Πώς να βρείτε μια ηλεκτρονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η εύρεση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου δεν πραγματοποιείται συνήθως με μία μόνο αναζήτηση εκτός αν το πρόσωπο που ψάχνετε έχει βάλει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στο Web κάπου. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου είναι να αρχίσετε με μια ευρεία αναζήτηση και στη συνέχεια να την περιορίσετε σταδιακά χρησιμοποιώντας μια ποικιλία εργαλείων αναζήτησης.

Η εύρεση του ποιος ανήκει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να επιτευχθεί με μια σειρά από μικρές αναζητήσεις στο Web. βασικά, θα ακολουθήσετε τις ενδείξεις που απομένουν πίσω στην ίδια τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ελέγξτε τον τομέα

Η πρώτη ένδειξη που θα θελήσετε να ακολουθήσετε είναι ο τομέας. Ένας τομέας είναι το μέρος της διεύθυνσης URL που καθορίζει ποιο ακριβώς είναι ο συγκεκριμένος ιστότοπος (θεσμός, κυβέρνηση, επιχείρηση κ.λπ.). Για παράδειγμα, εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναζητάτε μοιάζει με αυτή: bill@fireplace.com.

Μπορείτε να δείτε από τον τομέα σε αυτή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι ο Bill είναι συνδεδεμένος με κάτι που ονομάζεται "fireplace.com". Χρησιμοποιώντας αυτή την ένδειξη, μπορείτε να πλοηγηθείτε στον ιστότοπο "fireplace.com" (ή σε οποιονδήποτε ιστότοπο συνδέεται ο τομέας με τον οποίο ανήκει ο τομέας σας) και να πραγματοποιήσετε αναζήτηση ιστότοπου για κάποιον που ονομάζεται Bill.

Χρησιμοποιήστε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ενδείξεις

Μερικές φορές η πιο εύκολη λύση μπορεί να είναι η καλύτερη λύση. Αν δεν είστε σίγουροι σε ποιον ανήκει η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απλώς στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα ευγενικό μήνυμα που ζητάει τις πληροφορίες - δεν θα μπορούσε να βλάψει να προσπαθήσει ούτως ή άλλως.

Διεύθυνση IP : Μια διεύθυνση IP είναι μια σειρά από μοναδικούς αριθμούς που αναγνωρίζουν έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο Internet. Κάθε ηλεκτρονικός υπολογιστής που έχει σύνδεση έχει διεύθυνση διαδικτύου και τις περισσότερες φορές (όχι πάντα), μπορείτε να αναζητήσετε την κεφαλίδα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε για να το αποκτήσετε. Μόλις έχετε τη διεύθυνση IP, συνδέστε την σε ένα απλό εργαλείο αναζήτησης διεύθυνσης IP και θα μπορείτε να προσδιορίσετε τη γενική γεωγραφική περιοχή από την οποία προέκυψε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν έχετε ήδη μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θέλετε να δείτε τι άλλο είδος πληροφοριών μπορείτε να βρείτε που σχετίζεται με αυτό, ίσως να εκπλαγείτε με αυτό που θα μπορούσατε να ανακαλύψετε. Μια απλή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες από ό, τι νομίζετε. Χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ελεύθερη αντίστροφη αναζήτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Web, μπορείτε να εμφανίσετε όλα τα είδη προσωπικών αναγνωριστικών, όπως το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση και μια ποικιλία δημόσιων αρχείων. Όλα εξαρτώνται από το πού η συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει αναρτηθεί δημόσια στον ιστό.

Ξεκινήστε με τις Μηχανές Αναζήτησης

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης και πατήστε "enter". Αν αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει τοποθετηθεί δημοσίως στον Ιστό. σε ένα blog, σε μια προσωπική τοποθεσία στο Web, σε ένα πίνακα μηνυμάτων, σε μια κοινότητα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ. - τότε θα πρέπει να εμφανίζεται σε μια απλή αναζήτηση στο Web. Δείτε τα αποτελέσματα. Έχουν έναν προσωπικό ιστότοπο; Τι λέτε για ένα blog; Είναι συνδεδεμένοι με το LinkedIn, το Facebook, το Twitter ή έχουν ένα προφίλ Google;

Προκειμένου αυτή η αναζήτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική, προτείνεται να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές μηχανές αναζήτησης (για μια πλήρη λίστα με πάνω από 100 μηχανές αναζήτησης, διαβάστε την " Η μηχανή αναζήτησης Ultimate" ).

Το Google : Θα εκπλαγείτε με πόσες φορές χρησιμοποιήσαμε την Google για να μάθουμε σε ποιον ανήκει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο αναζήτησης Google και αν αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτυπώνεται κάπου στον ιστό (σε μια ιστοσελίδα, ένα blog, έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.) τότε θα χτυπήσετε paydirt. Ενώ είστε σε αυτό, προτείνουμε ιδιαίτερα τη χρήση περισσότερων από μία μηχανών αναζήτησης στην αναζήτησή σας. θα εμφανίσετε μικρά κομμάτια με κάθε διαφορετικό εργαλείο αναζήτησης.

Χρησιμοποιήστε εξειδικευμένα βοηθήματα αναζήτησης κοινωνικής δικτύωσης

Όλοι οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης δεν θα εμφανιστούν σε ένα γενικό ερώτημα μηχανής αναζήτησης. Αυτός είναι ο χρόνος να στραφούν σε εξειδικευμένα εργαλεία αναζήτησης κοινωνικής δικτύωσης, όπως YoName, Zabasearch , Zoominfo, Οι συγκεκριμένοι ιστότοποι αναζητούν σε διάφορες κοινότητες κοινωνικής δικτύωσης. αν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναζητάτε έχει τοποθετηθεί σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους, πιθανότατα, θα το βρείτε χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία κοινωνικής αναζήτησης.

Σελίδες αναζήτησης ατόμων

Υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά εργαλεία αναζήτησης Ιστού στο διαδίκτυο που εστιάζουν ειδικά στην εξεύρεση ανθρώπων. εδώ είναι δεκαπέντε άνθρωποι μηχανές αναζήτησης που αναζήτηση σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, μηχανές αναζήτησης, βάσεις δεδομένων, κλπ. για να βρείτε tidbits που ίσως να μην βρείτε συνήθως σε μια στοιχειώδη αναζήτηση. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μία από αυτές τις μηχανές αναζήτησης που αφορούν συγκεκριμένους χρήστες και εάν έχει κοινοποιηθεί δημόσια, πρόκειται να εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αόρατη αναζήτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Web

Χρησιμοποιώντας το Deep ή το Invisible, το Web (το τεράστιο μέρος του Ιστού που δεν εμφανίζεται απαραιτήτως σε μια στοιχειώδη αναζήτηση στο Web) για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να αποκομίσει μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτές οι μηχανές αναζήτησης και οι ιστότοποι του Αόρατου ιστού του ιστού μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε μεγαλύτερο μέρος του ιστού που ίσως δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσετε.

Τι να κάνετε αν δεν μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ακόμα καμία τύχη; Εάν, αφού χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα διαφορετικά εργαλεία αναζήτησης, εξακολουθείτε να έρχεστε άδειο, ίσως χρειαστεί να παραχωρήσετε την ήττα. Δυστυχώς, εάν κάποιος δεν έχει δημοσιεύσει δημοσίως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ηλεκτρονικά, είναι αρκετά δύσκολο να εντοπιστεί - ειδικά εάν δεν χρησιμοποιήσουν το όνομα τους ως μέρος της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρακολουθείτε δεν έχει αναρτηθεί δημόσια, τότε φυσικά προκύπτει ότι αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα βρεθεί στον Ιστό.