Πώς να λάβετε μια έκπτωση εταιρικού κινητού τηλεφώνου

Μερικά λεπτά θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα στο μηνιαίο λογαριασμό σας

Εάν δαπανούμε 100 δολάρια το μήνα τώρα στο σχέδιο κινητού τηλεφώνου σας, κόβοντας το λογαριασμό σας κάτω από 75 δολάρια το μήνα για την ίδια υπηρεσία ακούγεται ελκυστική, σωστά;

Ενώ δεν υπάρχουν αλιεύματα για να λάβετε αυτή την έκπτωση κινητής τηλεφωνίας, υπάρχουν δύο απαιτήσεις.

  1. Πρέπει να είσαστε εργαζόμενοι.
  2. Ο εργοδότης σας πρέπει να βρίσκεται στον κατάλογο εταιρικών εκπτώσεων του μεταφορέα κινητού τηλεφώνου σας (ή, ως πιο χρονοβόρα διαδικασία, πρέπει να λάβετε έγκριση φορέα για να προσθέσετε τον εργοδότη σας).

Ο ευκολότερος τρόπος να μάθετε την άμεση έκπτωση κινητής τηλεφωνίας σας είναι να καλέσετε απλά τον μεταφορέα σας και να τον ζητήσετε .

Εάν εργάζεστε για παράδειγμα στην New York Times Company, μπορείτε να λάβετε έκπτωση 18% στη μηνιαία υπηρεσία σας από τη Sprint. Εάν εργάζεστε για την EDS, η Sprint θα σας απονείμει έκπτωση 26%.

Οι εταιρικές εκπτώσεις κυττάρων κυμαίνονται συνήθως από 15 τοις εκατό έως 25 τοις εκατό σε κάθε μηνιαίο λογαριασμό. Η AT & T, η T-Mobile και η Verizon Wireless έχουν παρόμοιες εταιρικές εκπτώσεις κινητών τηλεφώνων. Απλά πρέπει να είσαστε εργαζόμενοι και απλά πρέπει να το ζητήσετε.

Πιθανά οδοφράγματα

Ενώ η εταιρική σας έκπτωση μπορεί να είναι τόσο απλή όσο και η κλήση του μεταφορέα σας και η αίτησή σας, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα.

Εάν η εταιρεία σας είναι πολύ μικρή, ενδέχεται να μην βρίσκεστε στη λίστα εκπτώσεων του μεταφορέα σας. Αυτή η έκπτωση συνήθως χορηγείται σε χρήστες σε μεγαλύτερες εταιρείες. Ακόμη και αν εργάζεστε για μια γνωστή εταιρεία, ο μεταφορέας σας μπορεί να μην έχει καθιερωμένη έκπτωση.

Επίσης, ακόμη και αν λάβετε αμέσως έγκριση για έκπτωση, ίσως χρειαστεί να περιμένετε έναν ή δύο κύκλους χρέωσης για να τεθεί σε ισχύ η εξοικονόμηση. Επιπλέον, οι μικρότεροι μεταφορείς κινητής τηλεφωνίας (και μερικοί προπληρωμένοι ασύρματοι μεταφορείς ) ενδέχεται να μην προσφέρουν εκπτώσεις εταιρικών κινητών τηλεφώνων.

Οι φορείς κινητής τηλεφωνίας υποτίθεται ότι θα επαληθεύσουν την απασχόλησή σας. Ωστόσο, η επαλήθευση αυτή δεν πραγματοποιείται πάντα σωστά. Μερικές φορές παίρνετε ακριβώς για τη λέξη σας.

Λόγος για την έκπτωση εταιρικού κινητού τηλεφώνου

Γιατί οι μεταφορείς κινητής τηλεφωνίας θα απονέμουν τέτοιες μεγάλες εκπτώσεις σε χρήστες που απασχολούνται από ορισμένες εταιρείες;

Οι σημαντικότεροι μεταφορείς κινητής τηλεφωνίας έχουν συμφωνίες συνεργασίας με πολλές μεγαλύτερες εταιρείες για μειωμένες ασύρματες υπηρεσίες. Η εταιρική έκπτωση έχει σχεδιαστεί για να παρακινήσει πολλούς υπαλλήλους μιας επιχείρησης είτε να υπογράψουν μόνοι τους είτε μέσω ενός ομαδικού σχεδίου στην εργασία.