Πώς να ορίσετε μια προσαρμοσμένη ζώνη ώρας στο Gmail

Διορθώστε τις Ρυθμίσεις της Ζώνης ώρας Εάν οι ώρες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι απενεργοποιημένες

Βεβαιωθείτε ότι η ζώνη ώρας Gmail έχει ρυθμιστεί σωστά για την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν οι χρόνοι εμφανιστούν εκτός (όπως και αν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φαίνεται να προέρχονται από το μέλλον) ή οι παραλήπτες παραπονεθούν, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τη ζώνη ώρας Gmail.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη ζώνη ώρας του λειτουργικού σας συστήματος (και τις επιλογές θερινής ώρας) καθώς και ότι το ρολόι του υπολογιστή είναι σωστό.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome, σημειώστε ότι ένα σφάλμα στο πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να επηρεάσει τη ζώνη ώρας του Gmail. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση του Google Chrome (κάντε κλικ στο μενού του Chrome και επιλέξτε Ενημέρωση του Google Chrome εάν είναι διαθέσιμη ή Βοήθεια> Σχετικά με το Google Chrome ).

Διορθώστε τη ζώνη ώρας Gmail

Για να ορίσετε τη ζώνη ώρας Gmail:

  1. Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί ρυθμίσεων Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία του Ημερολογίου Google.
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
  4. Επιλέξτε τη σωστή ζώνη ώρας στην ενότητα " Η τρέχουσα ζώνη ώρας σας: ".
    1. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τη σωστή πόλη ή ζώνη ώρας, δοκιμάστε να εμφανίσετε την επιλογή Εμφάνιση όλων των ζωνών ώρας ή βεβαιωθείτε ότι η χώρα σας έχει επιλεγεί σωστά κάτω από την ερώτηση Country ακριβώς πάνω από την περιοχή ζώνης ώρας.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .