Διαγραφή από αποστολή μηνυμάτων, διατήρηση αντιγράφου σε όλα τα μηνύματα (Gmail)

Θέλετε όχι μόνο ένα καθαρό φάκελο εισερχομένων, αλλά και ένα καθαρό outbox;

Η αρχειοθέτηση ενός μηνύματος στο Gmail το κρύβει βολικά από τα Εισερχόμενα, ενώ διατηρείται αντίγραφο σε All Mail και σε άλλες ετικέτες για αναζήτηση και αναφορά. Αρχειοθετήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε όσο θέλετε και ακόμα δεν θα εξαφανιστεί από το Απεσταλμένο μήνυμα ... μέχρι να το διαγράψετε - πράγμα που σημαίνει ότι έχει απομακρυνθεί από το All Mail και όλες τις ετικέτες.

Ευτυχώς, η διεπαφή ιστού δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Gmail και το IMAP σάς επιτρέπει να απομακρύνετε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε από την ετικέτα αποστολής μηνυμάτων, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα αρχειοθετημένο αντίγραφο στο All Mail .

Διαγραφή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail & # 34; Απεσταλμένα μηνύματα & # 34; Αλλά κρατήστε ένα αρχειοθετημένο αντίγραφο στο "Όλα τα μηνύματα" & # 34;

Για να καταργήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε από το φάκελο " Ταχυδρομημένα μηνύματα " του Gmail διατηρώντας ταυτόχρονα ένα αντίγραφο κάτω από την επιλογή All Mail

Αν διαγράψετε το μήνυμα στη διεπαφή ιστού του Gmail κάτω από την περιοχή Αποστολή μηνύματος, θα μετακινηθεί στον Κάδο απορριμμάτων και τελικά θα εξαφανιστεί εντελώς, ακόμα κι αν το έχετε αρχειοθετήσει στο παρελθόν.