Λήψη των Windows 7 και Mac OS X για κοινή αναπαραγωγή

Κοινή χρήση εκτυπωτή και κοινή χρήση αρχείων για Windows 7 και OS X

Η κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών των Windows 7 και Mac OS X δεν είναι μια δύσκολη διαδικασία. Αλλά υπάρχουν μερικά κόλπα και συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να έχετε τους εκτυπωτές και τα αρχεία σας των Windows 7 ή Mac να είναι προσβάσιμοι σε άλλους χρήστες στο τοπικό σας δίκτυο .

Για να σας βοηθήσω να παίξετε όμορφα τα Windows 7 και το Mac σας, έχω συλλέξει αυτούς τους οδηγούς κοινής χρήσης αρχείων και εκτυπωτών. Έτσι, βουτήξτε και συνδεθείτε.

Ίσως παρατηρήσετε ότι στην πλευρά Mac του δικτύου, οι οδηγοί αποχωρούν με OS X Lion. Ευτυχώς, το Mountain Lion , το Mavericks , το Yosemite και το El Capitan εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα ίδια πρωτόκολλα δικτύου για τη σύνδεση και την κοινή χρήση αρχείων με έναν υπολογιστή με Windows. Ως αποτέλεσμα, οι οδηγοί που αφορούν το OS X Lion θα σας δείξουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι μόνες αλλαγές είναι οι μικρές διαφορές ονομασίας για τα στοιχεία μενού και τα ονόματα των κουμπιών.

Κοινή χρήση αρχείων OS X Lion με υπολογιστές με Windows 7

Fanatic Studio / Getty Images

Η Apple έκανε αρκετές αλλαγές κάτω από την κουκούλα στο ενσωματωμένο σύστημα Mac για την κοινή χρήση αρχείων με υπολογιστές με Windows. Η παλαιότερη έκδοση του SMB (Server Message Block), το σύστημα κοινής χρήσης αρχείων που χρησιμοποιείται από τη Microsoft και είναι εγγενές στα Windows, αφαιρέθηκε από το OS X Lion και αργότερα και αντικαταστάθηκε από μια προσαρμοσμένη έκδοση του SMB 2.

Η Apple έκανε τις αλλαγές λόγω προβλημάτων αδειοδότησης με την ομάδα Samba. Γράφοντας τη δική της έκδοση SMB 2, η Apple εξασφάλισε ότι το Mac μπορεί ακόμα να διαλειτουργήσει με όλους τους υπολογιστές με Windows.

Ενώ οι αλλαγές είναι εκτεταμένες, η πραγματική ρύθμιση και χρήση δεν διαφέρουν πολύ από τις προηγούμενες εκδόσεις του Mac OS.

Αυτός ο οδηγός για την κοινή χρήση των αρχείων Mac σας με έναν υπολογιστή Windows 7 θα σας μεταφέρει στη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Περισσότερο "

Κοινή χρήση των αρχείων των Windows 7 με το OS X Lion

Ευγενική προσφορά της Coyote Moon, Inc.

Πολλοί χρήστες Mac λειτουργούν σε ένα μικτό περιβάλλον Mac και PC. Αν θέλετε να μοιράζεστε αρχεία που βρίσκονται σε υπολογιστή Windows 7 με Mac που εκτελεί OS X Lion , αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα θα σας βοηθήσει να συνδέσετε το Mac σας με τόσες συσκευές Windows 7 όπως έχετε στο δίκτυό σας .

Αυτός ο οδηγός είναι το συμπλήρωμα των αρχείων Share OS X Lion Files με τον υπολογιστή των Windows 7 που αναφέρονται παραπάνω. Μόλις ακολουθήσετε τις οδηγίες και στους δύο οδηγούς, θα μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία από τον υπολογιστή σας Mac σε έναν υπολογιστή Windows 7, καθώς και από τον υπολογιστή στον υπολογιστή Mac. Περισσότερο "

Πώς να μοιράζεστε αρχεία των Windows 7 με OS X 10.6 (Snow Leopard)

Τα Windows 7 και Snow Leopard ξεχωρίζουν πολύ καλά όταν πρόκειται για κοινή χρήση αρχείων.

Η κοινή χρήση αρχείων των Windows 7 με OS X Snow Leopard πρέπει να είναι μία από τις ευκολότερες ρυθμίσεις δικτύωσης PC / Mac που πρέπει να δημιουργήσετε. Ως επί το πλείστον, απαιτείται μόνο μερικά κλικ του ποντικιού σε κάθε σύστημα.

Αυτή η ευκολία δικτύωσης αποτελεί όφελος τόσο του Snow Leopard όσο και των Windows 7 που υποστηρίζουν το ίδιο πρωτόκολλο κοινής χρήσης αρχείων: SMB (Server Message Block). Ενώ η SMB είναι η μητρική μορφή με τα Windows 7, είναι μια προαιρετική μορφή κοινής χρήσης αρχείων στο OS X. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ένα τέχνασμα ή δύο για να βεβαιωθείτε ότι τα δύο θα λειτουργήσουν καλά μαζί.

Μόλις όμως ολοκληρώσετε αυτόν τον οδηγό, ο υπολογιστής σας και ο υπολογιστής Mac θα πρέπει να βασίζονται σε όνομα. Περισσότερο "

Κοινή χρήση αρχείων OS X 10.6 με τα Windows 7

Η κοινή χρήση αρχείων βελτιώθηκε σημαντικά στα Windows 7. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στους κοινόχρηστους φακέλους Mac από την Εξερεύνηση των Windows.

Αν νομίζατε ότι ολοκληρώσατε τη ρύθμιση της κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ του Mac που χρησιμοποιεί το OS X Snow Leopard και το PC σας των Windows 7, τότε είστε μόλις μισοί. Αν χρησιμοποιήσατε τον παραπάνω οδηγό, θα πρέπει τώρα να μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία στον υπολογιστή σας με το Mac. Αλλά αν χρειαστεί να μοιραστείτε αρχεία προς την άλλη κατεύθυνση, από το Mac σας στον υπολογιστή σας, τότε διαβάστε το.

Η εγκατάσταση του Snow Leopard (OS X 10.6) για να μοιραστείτε τα αρχεία του με έναν υπολογιστή Windows 7 είναι απλά απλή, απαιτώντας απλά να ενεργοποιήσετε το σύστημα κοινής χρήσης αρχείων SMB στο Mac σας, βεβαιωθείτε ότι το Mac και το Windows PC χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα ομάδας εργασίας μια απαίτηση δικτύωσης υπολογιστή) και στη συνέχεια επιλέξτε τους φακέλους ή τις μονάδες δίσκου που θέλετε να μοιραστείτε με τον υπολογιστή.

Υπάρχουν βέβαια μερικά ακόμη κομμάτια για να τα φροντίσετε, αλλά αυτά είναι τα βασικά στοιχεία και αν ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό, θα πρέπει να ανταλλάξετε αρχεία σε χρόνο μηδέν. Περισσότερο "

Μοιραστείτε τον εκτυπωτή σας Windows 7 με το Mac σας

Η κοινή χρήση του εκτυπωτή σας Windows 7 με το Mac σας δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε.

Η κοινή χρήση αρχείων είναι καλή και καλή, αλλά γιατί να σταματήσετε εκεί; Η κοινή χρήση πόρων δικτύου, όπως ένας εκτυπωτής που ήδη είστε κάτοχος που συμβαίνει να είναι συνδεδεμένος με έναν υπολογιστή με Windows 7, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα. Γιατί να αναπαράγετε περιφερειακά όταν δεν υπάρχει λόγος;

Η κοινή χρήση ενός εκτυπωτή που είναι συνδεδεμένος σε υπολογιστή με Windows 7 με το Mac σας είναι λίγο πιο περίπλοκος από ό, τι θα έπρεπε. Πριν από τα Windows 7, η κοινή χρήση των εκτυπωτών ήταν ένα κομμάτι κέικ. Με τα Windows 7, δεν υπάρχει κέικ, οπότε πρέπει να πάμε λίγο αργότερα προς τα πίσω και να χρησιμοποιήσουμε ένα παλαιότερο πρωτόκολλο διαμοιρασμού εκτυπωτή για να μιλήσουμε μεταξύ των δύο λειτουργικών συστημάτων. Περισσότερο "

Κοινή χρήση εκτυπωτή Mac με τα Windows 7

Μπορείτε να ρυθμίσετε έναν εκτυπωτή Mac για κοινή χρήση χρησιμοποιώντας ένα παράθυρο προτιμήσεων.

Εάν διαβάσετε το παραπάνω στοιχείο σχετικά με την κοινή χρήση ενός εκτυπωτή των Windows 7, μπορεί να φοβάστε τα στεφάνια που θα πρέπει να μεταβείτε για να μοιραστείτε έναν εκτυπωτή Mac με τον υπολογιστή σας Windows 7. Λοιπόν, έχετε τύχη. δεν υπάρχει κανένα χτύπημα χτυπήματος. ο Mac σας μπορεί να μοιράζεται τους εκτυπωτές του με το σύστημα των Windows αρκετά εύκολα.

Υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία θα λειτουργήσει και η εκτέλεση τους με τη σωστή σειρά είναι μία από τις απαιτήσεις για επιτυχή εκτύπωση από έναν υπολογιστή Windows 7 στον υπολογιστή σας Mac. Περισσότερο "