Προσθήκη επαφών: Προσθήκη Microsoft Office Outlook

Η Προσθήκη επαφών δημιουργεί αυτόματα το βιβλίο διευθύνσεων του Outlook προσθέτοντας νέους παραλήπτες των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή απαντήσεις σε ένα φάκελο Επαφών της επιλογής σας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά βιβλία διευθύνσεων για διαφορετικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Πώς η Προσθήκη Επαφών μπορεί να λειτουργήσει για σας

Εάν έχετε μεγαλώσει με το Outlook 2000, έχετε περισσότερες πιθανότητες να συνηθίσετε σε μια λειτουργία που σας επέτρεψε να δημιουργήσετε αυτόματα το βιβλίο διευθύνσεών σας προσθέτοντας νέα άτομα στα οποία έχετε στείλει μια απάντηση. Σε νεότερες εκδόσεις του Outlook, αυτή η δυνατότητα δεν είναι πλέον. Με το πρόσθετο "Προσθήκη επαφών", επιστρέφει, ωστόσο, σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ.

Η προσθήκη επαφών όχι μόνο προσθέτει αυτόματα τους παραλήπτες απαντήσεων, μπορείτε επίσης να έχετε συλλογή διευθύνσεων από νέα μηνύματα που γράφετε. Εάν το όνομα μιας επαφής δεν μπορεί να εξαχθεί από τη γραμμή Προς: ή Κελσίου:, η επιλογή Προσθήκη επαφών δείχνει στο σώμα του μηνύματος κάτι σαν το "Αγαπητέ Ιωάννη" για να δώσετε στην ανώνυμη διεύθυνση ένα όνομα. Εάν έχετε επιλέξει μια κατηγορία για το μήνυμα ή την απάντηση, η Προσθήκη επαφών μπορεί να εκχωρήσει την ίδια κατηγορία Outlook και στην επαφή.

Ενώ μπορείτε να επιλέξετε το φάκελο "Επαφές" που θα χρησιμοποιηθεί για νέες διευθύνσεις, η "Προσθήκη επαφών" δεν επιτρέπει την αυτόματη χρήση πολλών φακέλων - ένα για κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα. Εκτός από την ανάκτηση νέων επαφών από τα μηνύματα καθώς τα στέλνετε, η Προσθήκη επαφών μπορεί επίσης να περάσει από την αποστολή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου κατόπιν ζήτησης και να συλλέξει νέες διευθύνσεις. Δυστυχώς, ωστόσο, δεν είναι δυνατή η σάρωση αυθαίρετων φακέλων με αυτόν τον τρόπο.