Η LG προσφέρει ένα τρίο Blu-ray Disc Players για το 2015/16

Παρόλο που η LG είναι γνωστή κυρίως για τις τηλεοράσεις LED / LCD και OLED, προσφέρει επίσης και άλλα προϊόντα οικιακού κινηματογράφου, όπως μια καλή επιλογή των Blu-ray Disc players. Στην πραγματικότητα, ως ιστορικό σημείωμα, το 2008, η LG ξεκίνησε την πρώτη συσκευή Blu-ray Disc με δυνατότητα ροής Netflix και ο φορέας Blu-ray Disc του Δικτύου γεννήθηκε .

Οι τρεις παίκτες της σειράς Blu-ray της LG 2015 περιλαμβάνουν τα BP255, BP350 και BP550

BP255

Η πρώτη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc στην ομάδα είναι η LG BP255 είναι η αρχική συσκευή αναπαραγωγής στη γραμμή. Ωστόσο, το επίπεδο εισόδου δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να εξεταστεί. Το BP255 προσφέρει αρκετά για την τιμή, μαζί με καλές επιδόσεις. Πρώτα απ 'όλα, μπορεί να αναπαράγει δίσκους Blu-ray (συμπεριλαμβανομένων των BD-R / RE), DVD (συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων εγγράψιμων μορφών DVD) και CD (συμπεριλαμβανομένων CD-R / RW / MP3 / DTS-CD). Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή.

Το BP255 μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση σε περιεχόμενο από συνδεδεμένο φλας USB και σκληρούς δίσκους, καθώς και ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το διαδίκτυο μέσω πηγών περιεχομένου, όπως Netflix, HuluPlus, Amazon Instant Video και άλλα, καθώς και πρόσβαση σε ήχο, εικόνων και βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε συμβατές συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο (PC, Media Servers), μέσω σύνδεσης Ethernet σε δρομολογητή Internet. Περιλαμβάνεται επίσης η λειτουργία ροής μουσικής της LG, η οποία επιτρέπει τη μετάδοση μουσικής στα προϊόντα ηχείων της LG Music Flow (εφαρμογή που μπορεί να μεταφορτωθεί για λειτουργία).

BP350

Το LG BP350 παρέχει όλα όσα κάνει το BP255, αλλά προσθέτει ενσωματωμένο Wifi για βολική σύνδεση στο διαδίκτυο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης Ethernet / LAN στο BP350.

BP550

Το LG BP550 ακολουθεί το βήμα προς τα εμπρός με την προσθήκη της αναπαραγωγής 3D Blu-ray Disc, καθώς και με τη λειτουργία ιδιωτικού ήχου της LG, η οποία επιτρέπει τη βολική ροή ήχου του περιεχομένου CD / DVD / Blu-ray Disc σε συμβατό smartphone ή tablet που επιτρέπει ακούγοντας μέσω ακουστικών ή ακουστικών.

Περισσότερο...

Άλλες λειτουργίες που είναι κοινές και στους τρεις παίκτες περιλαμβάνουν την αναβάθμιση DVD (1080p) , την μετατροπή NTSC / PAL ( για μη κωδικοποιημένα DVD ), σύνδεση HDMI και δυνατότητα ελέγχου HDMI-CEC .

Επίσης, και οι τρεις παίκτες μπορούν να ελέγχονται μέσω του ασύρματου απομακρυσμένου τηλεχειριστηρίου ή μέσω συμβατού smartphone ή tablet χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LG AV Remote App για συμβατές συσκευές iOS και Android

Τι δεν περιλαμβάνεται

Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένας από τους παίκτες δεν παρέχει σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις και πρότυπα, εξάρτημα ή σύνθετο βίντεο . Επίσης, κανένας από τους παίκτες δεν διαθέτει ψηφιακή οπτική έξοδο ήχου (Ωστόσο, το BDP550 παρέχει μια έξοδο ψηφιακού ομοαξονικού ήχου) ή αναλογικές έξοδοι ήχου .

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένας από τους τρεις παίκτες Blu-ray Disc που συζητήθηκαν στην παραπάνω ομάδα δεν παρέχει 4K Upscaling.

Για περισσότερα σχετικά με τους Blu-ray Disc players που έχουν εισαχθεί το 2015, διαβάστε τις ακόλουθες αναφορές:

Η Sony BDP-S1500, BDP-3500 και BDP-S5500 Επισκόπηση αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray

Οι παίκτες δίσκων Blu-ray της σειράς J της Samsung

Επίσης, για να μάθετε τι βρίσκεται μπροστά για το Blu-ray που πηγαίνει προς τα εμπρός, διαβάστε:

Το Blu-ray παίρνει μια δεύτερη ζωή με Ultra HD Blu-ray Format