τις επαφές ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.

Σημείωση: Εάν δεν διαθέτετε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων του Outlook και αντίθετα ψάχνετε για το πώς μπορείτε να ανακτήσετε το ίδιο το αρχείο PST, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων και να αναζητήσετε ".PST" ως επέκταση αρχείου .

Επαναφέρετε ένα αρχείο PST του Outlook για αλληλογραφία, επαφές και δεδομένα

Τα βήματα για να γίνει αυτό είναι ελαφρώς διαφορετικά στο Outlook 2016 προς τα κάτω μέσω του Outlook 2000, οπότε φροντίστε να λάβετε υπόψη τις διαφορές που αναφέρονται σε αυτές τις οδηγίες:

Σημείωση: Εάν θέλετε να επαναφέρετε ένα αρχείο PST στο Outlook αλλά όχι στην πραγματικότητα να εισάγετε τα δεδομένα και αντ 'αυτού απλά να το χρησιμοποιήσετε ως άλλο αρχείο δεδομένων, τα βήματα είναι λίγο διαφορετικά. Μεταβείτε στο κάτω τμήμα για να μάθετε περισσότερα.

  1. Στο Outlook 2016 και 2013, ανοίξτε το μενού ΑΡΧΕΙΟ> Άνοιγμα & Εξαγωγή> Εισαγωγή / Εξαγωγή .
    1. Στο Outlook 2007-2000, χρησιμοποιήστε το Αρχείο> Εισαγωγή και Εξαγωγή .
  2. Επιλέξτε Εισαγωγή από άλλο πρόγραμμα ή αρχείο .
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  4. Επισημάνετε την επιλογή που ονομάζεται αρχείο δεδομένων Outlook (.pst) ή αρχείο προσωπικών φακέλων (PST), ανάλογα με την έκδοση του Outlook που χρησιμοποιείτε.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο ξανά.
  6. Επιλέξτε " Αναζήτηση ..." για να βρείτε και να επιλέξετε το αρχείο PST από το οποίο θέλετε να εισάγετε δεδομένα.
    1. Το Outlook ενδέχεται να ελέγξει πρώτα για ένα αρχείο backup.pst στο φάκελο \ Document \ Outlook Files \ του χρήστη, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Αναζήτηση ... για να αλλάξετε τη θέση αναζήτησης.
  7. Πριν συνεχίσετε, φροντίστε να επιλέξετε την επιλογή που θέλετε να εκπληρωθείτε.
    1. Αντικαταστήστε τα αντίγραφα με τα εισαγόμενα στοιχεία, βεβαιωθείτε ότι τα πάντα εισάγονται και απλώς θα αντικαταστήσουν ό, τι είναι το ίδιο.
    2. Μπορείτε αντίθετα να επιλέξετε Να επιτρέπεται η δημιουργία διπλότυπων εάν δεν σας ενδιαφέρει ότι ορισμένα στοιχεία θα είναι τα ίδια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνειδητοποιήσει τι θα κάνει αυτό αν επιλέξετε αυτήν την επιλογή. όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την επαφή θα εισαχθούν ακόμη και αν τα έχετε ήδη στο τρέχον αρχείο PST.
    3. Μην εισάγετε διπλότυπα θα αποφύγετε συνολικά το ζήτημα του διπλώματος.
  1. Επιλέξτε Επόμενο αφού επιλέξετε μία από αυτές τις επιλογές.
  2. Τερματίστε τη διαδικασία εισαγωγής με το κουμπί Τέλος .

Πώς να προσθέσετε ένα νέο αρχείο δεδομένων PST στο Outlook

Το Outlook σάς επιτρέπει να προσθέσετε επιπλέον αρχεία PST που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί με το προεπιλεγμένο. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προεπιλεγμένο αρχείο δεδομένων με τον ίδιο τρόπο.

  1. Αντί να ανοίξετε το μενού Εισαγωγή / Εξαγωγή όπως παραπάνω, χρησιμοποιήστε την επιλογή FILE> Account and Social Network Settings> Account Settings ....
  2. Από τη νέα αυτή οθόνη ρυθμίσεων λογαριασμού , μεταβείτε στην καρτέλα Αρχεία δεδομένων .
  3. Επιλέξτε το κουμπί Προσθήκη ... για να προσθέσετε άλλο αρχείο PST στο Outlook.
    1. Για να γίνει το νέο αρχείο προεπιλεγμένων δεδομένων, επιλέξτε το και κάντε κλικ στο κουμπί Ορισμός ως προεπιλογή .