Πώς να κατεβάσετε το Nintendo 3DS Game Demos

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα παιχνίδι πριν αγοράσετε;

Αν ενδιαφέρεστε για ένα παιχνίδι Nintendo 3DS αλλά δεν είστε σίγουροι αν και οι δύο θα τα καταφέρετε, η Nintendo προσφέρει τώρα δωρεάν demos παιχνιδιών μέσω του eShop .

Όπως και τα περισσότερα demos παιχνιδιών, τα demos του Nintendo 3DS είναι μόνο για προεπισκόπηση. Θα λάβετε ένα playable snippet του παιχνιδιού, συνήθως αρκετό για να έχετε μια καλή λαβή για το τι προσφέρει από την άποψη του γραφικού, του ήχου, του σκηνικού και του gameplay. Οι δοκιμαστικές εκδόσεις είναι ένας εξαιρετικός τρόπος δειγματοληψίας ενός παιχνιδιού πριν αποφασίσετε αν θέλετε ή όχι να το αγοράσετε.

Κατεβάστε ένα demo του Nintendo 3DS είναι εύκολο! Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα.

Εδώ:

  1. Ενεργοποιήστε το Nintendo 3DS σας.
  2. Στο κύριο μενού, πατήστε το εικονίδιο για το eShop της Nintendo (πορτοκαλί τσάντα για ψώνια). Θα χρειαστείτε μια σταθερή σύνδεση Wi-Fi για να έχετε πρόσβαση στο eShop.
  3. Μόλις συνδεθείτε στο eShop, μετακινηθείτε προς τα δεξιά μέχρι να δείτε το εικονίδιο για την κατηγορία "Demos". Αγγίξτε το για να μπείτε στο μενού Demos.
  4. Όταν βρίσκεστε στο μενού Demos, πρέπει να μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις παιχνιδιών Nintendo 3DS που είναι διαθέσιμες σε εσάς. Πατήστε στο παιχνίδι που θέλετε να κάνετε προεπισκόπηση. Σημειώστε ότι αν επιλέξετε μια δοκιμαστική έκδοση για ένα παιχνίδι M-rated, θα πρέπει να εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας.
  5. Μόλις επιλέξετε το παιχνίδι σας, μπορείτε να δείτε τα στοιχεία του (συμπεριλαμβανομένων των στιγμιότυπων οθόνης και των περιλήψεων) και τα διαθέσιμα βίντεο κλιπ. Για να κατεβάσετε το demo σας, πατήστε το εικονίδιο "Λήψη επίδειξης". Μοιάζει με ένα σύστημα 3DS που λαμβάνει ένα σήμα Wi-Fi.
  6. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη την βαθμολογία ESRB του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι που έχει βαθμολογηθεί ως "T" ή "M" δεν θα έχει απαραιτήτως ώριμο περιεχόμενο στο demo του, αλλά είναι καλύτερο να περπατάτε προσεκτικά αν δεν θέλετε να συναντήσετε οποιοδήποτε δυνητικά προσβλητικό υλικό. Εάν θέλετε να συνεχίσετε, πατήστε "Επόμενο" στην κάτω οθόνη. Διαφορετικά, μπορείτε να πατήσετε "Επιστροφή".
  1. Στην επόμενη οθόνη, θα ενημερωθείτε για το πόσα μνήματα μπλοκάρει η επίδειξη στην κάρτα SD σας και πόσοι θα παραμείνουν. Αν χρειάζεται να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας, μπορείτε να ακυρώσετε τη λήψη. Εάν είστε έτοιμοι να συνεχίσετε, πατήστε "Λήψη".
  2. Ανάλογα με το μέγεθος του επίδειξης, η λήψη ενδέχεται να διαρκέσει λίγη ώρα για να ολοκληρωθεί. Όταν τελειώσει, θα εμφανιστεί ως ένα κουτί με συσκευασία δώρου στο κύριο μενού του Nintendo 3DS. Αγγίξτε το πλαίσιο για να το ξετυλίξετε.
  3. Απολαμβάνω!

Συμβουλές:

  1. Μπορείτε να παίξετε μόνο ένα demo 30 φορές. Μια δοκιμαστική επίδειξη συνήθως παραμένει η ίδια κάθε φορά που παίζετε, έτσι εξαντλώντας αυτά τα 30 playthroughs θα ήταν βεβαίως μια ενδιαφέρουσα άσκηση.
  2. Για να διαγράψετε τα δοκιμαστικά σας μόλις ολοκληρώσετε την αναπαραγωγή, μεταβείτε στο Κύριο μενού του 3DS, επιλέξτε Ρυθμίσεις συστήματος και στη συνέχεια Διαχείριση δεδομένων. Πατήστε το εικονίδιο του Nintendo 3DS και, στη συνέχεια, το εικονίδιο "Λογισμικό". Από εκεί ξεκινούν τα ληφθέντα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των demos. Πατήστε το δοκιμαστικό δείγμα που θέλετε να μεταφορτώσετε και στη συνέχεια "Διαγραφή".

Ο, τι χρειάζεσαι: