Κορυφαίες ιστοσελίδες για την παρακολούθηση δωρεάν μουσικών βίντεο

Απλά ακούγοντας μουσική συνεχούς ροής , ενώ είναι ευχάριστη, είναι μόνο η μισή εμπειρία. Για να κατανοήσετε πλήρως τα τραγούδια ως fan μουσικής, θα θελήσετε να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και συγκροτήματα με τα επίσημα μουσικά τους βίντεο.

Παρακάτω είναι μερικοί τρομακτικοί πόροι για τη ροή δωρεάν μουσικών βίντεο online. Σίγουρα έχετε ακούσει για μερικούς από αυτούς, αλλά τους έχουμε παραθέσει, επειδή είναι μερικοί από τους καλύτερους.

Σημείωση: Υπάρχουν, βεβαίως, ιστοσελίδες που σας επιτρέπουν να προβάλλετε ή να μεταφορτώνετε μουσική , αλλά δεν είναι νόμιμες όλες . Επιπλέον, αυτές που είναι παράνομες είναι συνήθως οχήματα για κακόβουλο λογισμικό και άλλα περιττά προγράμματα που χρησιμεύουν μόνο για να υποβαθμίσουν τον υπολογιστή σας ή να σας δώσουν ιούς.

01 από 05

YouTube

Mark Harris

Το YouTube είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής πηγή βίντεο online.

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός επίσημων μουσικών βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν καθώς και μια πληθώρα από βίντεο που έχουν δημιουργήσει οι χρήστες και καλύπτουν κάθε πιθανό θέμα.

Απλά πληκτρολογήστε το όνομα της αγαπημένης σας μπάντας ή καλλιτέχνη για να δείτε μια λίστα με όλα τα βίντεο που μεταδίδονται με αυτό το όνομα. Οι πιθανότητες είναι ότι θα βρείτε το επίσημο κανάλι ή το καλλιτεχνικό κανάλι του καλλιτέχνη, στο οποίο έχουν τα επίσημα μουσικά τους βίντεο.

Ωστόσο, καθώς άλλοι χρήστες ανεβάζουν περιεχόμενο, είναι συνήθως αρκετά εύκολο να βρείτε σπιτικά μουσικά βίντεο και λυρικά βίντεο για τα τραγούδια που αναζητάτε. Περισσότερο "

02 του 05

Vimeo

Mark Harris

Το Vimeo είναι ένας δωρεάν δικτυακός τόπος δικτύωσης βίντεο και μουσικής με βίντεο κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές ταξινόμησης για να δείτε τα αποτελέσματα με διαφορετικούς τρόπους καθώς και αναζήτηση για συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή μπάντα.

Αν ποτέ βαρεθείτε να κάνετε χειροκίνητη αναζήτηση μουσικών βίντεο, αυτή η υπηρεσία έχει επίσης ένα καλό συντακτικό στοιχείο σε αυτό. Η ενότητα "επιλογές προσωπικού" είναι ένα καλό μέρος για να περιηγηθείτε σε βίντεο που έχουν πρόσφατα εντοπιστεί.

Όπως και με τους περισσότερους δικτυακούς τόπους ροής βίντεο αυτές τις μέρες, το Vimeo διαθέτει επίσης λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας βίντεο με το Facebook, το Twitter, το Flickr και άλλους δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Περισσότερο "

03 του 05

Vevo

Wikimedia Commons

Παρακολουθήστε δωρεάν μουσικά βίντεο στο Vevo. Μπορείτε να τα ταξινομήσετε με νέες κυκλοφορίες, κορυφαία βίντεό σας, είδος, λίστες αναπαραγωγής και "τα άτομα που σας προτείνουμε" -όσο εμείς είμαστε οι επιμελητές του Vevo.

Κάντε κλικ σε ένα βίντεο για να το παρακολουθήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Κάτω από τη συσκευή αναπαραγωγής υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές για το βίντεο που παρακολουθείτε, όπως άλλοι σε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής ή παρόμοια, συνιστώμενα βίντεο.

Με το Vevo, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής από τα αγαπημένα σας μουσικά βίντεο αν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη. Όταν συνδέεστε, έχετε επίσης τη δυνατότητα να "αρέσουν" τα βίντεο. Περισσότερο "

04 του 05

MTV

MTV

Το MTV παρέχει τρία τμήματα για μουσικά βίντεο. Κάποιος κρατά όλα τα βίντεο, άλλος είναι μόνο για τα πιο πρόσφατα βίντεο και ο τελευταίος δείχνει τα πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο στην ιστοσελίδα του MTV.

Για να παρακολουθήσετε τα δωρεάν βίντεο, απλώς χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε στις κατηγορίες ή για να βρείτε βίντεο με το πλαίσιο αναζήτησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε ένα για να ανοίξετε τη συσκευή αναπαραγωγής για μια εμπειρία πλήρους οθόνης.

Καθώς βλέπετε κάποιο από τα μουσικά βίντεο του MTV, υπάρχει ένα κουμπί που σας επιτρέπει να το μοιράζεστε μέσω των κοινωνικών μέσων και ένα άλλο που εμφανίζει προτεινόμενα βίντεο. Περισσότερο "

05 του 05

Διαφημιστική πινακίδα

Wikimedia Commons

Ο πίνακας διαφημίσεων είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε τα 100 καλύτερα τραγούδια αυτής της εβδομάδας. Η σελίδα Hot 100 ενημερώνεται κάθε εβδομάδα για να σας φέρει φρέσκο ​​περιεχόμενο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί αναπαραγωγής για να ακούσετε μια προεπισκόπηση του τραγουδιού ή να κάνετε κλικ στο κουμπί βίντεο για να δείτε το πλήρες μουσικό βίντεο.

Μπορείτε ακόμη να δείτε τα 100 καλύτερα τραγούδια από τις προηγούμενες εβδομάδες χρησιμοποιώντας την αναζήτηση αρχείων. Περισσότερο "