Δημιουργήστε ένα μήνυμα στο Windows Mail από τη γραμμή εντολών

Τι θα μπορούσε να είναι ευκολότερο από την εκκίνηση νέων μηνυμάτων στο Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express; Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ στο κουμπί Δημιουργία αλληλογραφίας .

Αλλά τι γίνεται αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα από μια γραμμή εντολών, ενδεχομένως χωρίς να εμφανίζεται το κύριο παράθυρο του Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express ή εάν θέλετε να δημιουργήσετε μηνύματα προγραμματιστικά από άλλες εφαρμογές;

Και οι δύο μπορούν να επιτευχθούν με επιχειρήματα γραμμής εντολών. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό μήνυμα, αλλά μπορείτε επίσης να ορίσετε προεπιλεγμένους παραλήπτες καθώς και ένα προεπιλεγμένο θέμα και κείμενο μηνύματος.

Δημιουργήστε ένα μήνυμα στο Windows Live Mail, Windows Mail ή Outlook Express από τη γραμμή εντολών

Για να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Live Mail, Windows Mail ή Outlook Express από τη γραμμή εντολών των Windows:

Για να δημιουργήσετε ένα μήνυμα με προεπιλογή Για να :, Cc :, Bcc:, Θέματα και πεδία κειμένου μηνυμάτων:

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία από τη γραμμή εντολών ή να παραδώσετε αυτόματα το μήνυμα. Για αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα εργαλείο όπως το Blat, ωστόσο.