Δημιουργία λιστών αναπαραγωγής στον Cloud Player της Amazon

Δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής με βάση το σύννεφο που περιέχουν τη βιβλιοθήκη τραγουδιών του Amazon

Εάν έχετε ήδη αγοράσει τραγούδια και άλμπουμ από το Amazon Music Store , τότε ίσως ήδη γνωρίζετε ότι αποθηκεύονται αυτόματα στον προσωπικό σας χώρο στο cloud Amazon - αλλιώς γνωστός ως Amazon Cloud Player . Αυτό ισχύει επίσης και όταν αγοράζετε φυσικά μουσικά CD που είναι επιλέξιμα για το AutoRip .

Το Amazon Cloud Player είναι ένα χρήσιμο κομμάτι του Amazon, το οποίο σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ροές αγορών και ακόμη και να κάνετε λήψη τραγουδιών για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Αλλά, γιατί να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής στο σύννεφο;

Ακριβώς όπως οι λίστες αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει στο iTunes ή σε άλλο media player λογισμικού , μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο Amazon Cloud Player για να οργανώσετε τη μουσική σας. Ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε ένα playlist για ένα συγκεκριμένο είδος ή ένα που περιέχει τραγούδια από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη. Ομοίως, οι λίστες αναπαραγωγής μπορούν να διευκολύνουν τη ροή διαδοχικά πολλών άλμπουμ. Μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα για τη λήψη πολλαπλών τραγουδιών με μια κίνηση.

Πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Cloud Player της Amazon

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon με τον συνηθισμένο τρόπο.
  2. Πηγαίνετε στο προσωπικό σας μουσικό χώρο στο Amazon Cloud, τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα μενού Λογαριασμός σας (στο επάνω μέρος της οθόνης) και κάνοντας κλικ στην επιλογή Η βιβλιοθήκη μουσικής σας .

Δημιουργία νέας λίστας αναπαραγωγής

  1. Στο αριστερό παράθυρο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή + Δημιουργία νέας λίστας αναπαραγωγής . Αυτό βρίσκεται στην ενότητα "Οι λίστες αναπαραγωγής").
  2. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη λίστα αναπαραγωγής και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση .

Προσθήκη τραγουδιών

  1. Για να προσθέσετε πολλά κομμάτια στη νέα σας λίστα αναπαραγωγής, κάντε πρώτα κλικ στο μενού Τραγούδια στο αριστερό παράθυρο.
  2. Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε κάθε τραγούδι που θέλετε να προσθέσετε.
  3. Όταν έχετε επιλέξει όλα τα τραγούδια που θέλετε, μπορείτε να τα σύρετε και να τα αποθέσετε κρατώντας το αριστερό κουμπί του ποντικιού πάνω από οποιοδήποτε μέλος της ομάδας και σύροντάς τα σε όλη τη νέα σας λίστα αναπαραγωγής. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγής (πάνω από τη στήλη χρόνου) και στη συνέχεια να επιλέξετε το όνομα της λίστας αναπαραγωγής.
  4. Για να προσθέσετε ένα μόνο τραγούδι, μπορείτε να το σύρετε και να το αφήσετε στη λίστα αναπαραγωγής κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού.

Προσθήκη λευκωμάτων

  1. Αν θέλετε να προσθέσετε πλήρη άλμπουμ σε μια λίστα αναπαραγωγής, κάντε πρώτα κλικ στο μενού Άλμπουμ στο αριστερό παράθυρο.
  2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το άλμπουμ και κάντε κλικ στο κάτω βέλος που εμφανίζεται.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη σε λίστα αναπαραγωγής , επιλέξτε το όνομα της λίστας αναπαραγωγής στην οποία θέλετε να προσθέσετε το άλμπουμ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής με βάση έναν καλλιτέχνη ή ένα είδος

  1. Αν θέλετε να βάλετε τη νέα σας λίστα αναπαραγωγής σε έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη, κάντε κλικ στο μενού Καλλιτέχνες στο αριστερό παράθυρο.
  2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομα του αγαπημένου σας καλλιτέχνη και κάντε κλικ στο κάτω βέλος.
  3. Επιλέξτε την επιλογή Προσθήκη σε λίστα αναπαραγωγής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτήν που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να ολοκληρώσετε την εργασία.
  4. Για να δημιουργήσετε ένα playlist με βάση το είδος, κάντε κλικ στο μενού Genre και επαναλάβετε τα βήματα 2 και 3 - είναι βασικά το ίδιο.

Υπόδειξη

Εάν δεν έχετε αγοράσει ακόμη κάτι από το ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής του Amazon, αλλά έχετε αγοράσει φυσικά CD στο παρελθόν (ήδη από το 1998), τότε μπορείτε να βρείτε AutoRip ψηφιακές εκδόσεις άλμπουμ στη μουσική βιβλιοθήκη του Cloud Player. Αυτό είναι παρόμοιο κατ 'αρχήν με ορισμένες ταινίες σε Blu-Ray / DVD που μερικές φορές περιλαμβάνουν μια ψηφιακή έκδοση που μπορεί να φορτωθεί. Η κύρια διαφορά, ωστόσο, είναι ότι το περιεχόμενο AutoRip είναι χωρίς DRM.