Πώς να φτιάξετε μια φωτογραφία κατάλληλη για φαξ

Αν ψάχνετε για λογισμικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να μετατρέψει τις φωτογραφίες σε ασπρόμαυρη εικόνα κατάλληλη για αποστολή φαξ, παρόμοια με τα σχεδιαγράμματα ή τα αντίγραφα που χρησιμοποιούνται στο The Wall Street Journal, αυτό το σεμινάριο εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε το Photoshop για να επιτύχετε ασπρόμαυρη έκδοση του headshot που εμφανίζεται εδώ. Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό ούτε λεπτομερές όπως τα χεράκια που χρησιμοποιούνται στο Wall Street Journal, αλλά θα πρέπει να είναι πιο κατάλληλο για φαξ σε σύγκριση με την αρχική έγχρωμη φωτογραφία.

Σημειώστε ότι δεν προσπάθησα πραγματικά να στείλω με φαξ αυτήν την εικόνα. Μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστείτε με διαφορετικά μεγέθη εικόνων και αναλύσεις εκτύπωσης για να βρείτε τα καλύτερα αποτελέσματα για αποστολή φαξ.

01 από 04

Επιλέξτε το φόντο

Το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να απλοποιήσουμε την εικόνα όσο το δυνατόν περισσότερο. Για αυτό το παράδειγμα, αυτό σήμαινε την πλήρωση του φόντου του headshot με λευκό. Χρησιμοποίησα το Select> Color Range για να ξεκινήσω την επιλογή του φόντου και στη συνέχεια να καθαρίσω την επιλογή σε λειτουργία Quick Mask.

02 από 04

Απλοποιήστε με τη συμπλήρωση του φόντου με το λευκό

Συμπληρώστε το φόντο με λευκό χρησιμοποιώντας ένα νέο στρώμα.

Μόλις έκανα μια καλή επιλογή από το φόντο, δημιούργησα ένα νέο στρώμα πάνω από το πυροβολισμό της κεφαλής και το πλήρωσα με λευκό χρησιμοποιώντας την εντολή Edit> Fill.

03 του 04

Μετατροπή σε ασπρόμαυρο χρησιμοποιώντας το Mixer καναλιών

Το επόμενο βήμα είναι να μετατρέψετε το αρχικό έγχρωμο στρώμα φωτογραφιών σε κλίμακα του γκρι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το κάνετε αυτό στο Photoshop, αλλά το Layer Adjustment Mixer Channel λειτουργεί καλά.

Κάντε κλικ στην έγχρωμη φωτογραφία στην παλέτα στρώματος, προσθέστε το επίπεδο ρύθμισης του μείκτη καναλιού, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου "Monochrome" στο πλαίσιο διαλόγου Channel Mixer, ρυθμίστε τα ρυθμιστικά για καλύτερα αποτελέσματα και κάντε κλικ στο OK.

Σημείωση: Αν διαθέτετε μόνο Photoshop Elements, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στρώμα προσαρμογής Χρώμα / Κορεσμός ή Χάρτης κλίσης για να μετατρέψετε σε κλίμακα του γκρι. Και οι δύο αυτές μέθοδοι περιγράφονται στο σεμινάριο μου για το Selective Colorization .

04 του 04

Μετατροπή σε ευρετήριο με χρωματική παραλλαγή

Η μετατροπή στη Λειτουργία έγχρωμης ευρετηρίου δημιούργησε το μοτίβο κουκίδων

Με αυτήν την απλοποιημένη έκδοση του κεφαλίδας, σε κλίμακα του γκρι, μπορώ να την μετατρέψω σε ασπρόμαυρη, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία έγχρωμης ευρετηρίου.

Αν νομίζετε ότι θέλετε να επιστρέψετε σε ένα επεξεργάσιμο αντίγραφο εργασίας της έκδοσης σε κλίμακα του γκρι, αποθηκεύστε τώρα το αρχείο σας ως PSD. Στη συνέχεια, αντιγράψτε την εικόνα (Εικόνα> Διπλότυπο) και ισιώστε τα επίπεδα (Layer> Flatten Image).

Μεταβείτε στην ενότητα Εικόνα> Λειτουργία> Ευρετήριο χρωμάτων και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης μου.

Παίξτε με τη ρύθμιση "Ποσό" για καλύτερα αποτελέσματα. Όταν είστε ευχαριστημένοι με την ασπρόμαυρη έκδοση, κάντε κλικ στο OK.

Αποθηκεύστε την εικόνα ως αρχείο TIFF, GIF ή PNG. Μην αποθηκεύετε ως JPEG, επειδή οι κουκκίδες θα θολώσουν.