Συγχρονισμός του iTunes Movie Rentals με το iPhone ή το iPod

01 του 06

Εισαγωγή στο Syncing του iTunes Movie Rentals

Michael H / Ψηφιακό Όραμα / Getty Images

Ένα από τα ωραία χαρακτηριστικά του iTunes Movie Rentals είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε τις ταινίες που νοικιάζετε σε μια φορητή συσκευή όπως ένα iPod ή iPhone. Η Apple έχει κάνει τη διαδικασία της μετακόμισης ταινιών ενοικίασης στο iPod ή το iPhone σας πολύ εύκολη. Δείτε πώς το κάνετε.

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο στη συσκευή σας πριν ξεκινήσετε. Για τα περισσότερα iPod, αυτό πιθανόν να μην είναι πρόβλημα. Για τα iPhones, όμως, επειδή έχουν λιγότερη αποθήκευση, ίσως χρειαστεί να διαγράψετε κάποια τραγούδια ή φωτογραφίες για να δημιουργήσετε χώρο. Όταν παρακολουθείτε την ταινία, μπορείτε πάντα να τα επαναφέρετε.

Αφού γίνει αυτό, ξεκινήστε συγχρονίζοντας το iPod ή το iPhone με τον υπολογιστή σας.

02 του 06

Κάντε κλικ στην καρτέλα Βίντεο

Όταν εμφανιστεί η οθόνη διαχείρισης, κάντε κλικ στην καρτέλα Βίντεο. Εάν έχετε μια ενοικιάσιμη ταινία για να μετακινηθείτε στη συσκευή σας, θα εμφανιστεί στο αριστερό πλαίσιο αυτής της οθόνης όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

03 του 06

Μετακίνηση ταινίας σε iPod ή iPhone

Για να μετακινήσετε την ταινία στο iPod ή στο iPhone, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετακίνηση". Θα δείτε την ταινία να τοποθετηθεί στην αριστερή στήλη για στοιχεία που θα συγχρονιστούν στη συσκευή σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στο Internet πριν συγχρονίσετε ξανά, καθώς το iTunes θα πρέπει να εξουσιοδοτήσει την ταινία .

04 του 06

Κάντε κλικ στο Apply to Resync

Κάντε κλικ στο κουμπί "Εφαρμογή" κάτω δεξιά για να συγχρονίσετε την ταινία στη συσκευή σας. Ανάλογα με το μέγεθος της ταινίας, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο.

05 του 06

Παρακολουθήστε την ενοικίαση κινηματογράφου iTunes

Αφού γίνει αυτό, αποσυνδέστε τη συσκευή όπως θα κάνατε κανονικά και η ταινία σας θα είναι στο iPod ή το iPhone σας, έτοιμο να παρακολουθήσετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή διάρκεια ζωής της μπαταρίας!

06 του 06

Μια σημείωση σχετικά με την παρακολούθηση των ενοικιάσεων στο iPod ή το iPhone

Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε για το iTunes Movie Rentals είναι ότι όταν μετακινείτε την ταινία στο iPod ή το iPhone σας, θα διαγραφεί από το σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και δεν θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε εκεί χωρίς να ενοικιάσετε ξανά την ταινία. Η ταινία θα αφαιρεθεί από το iPhone σας αφού λήξει το παράθυρο προβολής 24 ωρών και θα συγχρονίσετε το τηλέφωνο.