Καλύτεροι πομποί FM για το iPad

Ακούστε το iPad σας στο αυτοκίνητο

Αν θέλετε να ακούσετε το iPad στο αυτοκίνητό σας, ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω ενός ραδιοφώνου αυτοκινήτου που υποστηρίζει το USB ή το βύσμα κεραίας του iPad. Πολλά ραδιόφωνα έχουν επίσης μια βοηθητική είσοδο, την οποία μπορείτε να συνδέσετε στη θύρα ακουστικών του iPad. Αλλά αν δεν έχετε καμία από αυτές τις επιλογές, μην ανησυχείτε. Υπάρχει ακόμα ένας εύκολος τρόπος να ακούσετε το iPad σας στο αυτοκίνητο μέσω μιας συσκευής που ονομάζεται πομπός FM.

Οι πομποί FM είναι μια εξαιρετική λύση για όσους ζουν σε αγροτικές περιοχές όπου δεν υπάρχει πολύ ανταγωνισμός και ακόμη και σε μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές, οι πομποί FM μπορούν να είναι ένας καλός τρόπος να ακούσετε το iPad σας στο αυτοκίνητο. Θα εξετάσουμε μερικούς από τους καλύτερους πομπούς FM που είναι διαθέσιμοι για το iPad.

GOgroove FlexSMART X3

Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon

Το FlexSMART X3 ξεπερνά απλώς τον πομπό FM με την προσθήκη συμβατότητας Bluetooth. Ενώ υποστηρίζει βοηθητικές θύρες εισόδου και εξόδου, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε το iPad σας μέσω της υποδοχής ακουστικών, το X3 θα σας επιτρέψει επίσης να συγχρονίσετε το iPad σας μέσω Bluetooth. Ένα δροσερό πλεονέκτημα είναι ότι το iPad θα αναγνωρίσει αυτόματα και θα αλληλεπιδράσει με το X3 μόλις φτάσετε στο αυτοκίνητό σας, πράγμα που σημαίνει ότι η μουσική σας θα συνεχίσει να παίζει από εκεί που τον σταμάτησες τελευταία φορά. Περισσότερο "

Griffin iTrip με το SmartScan

Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon

Οι πομποί του Griffin FM είναι από τους καλύτερους και πιο εκτιμημένους πομπούς FM. Γνωστή για τα προϊόντα ποιότητας, ο παραγόμενος ήχος είναι εξαιρετικός λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς των πομπών FM. Η λειτουργία SmartScan είναι ιδιαίτερα δροσερή, βοηθώντας σας να βρείτε γρήγορα τον καλύτερο σταθμό σαρώνοντας για τη σαφέστερη συχνότητα. Περισσότερο "

iClever

Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon

Οι πομποί FM της iClever είναι σχετικά νέοι, αλλά προσφέρουν μια ωραία εναλλακτική ποιότητα σε μάρκες όπως η Griffin και η Belkin. Το iClever είναι ένας μικρός πομπός FM που περιλαμβάνει ένα USB, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε το iPad ενώ μεταδίδετε. Περισσότερο "

Ασύρματο πομπό ραδιοσυχνοτήτων Satechi

Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon

Εάν εργάζεστε σε έναν προϋπολογισμό, ο πομπός Satechi Wireless FM είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε μερικά από τα δημοφιλέστερα εμπορικά σήματα. Μπορεί να μην προσφέρει επιλογές όπως τη δυνατότητα φόρτισης κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, αλλά αν απλά θέλετε να φέρετε τη μουσική σας στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου, ο πομπός του Satechi είναι μια καλή επιλογή. Περισσότερο "

Kensington LiquidFM

Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon

Αν ψάχνετε για έναν πομπό FM υψηλής ποιότητας, η Kensington πωλεί το LiquidFM. Είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά όπως το ClearFM για ανώτερο ήχο, αλλά για την ίδια τιμή, μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο ραδιόφωνο αυτοκινήτου με βοηθητική είσοδο ή που υποστηρίζει απευθείας το iPhone και το iPad. Αυτό αφήνει το LiquidFM ως επιλογή για εκείνους που το αυτοκίνητο χρειάζεται ένα ακριβό εξειδικευμένο κιτ για την εγκατάσταση ενός προσαρμοσμένου ραδιοφώνου. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.