Οι 10 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές που θα αγοράσουν το 2018 για λιγότερο από $ 500

Βρείτε το καλύτερο φορητό φορητό φορητό υπολογιστή 2 σε 1, φορητό φορητό υπολογιστή και πολλά άλλα

Δεν ήταν πολύ καιρό πριν ότι η "κάτω από $ 500" παρτίδα των φορητών υπολογιστών θεωρήθηκε φθηνά, με κακή ζωή μπαταρίας και υποχαρακτηρισμένους επεξεργαστές. Αλλά το 2018, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια, και η τρέχουσα συγκομιδή πλήρως φορτωμένων προσιτών φορητών υπολογιστών μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί θα χρειαστείτε ακόμη και να πληρώσετε ένα χέρι και ένα πόδι για το τελευταίο gadget.

Τα τελευταία τρία χρόνια ειδικότερα, πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν τώρα ότι η ισχύς επεξεργασίας που προσφέρεται στους σύγχρονους φορητούς υπολογιστές προϋπολογισμού υπερβαίνει κατά πολύ τις καθημερινές ανάγκες τους. Όλοι οι φορητοί υπολογιστές στη λίστα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιηγηθείτε στο Internet, να παίξετε ταινίες υψηλής ευκρίνειας και να επεξεργαστείτε έγγραφα γραφείου χωρίς να ξεπεράσετε το ρυθμό. Για πολλούς καταναλωτές, αυτό είναι κάτι περισσότερο από αρκετό.

Από το κομψό Asus Chromebook C202SA-YS02 στο Asus Transformer Book T300CHI που θα διπλασιάζεται ως tablet, εδώ είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές κάτω των $ 500.

Η Lenovo προσφέρει έναν εξαιρετικό καθημερινό φορητό υπολογιστή σε σημείο τιμής αξίας, συνδυάζοντας την τελευταία γενιά επεξεργασίας της Intel με οθόνη 15,6 ιντσών υψηλής ευκρίνειας. Ο υπολογιστής τροφοδοτείται από επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Celeron N3350 με μνήμη RAM 4 GB και σκληρό δίσκο 1 TB. Ο υπολογιστής περιλαμβάνει επίσης μονάδα DVD, μονάδα ανάγνωσης καρτών μνήμης 4 σε 1 για εύκολη μεταφορά αρχείων, καθώς και θύρα Bluetooth 4.1 και USB 3.0. Αναμείνετε γρήγορη ροή, χάρη στο τελευταίο ασύρματο internet 802.11ac. Ο υπολογιστής είναι επίσης ιδανικός για φοιτητές που αναζητούν να παρακολουθήσουν ταινίες στο δωμάτιο του σπιτιού τους, με οθόνη 15 ιντσών με αντιθαμβωτική οθόνη που φαίνεται μεγάλη από κάθε γωνία.

Η απόρριψη εκατοντάδων δολαρίων σε ένα φορητό υπολογιστή που μπορεί να πέσει από μόνη της μπορεί να φαίνεται λίγο αγχωτικό, αλλά ένα τραχύ laptop όπως αυτό το Chromebook της ASUS σίγουρα θα βάλει τους εφιάλτες σας να ξεκουραστούν. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Celeron N3060 με μνήμη Cache 2M, μέχρι 2.48 GHz, συν 16GB αποθήκευσης flash. (Θα έχετε επίσης 100GB ελεύθερου χώρου αποθήκευσης του Google Drive για τα πρώτα δύο χρόνια.) Η οθόνη αντιολισθητικής οθόνης 11,6 ιντσών, 1,366 x 768, γυρίζει πίσω 180 μοίρες για προβολή από όλες τις γωνίες.

Όντας ένα Chromebook, δεν είναι τόσο ισχυρό όσο άλλες μηχανές αυτής της λίστας, αλλά αυτό που του λείπει ο εγκέφαλος είναι αυτό που κάνει το brawn. Διαθέτει 3 χιλιοστά ενισχυμένου καουτσούκ γύρω από τις άκρες του, το οποίο περνάει τη δοκιμή πτώσης των 3,9 ποδιών και ένα πληκτρολόγιο ανθεκτικό στη διαρροή, το οποίο μπορεί να αντέξει περίπου μια τεταρτημοριακή κούπα. Επιπλέον, ο ανθεκτικός και αρθρωτός σχεδιασμός του καθιστά εύκολη την εναλλαγή και την αποσυναρμολόγηση εξαρτημάτων, εάν χρειαστεί επισκευή.

Όταν πρόκειται για δημιουργική εργασία σε φορητό υπολογιστή, η εύρεση ενός μηχανήματος που χειρίζεται την καθημερινή εργασία μπορεί να είναι δύσκολο μέχρι να βρείτε το Acer Aspire E-15. Με τη βοήθεια επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel Core i5 3.1GHz, 8GB μνήμης RAM και μονάδας δίσκου SSD 256GB, η Acer φέρνει περισσότερη ισχύ από το τραπέζι για να χειρίζεται εφαρμογές όπως Photoshop ή επεξεργασία βίντεο. Επιπλέον, η συμπερίληψη κάρτας γραφικών NVIDIA GeForce 940MX με 2GB ανεξάρτητης μνήμης θα βοηθήσει τόσο στις ψυχαγωγικές όσο και στις παραγωγικές ανάγκες.

Όλη αυτή η εργασία γίνεται σε μια οθόνη 15,6 ιντσών full HD 1920 x 1080 pixel mat, η οποία βοηθάει στην μείωση των γκρίζων και αντανακλαστικών. Χρησιμοποιώντας ένα εξωτερικό ποντίκι για να βοηθήσετε στην καλύτερη εμφάνιση Photoshopping είναι ευπρόσδεκτη χάρη σε μια σειρά από θύρες, όπως ένα USB 3.1 Type C, δύο USB 3.0 και μια υποδοχή SD. Ως μπόνους, θα βρείτε ακόμη και μια μονάδα δίσκου DVD, αν και θα μπορούσε να έχει αφαιρεθεί για να κάνει το Acer ελαφρώς ελαφρύτερο. Σε 5,3 λίβρες, το Acer δεν είναι Ultrabook και παρόλο που έχει διάρκεια ζωής 12 ωρών, εξακολουθεί να υπάρχει καλή πιθανότητα αυτός ο υπολογιστής να μην κινείται από ένα γραφείο.

Για τους τύπους δημιουργικών που εστιάζουν στην επεξεργασία βίντεο, η συμπερίληψη των ηχείων TrueHarmony της Acer προσφέρει μια πλούσια εμπειρία ήχου που συμβάλλει στον περιορισμό της παραμόρφωσης ήχου και περιλαμβάνει αρκετή ένταση για να γεμίσει ένα δωμάτιο. Και αν εργάζεστε απομακρυσμένα, η κάμερα HD θα σας βοηθήσει να μεταβείτε στο Skype και να μιλήσετε στους συναδέλφους ή τους πελάτες σας οπουδήποτε στον κόσμο.

Ο ανταγωνισμός στον χώρο των Windows 10 2 σε 1 θερμαίνεται ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα, αλλά είναι το βιβλίο Asus Transformer Book T300CHI που κλέβει τον προβολέα. Η ενσωμάτωση ενός επεξεργαστή Intel Core M χωρίς ανεμιστήρα, πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο και οθόνη αφής 1080p 12,5 ιντσών προσφέρει εξαιρετική αξία. Το T300 διαθέτει 4GB μνήμης RAM και 128GB SSD, καθώς και Windows 8.1. Στα τροφοδοτικά 12.38 "x 7.52" x .63 "και 1.59 λίβρες, το T300 δεν προσφέρει επιπλέον θύρες εκτός από το άνοιγμα φόρτισης microUSB. Όταν συνδέετε το πληκτρολόγιο, η κατασκευή T300 με βάση το αλουμίνιο αυξάνεται στα 3,2 κιλά, την πραγματική τιμή που ζητάει.

Ως οθόνη 2-σε-1, η οθόνη αφής 1920 x 1080 παρουσιάζει καθαρό και ευκρινές κείμενο και προσφέρει μια φανταστική εμπειρία προβολής ταινιών, ενώ τα ενσωματωμένα ηχεία SonicMaster είναι αρκετά καλά για παραδοσιακή χρήση. Οι έξι ώρες ζωής της μπαταρίας είναι μια καλή ιδέα να κρατήσετε έναν φορτιστή κοντά, αν βρίσκεστε στο δρόμο.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές 2 σε 1 .

Η αγορά ενός μηχανήματος προϋπολογισμού δεν σημαίνει απαραιτήτως πολλές θυσίες. Ένας τρόπος για αυτό είναι να αγοράσετε μια ανακαινισμένη συσκευή. Αυτό το Chromebook της Acer έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για να φαίνεται και να λειτουργεί σαν καινούργιο και περιλαμβάνει επίσης όλα τα αυθεντικά αξεσουάρ. Έτσι εάν δεν σας πειράζει να αγοράσετε έναν τεχνικά χρησιμοποιούμενο υπολογιστή, μπορείτε να πάρετε έναν αγαπημένο ανεμιστήρα για το κόστος μιας ετήσιας συνδρομής στο Netflix.

Η φωτεινή οθόνη 1,920 x 1.080 15,6 ιντσών του Chromebook είναι η μεγαλύτερη που θα βρείτε σε ένα Chromebook και συσκευάζει έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Celeron N3060 με 2GB μνήμης RAM και χώρο αποθήκευσης flash 16GB. Διαθέτει επίσης μεγάλα ηχεία που προσφέρουν εντυπωσιακό ήχο για φορητό υπολογιστή, καθιστώντας το ιδανικό για αναπαραγωγή μουσικής ή παρακολούθηση βίντεο YouTube. Θα σας εξυπηρετήσει καλά για όλες τις εργασίες περιήγησης και επεξεργασίας κειμένου, και αν χρειάζεστε περισσότερη αποθήκευση, απλά αναπαραγάγετε σε flash drive.

Η Samsung έχει κατασκευάσει πολλά καλά σχεδιασμένα ηλεκτρονικά στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών υψηλών προδιαγραφών, τηλεοράσεων και smartphones. Έτσι, δεν είμαστε απόλυτα έκπληκτοι που βλέπουμε μια δροσερή νέα είσοδο από τη Samsung στην αρένα laptop laptop. Καλωσορίστε στο Samsung Chromebook Plus, ένα υβριδικό φορητό υπολογιστή / tablet που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε σχεδόν με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε να φανταστείτε.

Το Chromebook Plus της Samsung έχει μέγεθος 8,72 x 11,04 x 55 ίντσες και ζυγίζει 2,4 κιλά. Διαθέτει οθόνη LED 12,3 ιντσών που περιστρέφεται 360 μοίρες και είναι κατασκευασμένη με γυαλί Gorilla 3 για να είναι πιο ανθεκτικό. Στο εσωτερικό, αυτό το μηχάνημα διαθέτει 4GB DDR3 RAM και 32GB αποθήκευσης μνήμης flash, το οποίο θα κρατήσει τις εφαρμογές σας και τις καρτέλες του προγράμματος περιήγησης να λειτουργούν ομαλά.

Τα Chromebook έχουν πάρει πολύ πιο ισχυρό και ευπροσάρμοστο τα τελευταία χρόνια. Εξυπαίρουν το Chrome OS και συγκεντρώνουν το κέντρο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ή τις εφαρμογές Google Play, αλλά η εμπειρία είναι πολύ πιο συνεχής τώρα. Αυτό το μοντέλο δεν αποτελεί εξαίρεση και μπορεί να κάνει σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένας υπολογιστής με Windows, οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το συνιστούμε.

Η τελευταία έκδοση του HP Notebook 15 είναι ένας εκπληκτικός φορητός υπολογιστής Windows 10 που συσκευάζει πολλά χαρακτηριστικά σε μια μηχανή υπο-$ 300. Αυτό το φορητό υπολογιστή μπορεί να μην εντυπωσιάσει τους πεινασμένους χρήστες, αλλά θα κάνει τη δουλειά για casual χρήστες που πρέπει να εκπληρώσουν βασικές εργασίες εγκαίρως.

Το Notebook 15 διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών με ανάλυση 1366-by-768, σκληρό δίσκο 500 GB, συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, καυστήρα DVD / CD, καθώς και κάμερα VGA με ψηφιακό μικρόφωνο. Για θύρες, υπάρχει ένα Ethernet, ένα HDMI, δύο USB 2.0, ένα USB 3.0 και ένας συνδυασμός ακουστικών / μικροφώνων. Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου είναι το 4GB της μνήμης RAM, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη διατήρηση της λειτουργίας του μηχανήματος ομαλά και όχι κάτι που βλέπουμε συχνά σε μοντέλα αυτού του εύρους τιμών. (Συνήθως θα δείτε μοντέλα με 2GB μνήμης RAM, τα οποία συχνά δεν επαρκούν για να κρατήσουν τα πράγματα σε λειτουργία με γρήγορο κλιπ.)

Αυτό το μηχάνημα μετρά 10 x 15,1 x 0,9 ίντσες και είναι λίγο βαρύ στα 4,74 κιλά, οπότε πιθανότατα δεν είναι ένα που θα θέλετε να μεταφέρετε παντού. Θα ήταν λογικό ως οικιακός ή εργασιακός φορητός υπολογιστής που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε ένα μέρος. Ευτυχώς, προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας 5,5 ωρών, οπότε αν χρειάζεται να το πάρετε οπουδήποτε, δεν πρέπει να είναι πρόβλημα.

Η Επιφάνεια 3 της Microsoft έχει τον τέλειο συνδυασμό ισχύος, φορητότητας και δημοτικότητας. Το σώμα του κράματος μαγνησίου διαθέτει οθόνη 1920 x 1280 10,8 ιντσών, επεξεργαστή Intel Atom Z8700, 2GB μνήμης RAM και μονάδα αποθήκευσης flash 64GB. Ο επεξεργαστής Intel Atom δεν μπορεί να ταιριάξει με την σειρά Intel Core Pro, αλλά προσφέρει αρκετή ταχύτητα για να εκτελέσει όλες τις καθημερινές εργασίες που θέλετε και στη συνέχεια μερικές. Με τα Windows 10 έξω από το κιβώτιο, είναι λίγο πολύ "touch" και πηγαίνετε δεξιά όταν λάβετε την επιφάνεια 3 στο mail.

Η Microsoft έχει τοποθετήσει την επιφάνεια 3 ως tablet που μπορεί να αντικαταστήσει τον φορητό υπολογιστή σας και η φορητότητα είναι ένα κεντρικό κομμάτι αυτού του επιχειρήματος. Στα 1,37 λίβρες πριν από το πληκτρολόγιο, η επιφάνεια 3 αισθάνεται premium και τώρα περιλαμβάνει μια πιο φιλική προς το χρήστη θύρα φόρτισης Micro-USB. Το ρυθμιζόμενο στήριγμα στο πίσω μέρος λειτουργεί σε τρεις ξεχωριστές γωνίες. Ίσως το μοναδικό μειονέκτημα της επιφάνειας 3 είναι η ξεχωριστή αγορά του πληκτρολογίου.

Πέρα από την φορητότητα, η επιφάνεια 3 διατηρεί μια σειρά από θύρες για να σας βοηθήσει να μην χάσετε το ρυθμό σας ενώ ταξιδεύετε, συμπεριλαμβανομένου ενός αναγνώστη καρτών microSD για επιπλέον αποθήκευση και θύρα MiniDisplay για σύνδεση σε μεγαλύτερη οθόνη. Η Microsoft περιλαμβάνει μια ετήσια συνδρομή στο Office 365 παράλληλα με μια σειρά άλλων εφαρμογών που πρέπει να έχουν. Επιπλέον, με 10 ώρες ζωής της μπαταρίας, υπάρχει αρκετός χυμός για μια ολόκληρη μέρα στη δουλειά και το Netflix τη νύχτα.

Τα βιβλία Flipbooks είναι ιδανικά για την παρακολούθηση ταινιών, την παρουσίαση και το σχέδιο. Αυτό το Flip 14 της ASUS VivoBook είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά για αυτό το εύρος τιμών, με ένα λεπτό προφίλ 15,4mm και μια οθόνη 14 ιντσών. Η εξαιρετικά στενή στεφάνη σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εύκολα το φορητό υπολογιστή ως tablet ή σκηνή. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Quad-Core Pentium N4200 για εντυπωσιακή απόδοση.

Εάν είστε ένας απλός μαθητής, ένας υπολογιστής αφής μπορεί να έρθει σε πρακτικό. Αυτή η touchscreen επιπέδου entry level από την HP είναι μια καταπληκτική τιμή σε λίγο κάτω από $ 500. Έχει επεξεργαστή Intel Core i3, 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 1 TB. Η γυαλιστερή οθόνη 15,6 ιντσών BrightView τροφοδοτείται από οπίσθιο φωτισμό WLED και προβάλλει ταινίες και φωτογραφίες σε ανάλυση 1366 x 768 HD. Οι 2 θύρες USB SuperSpeed ​​USB 3.1 κάνουν την μεταφορά μέσων αύριο, ενώ η ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth διευκολύνει τον συγχρονισμό με τις κινητές συσκευές. Τέλος, μια κάρτα Intel HD Graphics 620 μπορεί να χειριστεί επεξεργασία φωτογραφιών και ακόμη και μερικά βασικά παιχνίδια.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .