Πώς να εισάγετε αλληλογραφία και φακέλους από το Gmail στο Outlook.com

Μόλις είναι καθαρό και απλό και λειτουργικό, το Gmail έχει μετατραπεί σε περιπλοκές, περίπλοκες και σύγχυση; Τι ήταν κάποτε το Hotmail (και άρρωστο εξοπλισμένο, αργό, περίπλοκο) είναι πλέον γρήγορο, χρήσιμο και κομψό στο Outlook.com ;

Φυσικά, έχετε λάβει την τρέχουσα δραστηριότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Outlook.com και, εγώ συγκεντρώνω, το έθεσα για την αποστολή νέων μηνυμάτων και απαντήσεων χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση Gmail στην οποία έχουν συνηθίσει τόσοι πολλοί άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένου και εσάς). Ίσως έχετε ρυθμίσει το Gmail να προωθήσει τα νέα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη διεύθυνση του Outlook.com.

Γνωρίζατε, ωστόσο, ότι η αποστολή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από το Gmail στο Outlook.com είναι εύκολη, απλή και, όσον αφορά τις ενέργειές σας, είναι γρήγορη; Το Outlook.com θα κάνει όλες τις ρυθμίσεις και τη σύνδεση και θα δημιουργήσει και φακέλους για τις ετικέτες σας στο Gmail. όλα γίνονται βολικά στο παρασκήνιο.

Εισαγάγετε αλληλογραφία και φακέλους από το Gmail στο Outlook.com

Για να αποκτήσετε το Outlook.com λήψη μηνυμάτων και ετικετών (ως φακέλων) από έναν λογαριασμό Gmail:

Το Outlook.com θα εισάγει φακέλους και μηνύματα από το λογαριασμό Gmail στο παρασκήνιο. Οι προσαρμοσμένοι φάκελοι και, ανάλογα με την επιλογή που επιλέξατε, τα εισερχόμενα, τα αρχεία, το αρχείο αρχειοθέτησης και το μήνυμα αποστολής θα εμφανίζονται κάτω από ένα φάκελο με το όνομα "Imported example@gmail.com" (για το λογαριασμό Gmail στο "example@gmail.com").

Ενώ η εισαγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη, μπορείτε να ακολουθήσετε την κατάστασή της στην επάνω γραμμή πλοήγησης του Outlook.com, π.χ. Εισαγωγή (35%) . Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας ενημερώσει πότε θα έχουν εισαχθεί όλα τα μηνύματα.

(Ενημερώθηκε Οκτώβριος 2014)