Συμβουλές για να βρείτε μια πηγή για να χρηματοδοτήσετε το πρόγραμμα ανάπτυξης εφαρμογών σας

Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά είναι από μόνη της μια πολύπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει διάφορα βήματα και στάδια ανάπτυξης, δοκιμών και ανάπτυξης εφαρμογών. Αυτή η διαδικασία δεν είναι μόνο επίπονη και κουραστική, αλλά μπορεί επίσης να αποδειχθεί πολύ δαπανηρή για τους προγραμματιστές εφαρμογών - ειδικά έτσι, αν δεν έχουν ήδη καθιερωθεί ονόματα στην αγορά. Οι προγραμματιστές που μπορούν να βρουν με επιτυχία χρηματοδότηση για το έργο τους έχουν τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς τους δίνουν τη δυνατότητα να δουλεύουν ελεύθερα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τις δαπάνες που θα έπρεπε να επιβαρύνουν την εφαρμογή τους.

Σε αυτό το άρθρο, σας παρέχουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια πηγή για τη χρηματοδότηση του έργου ανάπτυξης εφαρμογών σας.

Βρείτε έναν επιχειρηματικό εταίρο

Sam Edwards / Caiaimage / Getty Images

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χρηματοδοτήσετε την εφαρμογή σας είναι να βρείτε έναν επιχειρηματικό εταίρο πρόθυμο να φροντίσει για τα έξοδα του έργου σας. Ένας υπάλληλος ύπνου δεν θα έπαιζε ενεργό ρόλο σε κανένα στάδιο της διαδικασίας, αλλά θα μπορούσε να σας υποστηρίξει με την προμήθεια του κεφαλαίου που απαιτείται για την ολοκλήρωση της αποστολής σας.

Πριν προβείτε σε τελική απόφαση σχετικά με τον αδρανή σας συνεργάτη, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι είναι νόμιμοι και θα προμηθεύσετε τα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι θα επέλεγαν. Θα πρέπει στη συνέχεια να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστός για την επιχείρησή σας και θα εντασσόταν στο πρόγραμμά σας για τα πράγματα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι τόσο εσείς όσο και ο συνεργάτης σας είστε σαφείς σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, το ύψος των επενδύσεων που θα έπρεπε να πραγματοποιήσουν στην επιχείρησή σας, το ποσοστό συμμετοχής στα κέρδη και ούτω καθεξής.

 • Ανάπτυξη iOS εφαρμογών: Κόστος δημιουργίας μιας εφαρμογής iPhone
 • Συνδέστε με τους επενδυτές Angel

  Thomas Barwick / Πέτρα / Getty Images

  Οι επενδυτές αγγέλου είναι συνήθως εύποροι επιχειρηματίες ή ιδρύματα που είναι πρόθυμα να χρηματοδοτήσουν τα σχέδια εκκίνησης, σε αντάλλαγμα για ίδια κεφάλαια ή μετατρέψιμα χρέη στο μέλλον. Ενώ πολλές τέτοιες εταιρείες θα ήταν πρόθυμες να χρηματοδοτήσουν το σύνολο του έργου σας, θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με σαφήνεια όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις μαζί τους, καθώς και ένα αναλυτικό επιχειρηματικό σχέδιο, ώστε να διασφαλιστεί ότι η συμφωνία θα διεξαχθεί με ομαλή και χωρίς προβλήματα.

  Περιττό να πούμε ότι η εύρεση του σωστού επενδυτή ή δικτύου αγγέλου δεν είναι εύκολη και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε την απόρριψη περισσότερες από μία φορές. Ωστόσο, μόλις κατορθώσετε να βρείτε τον επενδυτή σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους οικονομικούς σας περιορισμούς πια.

  Υποβάλετε αίτηση για τραπεζικό δάνειο

  Rob Daly / OJO Images / Getty Images

  Ακόμα ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε χρήματα είναι να προσεγγίσετε μια τράπεζα και να υποβάλετε αίτηση για δάνειο. Οι περισσότερες τράπεζες είναι πρόθυμες να προσφέρουν δάνεια με λογικά επιτόκια. Φυσικά, θα πρέπει να παρουσιάσετε την πρότασή σας, δηλώνοντας τους λόγους για τους οποίους θέλετε το δάνειο, σχεδιάζοντας επίσης ένα λεπτομερές σχέδιο της αποστολής σας.

  Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να επιβάλλετε κυρώσεις για το δανεισμό σας όταν η ενδιαφερόμενη τράπεζα αντιληφθεί ότι είστε σοβαροί για το σχέδιό σας και ότι θα έχουν καλή απόδοση για να επενδύσουν σε εσάς και στις φιλοδοξίες σας.

 • 6 άκρες για την ανάπτυξη χρήσιμων εφαρμογών για κινητά
 • Δίκτυο με συναδέλφους

  Tom Merton / Caiaimage / Getty Images

  Πολλοί προγραμματιστές εφαρμογών αξιολογούν σοβαρά τη χρηματοδότηση του φοιτητή, δηλαδή ζητώντας από τους συναδέλφους ή άλλους συνεργάτες τους να χρηματοδοτήσουν το έργο τους ή ένα μέρος του έργου, σε αντάλλαγμα για ένα ορισμένο μερίδιο στα κέρδη . Η δημιουργία ενός δικτύου προγραμματιστών που επιθυμούν να επενδύσουν στην αποστολή σας σας βοηθά να αυξήσετε τα απαιτούμενα χρήματα για τη χρηματοδότηση των δαπανών της εφαρμογής σας.

  Αυτό ωφελεί επίσης όλα τα μέλη του δικτύου καθώς απολαμβάνουν ένα ποσοστό των κερδών που προκύπτουν από τις πωλήσεις της εφαρμογής. Περιττό να πω; η εφαρμογή σας πρέπει να είναι επιτυχημένη στην αγορά των εφαρμογών, προκειμένου να κάνετε αρκετά χρήματα από την ίδια.

 • Τρόποι επιτυχίας στην Αγορά εφαρμογών για κινητά
 • Δοκιμάστε το Crowdfunding

  Donald Iain Smith / Blend Images / Getty Images

  Το Crowdfunding είναι μία από τις τελευταίες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους εύρεσης πηγών για να χρηματοδοτήσετε κάθε επιχείρηση. Εδώ, ζητάτε από το ευρύ κοινό να κάνει μια μικρή επένδυση σε σας. Αυτοί που επενδύουν στο έργο σας απολαμβάνουν ένα μερίδιο των κερδών σας.

  Ενώ μπορείτε να βρείτε πολλούς περισσότερους επενδυτές μέσω crowdfunding, το μειονέκτημα για σας είναι ότι θα πρέπει να παρουσιάσετε τα σχέδιά σας σε ένα τεράστιο τμήμα της κοινωνίας χωρίς να έχετε την ασφάλεια να υπογράφετε μια συμφωνία NDA ή μη αποκάλυψης οποιουδήποτε είδους. Αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να είστε ευάλωτοι στην λογοκλοπή και να οδηγήσετε σε κάποιον άλλον να πάρει την πίστωση για τις ιδέες σας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την πτυχή, θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείτε σε έναν ιδιώτη επενδυτή.

 • Χρησιμοποιώντας το Crowdfunding για να χρηματοδοτήσετε την εφαρμογή σας για κινητά
 • Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που επιλέγετε για να χρηματοδοτήσετε το πρόγραμμα ανάπτυξης εφαρμογών, βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο και έχετε επιλέξει τη σωστή πηγή για να χρηματοδοτήσετε τις οικονομικές σας ανάγκες. Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο στο νέο σας εγχείρημα!