Φωτογραφίες Vizio S2121w-DO Sound Stand

01 του 06

Vizio S2121w-DO Σταθμός ήχου - Προφίλ φωτογραφιών

Vizio S2121w-DO Stand Sound - Φωτογραφία των προβολών μπροστά, πίσω και κάτω. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Για να ξεκινήσετε αυτή τη φωτογραφία, δείτε το Vizio S2121w-DO Sound Stand, πολλαπλή προβολή της μονάδας.

Το κάθισμα ήχου Vizio S2121w-DO παρέχει λειτουργίες παρόμοιες με αυτές που θα περιμένατε από μια ηχητική μπάρα, αλλά ενσωματωμένες σε ένα ντουλάπι χαμηλού προφίλ που διαθέτει ένα εύρωστο ντουλάπι, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης.

Ξεκινώντας από την κορυφή είναι μια πρόσοψη του S2121w-DO Sound Stand. Δεδομένου ότι η σχάρα του ηχείου είναι μόνιμα συνδεδεμένη, δεν μπορώ να δείξω τους πραγματικούς οδηγούς, αλλά το συμπλήρωμα αποτελείται από έναν οδηγό πλήρους εμβέλειας 2,75 ιντσών για κάθε κανάλι (σύνολο δύο καναλιών).

Η μετακίνηση προς τα κάτω στη δεύτερη φωτογραφία είναι η οπίσθια όψη του S2121w-DO που αποκαλύπτει και οβάλ θύρα στη μία πλευρά για πρόσθετη επέκταση χαμηλής συχνότητας, καθώς και τον πίνακα σύνδεσης, ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις συνδέσεις εισόδου ήχου και υποδοχή ρεύματος.

Τέλος, η τελευταία φωτογραφία είναι μια ματιά στο κάτω μέρος του S2121w-DO, το οποίο δείχνει και τα τέσσερα πόδια στήριξης, καθώς και το υπογούφερ υποβιβασμού 5,25 ιντσών.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές των ηχείων και των ενισχυτών του Vizio S2121w-DO, ανατρέξτε στην πλήρη επισκόπησή μου, η οποία συνδέεται με το τέλος αυτού του προφίλ φωτογραφιών.

Ωστόσο, για μια πιο προσεκτική ματιά στα χειριστήρια και τις συνδέσεις του Vizio S2121w-DO Sound Stand, προχωρήστε στην επόμενη σειρά φωτογραφιών ...

02 του 06

Υποδοχή ήχου Vizio S2121w-DO - Συνδέσεις ήχου

Vizio S2121w-DO Ηχοσύστημα - Φωτογραφία των συνδέσεων ήχου πίσω πλαισίου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία είναι ένα κοντινό πλάνο των συνδέσεων εισόδου ήχου που παρέχονται στο Vizio S2121w-DO.

Ξεκινώντας από τα αριστερά είναι ένα σύνολο αναλογικών συνδέσεων RCA - AUX (1) ακολουθούμενη από θύρα USB και είσοδο ήχου 3,5 mm - AUX (2).

Συνεχίζοντας προς τα δεξιά υπάρχουν είσοδοι ψηφιακού οπτικού (4) και ομοαξονικού (3), και τέλος, στην άκρη δεξιά υπάρχει μια υποδοχή όπου συνδέεται το παρεχόμενο αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας.

Επιπλέον, εκτός από τις φυσικές συνδέσεις που εμφανίζονται, το S2121w-DO ενσωματώνει επίσης δυνατότητα Bluetooth , η οποία επιτρέπει την ασύρματη ροή του περιεχομένου ήχου από συμβατές φορητές συσκευές, όπως smartphones και tablet.

03 του 06

Vizio S2121w-DO Πίνακας Ελέγχου Στάθμευσης Ηχείων

Vizio S2121w-DO Σταθμός ήχου - Φωτογραφία των οργάνων ελέγχου επί του σκάφους. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στα χειριστήρια του σκάφους, τα οποία βρίσκονται στην άκρα δεξιά πλευρά του πίσω πλαισίου της γραμμής ήχου (ή ακριβώς πίσω από την αριστερή πλευρά της μπάρας ήχου φτάνετε από το μπροστινό μέρος της μπάρας ήχου).

Ξεκινώντας από την κορυφή είναι το κουμπί τροφοδοσίας, ακολουθούμενο από την επιλογή εισαγωγής (ορθογώνιο με βέλος που δείχνει προς τα δεξιά), την είσοδο Bluetooth και τα πλήκτρα ελέγχου έντασης και ανοίγματος.

04 του 06

Vizio S2121w-DO Στάνταρ τηλεχειριστήριο

Vizio S2121w-DO Βάση ήχου - Φωτογραφία τηλεχειριστηρίου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια φωτογραφία του ασύρματου τηλεχειριστηρίου που παρέχεται με το Vizio S2121w-DO.

Στο επάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου βρίσκονται τα πλήκτρα επιλογής εισόδου, πρόσβασης στο μενού και ενεργοποίησης.

Στο κέντρο του τηλεχειριστηρίου βρίσκονται τα πλήκτρα αναπαραγωγής / παύσης και τα επόμενα / προηγούμενα χειριστήρια κομματιών (κατά την αναπαραγωγή πηγών USB o). Επίσης, βρίσκονται εδώ τα πλήκτρα Volume Up (+) και Volume Down (-).

Κάτω από τα στοιχεία ελέγχου κομματιών και έντασης είναι μια τελευταία ομάδα κουμπιών: TVOL (TruVolume), TSHD (TruSurround HD), Σίγαση (εικόνα του ηχείου με μια γραμμή μέσα από αυτό) και παραδοσιακά μπάσα και πρίμα.

Το τηλεχειριστήριο είναι συμπαγές, το οποίο καθιστά εύκολο το κράτημα. Ωστόσο, δεν είναι οπίσθιο φωτισμό έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς.

05 του 06

Vizio S2121w-DO Αξεσουάρ βάσης ήχου

Vizio S2121w-DO Βάση ήχου - Φωτογραφία των εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα τα πρόσθετα εξαρτήματα και τεκμηρίωση που παρέχονται με το Stand Sound.

Ξεκινώντας από την κορυφή είναι ένα ψηφιακό οπτικό καλώδιο (μαζί με το φύλλο οδηγιών για τον τρόπο χρήσης του) και στα δεξιά το παρεχόμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Μετακίνηση πίσω στα αριστερά είναι ένα ψηφιακό ομοαξονικό καλώδιο ήχου, αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας, μπαταρίες για το τηλεχειριστήριο και ένα σύνολο από καλώδια προσαρμογέα RCA-3.5mm.

Τέλος, μετακίνηση στο κάτω μέρος της φωτογραφίας είναι και οι Αγγλικές και ισπανικές εκδόσεις του Οδηγού Γρήγορης Εκκίνησης - Επιπλέον, μπορεί να μεταφορτωθεί και μια γαλλική έκδοση εάν χρειαστεί.

Εκτός αν χρειάζεστε μεγαλύτερες εκδόσεις αυτών των καλωδίων ή αναλογικό στερεοφωνικό καλώδιο με υποδοχές RCA και στις δύο άκρες, το Vizio παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

06 του 06

Vizio S2121w-DO Ηχείο με τηλεόραση στην κορυφή

Vizio S2121w-DO Stand Sound - Φωτογραφία της πρόσοψης με την τηλεόραση στην κορυφή. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια τελική φωτογραφία για το Vizio S2121w-DO, το οποίο δείχνει πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα για να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας. Η τηλεόραση που εμφανίζεται στη φωτογραφία για παράδειγμα είναι μια παλαιότερη τηλεόραση Samsung LN-R238W 23 ιντσών.

Το ηχείο S2121w-DO μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με τηλεοράσεις LCD είτε με τηλεοράσεις Plasma - εφόσον η τηλεόραση ζυγίζει 60 κιλά ή λιγότερο και η βάση της τηλεόρασης δεν είναι μεγαλύτερη από τις διαστάσεις της πλατφόρμας S2121w-DO.

Για πρόσθετες εξηγήσεις και προοπτικές σχετικά με τις προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του ηχοσυστήματος Vizio S2121w-DO, διαβάστε την πλήρη επισκόπηση

Επίσημη σελίδα προϊόντος