Εύκολη Διευθύνσεις Gmail Hacks για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι διευθύνσεις Gmail είναι πολύ δροσερές, αλλά έχετε περισσότερες διευθύνσεις Gmail από ό, τι νομίζετε ότι κάνετε, ακόμα κι αν έχετε μόνο έναν λογαριασμό. Εδώ είναι μερικές απλές hacks για να δώσετε στον εαυτό σας πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην το χρησιμοποιείτε για spam άτομα ή για την εγγραφή είκοσι Twitter λογαριασμών. Οι περισσότεροι (αλλά όχι όλοι) σημαντικοί ιστότοποι έχουν ήδη καταλάβει αυτά τα κόλπα. Ωστόσο, αυτό λειτουργεί εξαιρετικά όταν πρόκειται να φιλτράρει αυτόματα το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή να υπολογίσει πού πήρε κάποιος τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Προσθέστε ένα Dot οπουδήποτε

Η διεύθυνση Gmail σας έχει κάποια χρονική περίοδο σε αυτό; Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ότι το πλήρες όνομά τους είναι διαθέσιμο εάν διαχωρίζονται με μια περίοδο. Το "Όνομα παραδειγμάτων μου" θα μετατρεπόταν σε κάτι σαν my.example.name@gmail.com επειδή οι διευθύνσεις Gmail δεν μπορούν να έχουν κενά.

Όπως αποδεικνύεται, το my.example.name@gmail είναι το ίδιο με το myexamplename@gmail.com ή το my.e.xa.mple.na.me@gmail.com. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περίοδοι δεν έχουν σημασία για την Google καθόλου. Απλώς φιλτράρονται. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μόνο την περίοδο κατά την οποία στέλνετε το email σας στους ανθρώπους (για να το κάνετε πιο εύκολο να θυμάστε) και να το παρακάμψετε κατά την εγγραφή σας σε ένα λογαριασμό.

Μπορείτε μερικές φορές να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας εάν θέλετε να εγγραφείτε για κάτι που χρησιμοποιεί την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περισσότερες από μία φορές. Χρησιμοποιήσαμε αυτό για να καταχωρήσουμε ξεχωριστούς οικογενειακούς λογαριασμούς σε ιστότοπους που ζητούν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν αποστέλλουν κανένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ορισμένες τοποθεσίες είναι αρκετά καταλαβαίνω για να πάρει το γεγονός ότι όλες αυτές οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πραγματικά η ίδια διεύθυνση, οπότε δεν πρόκειται πάντα να λειτουργήσει.

Προσθέστε μερικές πληροφορίες Plus

Όχι μόνο μπορείτε να προσθέσετε μια κουκίδα οπουδήποτε και να λάβετε ακόμα email στη διεύθυνση αυτή, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια μυστική ετικέτα. Μπορείτε να προσθέσετε ένα σύμβολο συν και μια άλλη λέξη, όπως το myexamplename+resumes@gmail.com. Αυτό εξακολουθεί να πηγαίνει στο myexamplename @ gmail - την ίδια διεύθυνση με τα προηγούμενα παραδείγματα. Η διαφορά είναι ότι τώρα μπορείτε να στοχεύσετε αυτή τη διεύθυνση για αυτόματη φιλτράρισμα .

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις : Φίλτρα.
  2. Κάντε κλικ στο Δημιουργία νέου φίλτρου .
  3. Στο πεδίο Προς : κενό, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συν ετικέτα, όπως myexamplename+jobs@gmail.com.
  4. Θα μπορούσατε να κάνετε οτιδήποτε στο μήνυμά σας μέσω του φίλτρου, αλλά θα πρότεινα να επιλέξετε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Εφαρμογή της ετικέτας:
  5. Επιλέξτε μια κατάλληλη ετικέτα.
  6. Εάν έχετε ήδη μηνύματα σε αυτήν τη διεύθυνση, μπορείτε να έχετε το φίλτρο και σε όλα τα προηγούμενα μηνύματα.

Αυτό είναι. Με αυτή τη νέα γνώση, μπορείτε να καταχωρίσετε διαφορετικές διευθύνσεις σε διαφορετικούς ιστότοπους για να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας. Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών με ετικέτες. Δώστε στους πελάτες διαφορετικές ετικέτες για διαφορετικά έργα. Ο ουρανός είναι το όριο. Θα μπορούσατε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο για να φιλτράρετε το spam: αν εγγραφείτε σε διαγωνισμό, χρησιμοποιήστε μια συγκεκριμένη ετικέτα και, στη συνέχεια, προσθέστε ένα φίλτρο για να στείλετε αυτά τα μηνύματα κατευθείαν στον κάδο απορριμμάτων όταν τελειώσει ο διαγωνισμός.