Οι 8 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές τυχερού παιχνιδιού που αγοράζουν το 2018 για κάτω από $ 1,000

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χιλιάδες για να πάρετε τα καλύτερα laptops τυχερού παιχνιδιού

Η αναπαραγωγή των τελευταίων παιχνιδιών σε ένα φορητό υπολογιστή απαιτεί συχνά κάποιο σοβαρό υλικό (το οποίο μεταφράζεται σε μια έντονη τιμή), αλλά ευτυχώς, δεν είναι όλα τα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών να κοστίζουν μια περιουσία. Σίγουρα ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε την πιο πρόσφατη κάρτα γραφικών, μια οθόνη 4K ή μια ατελείωτη αποθήκευση, αλλά θα ανακαλύψετε ακόμα κάτι που δεν είναι σε θέση να σας κρατήσει κολλημένο στην οθόνη σας. Χρειάζεστε λίγη βοήθεια για την εξεύρεση του καλύτερου φορητού παιχνιδιού χωρίς να σπάσετε την τράπεζα; Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας για τις καλύτερες κάτω από $ 1.000.

Το Lenovo Legion Y520 τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Core 7ης γενιάς, γραφικά NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti και διαθέτει οθόνη HD 15.6 ιντσών (1920 x 1080) HD καθώς και υβριδική αποθήκευση. Είτε χρησιμοποιείτε ακουστικά είτε όχι, η συμπερίληψη του Harman Audio με ήχο Dolby Premium προσθέτει διπλά ηχεία δύο watt σχεδιασμένα ειδικά για να σας βυθίσουν απευθείας στο παιχνίδι. Το μηχάνημα διαθέτει επίσης εξαιρετικές ρυθμίσεις προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα ενεργά κλειδιά, τις προτεραιότητες δικτύου και τις λειτουργίες ψύξης. Επιπλέον, η θερμική μηχανική στο Y520 προσθέτει στρατηγικά τοποθετημένους ανεμιστήρες και αεραγωγοί για να κρατήσει τον ζεστό αέρα να κινείται συνεχώς έξω από την κάτω πλευρά του φορητού υπολογιστή. Όσον αφορά τις διαστάσεις, είναι πάχους μόλις 1,02 ίντσες και ζυγίζει 5,3 κιλά.

Αν ψάχνετε για φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών που είναι εξίσου ικανός να είναι μια καθημερινή μηχανή παραγωγικότητας, ελέγξτε το HP Pavilion Power 15. Με ισχυρό εσωτερικό υλικό, συμπεριλαμβανομένου ενός επεξεργαστή Core i7, 12GB μνήμης RAM, σκληρού δίσκου 1TB και ενός AMD Radeon RX 550 με 2GB αποκλειστική μνήμη, αυτό το μηχάνημα παίζει τα τελευταία παιχνίδια και μπορεί εύκολα να εκτελεί αναφορές για εργασία. Η συσκευή των τεσσάρων λιβρών προσφέρει 10 ώρες ζωής της μπαταρίας και διαθέτει οθόνη αντιολισθητικής οθόνης IPS Full HD (1920 x 1080) Full HD (1920 x 1080) που προσφέρει γωνίες θέασης έως και 178 μοίρες.

Η οθόνη στο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών i7559-5012GRY 15,6 ιντσών 4K (3840 x 2160 pixel) διαθέτει μια οθόνη αφής 4K LED που προσφέρει εξαιρετική σαφήνεια με τα αληθινά χρώματα. Πέρα από την οθόνη, η εμπειρία ήχου στην Dell είναι εξίσου σημαντική. Το Waves MaxxAudio Pro επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο της απόδοσης του ήχου και λειτουργεί ακόμα καλύτερα όταν συνδυάζεται με τα γραφικά βίντεο NVIDIA GTX 960M. Ενεργοποιώντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ένας 6ης γενιάς επεξεργαστής quad-core Intel i7, 8GB RAM και ένας σκληρός δίσκος 1 TB που υποστηρίζεται από ένα SSD 8GB για εξαιρετικά γρήγορη φόρτωση εφαρμογών. Ζυγίζει 6,1 λίβρες και έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ώρες.

Με διάρκεια ζωής έως και 12 ώρες με μία μόνο φόρτιση, ο φορητός υπολογιστής παιχνιδιών Aspire E15 της Acer είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες που βρίσκονται σε συνεχή κίνηση. Υποστηριζόμενη από επεξεργαστή Intel Core i5 7ης γενιάς, ευρεία οθόνη 15.6 ιντσών Full HD, 8 GB μνήμης RAM και NVIDIA GeForce 940MX με 2 GB μνήμης βίντεο DDR5, αυτή η συσκευή Acer είναι ένα εξαιρετικά ικανό lap-top παιχνιδιών μεσαίας κατηγορίας. Τα πρόσθετα όπως το ασύρματο 802.11ac με MU-MIMO (πολλαπλών χρηστών, πολλαπλές εισόδους και πολλαπλές έξοδοι) συμβάλλουν στην αύξηση της απόδοσης του δικτύου (έως και τρεις φορές πιο γρήγορα), ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε το ισχυρότερο δυνατό σήμα (αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το online gaming) . Ακόμα και με τις αυστηρές προδιαγραφές επί του σκάφους, η Acer γνωρίζει ότι οι παίκτες αγαπούν τις αναβαθμίσεις και το E15 διαθέτει ένα προσιτό διαμέρισμα κάτω από το φορητό υπολογιστή που παρέχει άμεση πρόσβαση στο SSD και τη μνήμη, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα γρήγορες αναβαθμίσεις για ταχύτερη απόδοση.

Όταν πρόκειται για τυχερά παιχνίδια στο PC, δεν υπάρχει υποκατάστατο για εξωτερικά ηχεία, αλλά το Saber 15G-KB3 της Gigabyte έρχεται πολύ κοντά. Το Sound Blaster Cinema 3 της Sabre προσφέρει στους gamers μια εξαιρετική εμπειρία ήχου σε ένα φορητό υπολογιστή με εικονικό ήχο surround που έχει σχεδόν κινηματογραφική εμφάνιση. Ο διάλογος εντός του παιχνιδιού είναι πολύ πιο ξεκάθαρος, ειδικά κατά τη διάρκεια των κοπιασμένων σκηνών με τα SBX Dialog Plus και Reality 3D, τα οποία προσθέτουν ήχο surround 5.1 / 7.1 για ακόμα πιο συναρπαστική απόδοση ήχου.

Ευτυχώς, το Gigabyte δεν αφορά μόνο τον ήχο. Διαθέτει οθόνη αντιθαμβωτικής οθόνης 1920 x 180 Full HD 1920 x 180, επεξεργαστή Core i7, κάρτα παιχνιδιών NVIDIA GTX 1050 με ενσωματωμένη μνήμη 2 GB και μικρόφωνο που εξουδετερώνει τον θόρυβο. Πέρα από το υλικό, το Gigabyte έρχεται με ειδικό λογισμικό για να μεταδίδει μέσω κοινωνικών μέσων σε πραγματικό χρόνο (και το βίντεο και η κουβέντα είναι διαθέσιμα με το πάτημα ενός κουμπιού).

Θέλετε περισσότερο χώρο προβολής, το Sabre 15 είναι έτοιμο εκτός χαρτοφυλακίου για να χειριστεί έως τρεις εξωτερικές οθόνες για να έχετε πραγματικά στο κέντρο της δράσης.

Το Inspiron i5577 της Dell έχει 512GB SSD, το οποίο δεν μπορεί να προσθέσει τόσο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με τα ανταγωνιστικά μοντέλα με χώρο 1TB του σκληρού δίσκου, αλλά η απόδοση SSD υπερβαίνει κατά πολύ την τυπική απόδοση του δίσκου, επομένως εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 16GB RAM, επεξεργαστή Intel Core i7 3.8GHz, κάρτα γραφικών GTX 1050 της NVIDIA και οθόνη Full HD 15.6 ιντσών. Προσθέτοντας ακόμη περισσότερο στην αξία του παιχνιδιού είναι η συμπερίληψη του MaxxAudio της Dell. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας κυμαίνεται από τέσσερις έως πέντε ώρες και ζυγίζει 5,7 λίβρες.

Ο φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών GL72M 7RDX-800 της MSI προσφέρει μια εξαιρετικά ισχυρή και όμορφη μηχανή που έρχεται εξοπλισμένη με οθόνη 17,3 ιντσών (1920 x 1080 pixels) HD. Κάτω από την κουκούλα είναι επεξεργαστής Intel Core i7, 8GB μνήμης RAM, 1TB HDD και 128GB SSD για αυξημένο χρόνο φόρτωσης εφαρμογών. Με τη λειτουργία της κάρτας γραφικών GTX 1050 2G GDDR5 της NVIDIA, το MSI είναι έτοιμο να χειριστεί τα παιχνίδια υψηλής ευκρίνειας χωρίς να χτυπήσει το μάτι. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μέχρι και δύο επιπλέον οθόνες για πραγματικά αθόρυβα gameplay (ή multitasking) μέσω των συνδέσεων HDMI ή DisplayPort. Η MSI έχει επίσης ενσωματωθεί στην τεχνολογία Cooler Boost 4, η οποία προσθέτει έξι συνολικούς αγωγούς θερμότητας μεταξύ της GPU και της CPU, έτσι ώστε να χειρίζεται τη θερμότητα με aplomb.

Η κομψή εμφάνιση του Acer Aspire VX 15 υποστηρίζει την τεχνολογία TrueHarmony της εταιρείας και τον κορυφαίο ήχο Dolby ήχου, που σημαίνει μια ισορροπημένη και εκπληκτικά ισχυρή εμπειρία ήχου. Ευτυχώς, ο ήχος δεν είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να σημειωθεί για το VX 15. Ο επεξεργαστής Core i7, 16GB RAM, SSD 256GB και NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti με 4 GB αποκλειστικού GDDR5 VRAM, επίσης, κάνουν εξαιρετική απόδοση. Ένα κόκκινο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό φωτίζεται για εύκολη ορατότητα τόσο σε συνθήκες ημέρας όσο και νύχτας, ενώ οι διπλοί ανεμιστήρες βοηθούν στη διατήρηση επιπέδων απόδοσης και εξαλείφουν την πιθανότητα υπερθέρμανσης του φορητού υπολογιστή. Ζυγίζει 5.51 λίβρες και έχει έως και έξι ώρες ζωής της μπαταρίας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .