Πώς να κάνετε streaming των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Αποκτήστε μια ζωντανή ροή των Ολυμπιακών Αγώνων σε οποιαδήποτε συσκευή ή πλατφόρμα

Για την εύκολη προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, θα χρειαστείτε εφαρμογές (δείτε τους παρακάτω συνδέσμους) και μια τρέχουσα συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης. Εάν δεν έχετε συνδρομή μέσω καλωδίου, μπορείτε, αν θέλετε, να καταφύγετε σε πρόσθετα βήματα για τη ροή των Ολυμπιακών Αγώνων. Εάν όλοι αισθάνεστε χαμένοι, τραβήξτε την καρδιά σας, μπορείτε να καταφύγετε στη μη-ρευστή μέθοδο: την κεραία.

Ο ευκολότερος τρόπος για τη ροή των Ολυμπιακών Αγώνων

Η NBC έχει αποκλειστική σύμβαση για την προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσετε τους περιορισμούς που έχει θέσει σε εφαρμογή η NBC. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα περιλαμβάνουν συνολικά 4500 ώρες αθλητικού περιεχομένου που μεταδίδονται στο NBC, το NBCSN και στα δίκτυα του NBC Universal.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο μέσω του NBCOlympics.com, του παροχέα καλωδιακής τηλεόρασης (δηλαδή απλής παλιάς καλωδιακής τηλεόρασης) ή μέσω της εφαρμογής NBC Sports σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή . Η εγγραφή για τις εφαρμογές είναι εύκολη, αλλά πρέπει να πληκτρολογήσετε το email και τον κωδικό πρόσβασης του συνδρομητή καλωδίων σας, αν έχετε ένα.

Μεταδώστε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην τηλεόραση στο Διαδίκτυο

Εάν οι επιλογές δικτύου δεν είναι η σωστή επιλογή για εσάς - αυτοί προσφέρουν περιορισμούς και πολλοί από εμάς έχουμε κόψει το καλώδιο και εγκαταλείψαμε το καλώδιο δωρεάν - μπορείτε να συνεχίσετε τις εκδηλώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω παροχέων Internet TV . Οι περισσότεροι από αυτούς τους παρόχους προσφέρουν επίσης δωρεάν δοκιμή, οπότε αν δεν έχετε ήδη εγγραφεί σε μια υπηρεσία Internet TV, ίσως εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε δωρεάν μέρος τουλάχιστον των Ολυμπιακών Αγώνων. Η μεγαλύτερη δοκιμαστική έκδοση διατίθεται από το YouTube TV , αλλά μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε δοκιμαστικές εκδόσεις από τη Hulu Live TV , τη Sling TV , το PlayStation Vue , την Fubo TV και την DirectTV Now .

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να κάνετε Stream των Ολυμπιακών Αγώνων

Εάν περνάτε από ένα καλώδιο παρέχετε ρεύμα των Ολυμπιακών του NBC δεν είναι άλλη επιλογή για σας, έχετε ακόμα επιλογές. Ένα από αυτά είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN από άλλη χώρα. Ένα VPN ή Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο σάς επιτρέπει να αποκρύψετε πού βρίσκεστε. Επομένως, αν επιλέξετε μια χώρα όπου τα δικαιώματα streaming είναι λιγότερο ελεγχόμενα απ 'ό, τι στις ΗΠΑ, θα μπορείτε να πάρετε μια ροή των Ολυμπιακών Αγώνων και επίσης να πάρετε αυτό το ρεύμα χωρίς κόστος (εκτός από τις χρεώσεις VPN).

Η δημιουργία ενός VPN μπορεί να ακούγεται λίγο εκφοβιστική, αλλά δεν είναι. Υπηρεσίες όπως το TunnelBear και το StrongVPN είναι ευκολότερο να χρησιμοποιηθούν από ό, τι μπορεί να σκεφτείς, γι 'αυτό αξίζει να ερευνήσουν για να δουν αν θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Υπάρχουν επίσης και αρκετοί άλλοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα VPN, δείτε αυτό το άρθρο σχετικά με τα βασικά στοιχεία του VPN .

Το κόστος αλίευσης: Σε γενικές γραμμές, η πρόσβαση στα VPN δεν είναι δωρεάν. Ναι, μπορείτε να αποκτήσετε κάποια πρόσβαση κατά τη διάρκεια δωρεάν δοκιμών, αλλά τελικά, θα πρέπει να εγγραφείτε και να πληρώσετε. Εκείνοι που χρεώνουν ένα τέλος, ωστόσο, είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρή από ό, τι θα κοστίσει εσείς να έχετε ακόμη και ένα μήνα πρόσβαση σε καλωδιακούς ή άλλους παρόχους τηλεόρασης. Έτσι, ενώ χρησιμοποιείτε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο δεν θα είναι εντελώς δωρεάν, εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για χαμηλού κόστους streaming των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παρακολουθώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε μια Κεραία

Εάν η καλωδιακή τηλεόραση είναι μηδενική και δεν θέλετε να ενοχλείτε με VPN, η τελευταία επιλογή σας για να δείτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα σας επιτρέψει να προβάλετε σε ροή. Αυτή η επιλογή είναι μια κεραία . Πριν πάτε για ψώνια για μια κεραία , ρίξτε μια ματιά γύρω από το σπίτι ή το κτίριο διαμερισμάτων σας. Γιατί; Ίσως υπάρχει ήδη μια κεραία στη θέση της. Παλιά σπίτια και πολυκατοικίες μπορεί να έχουν ήδη την κεραία και τα καλώδια στη θέση τους, οπότε αξίζει τον έλεγχο.

Υπάρχει μια προειδοποίηση με τη χρήση κεραίας. Πιθανότατα δεν θα πάρετε όλα τα χειμερινά αθλητικά γεγονότα. Υπάρχουν μερικά γεγονότα, όπως οι τελετές έναρξης και λήξης (που θα πραγματοποιηθούν στο Pyeongchang, Νότια Κορέα, το 2018), που θα προβληθούν αποκλειστικά σε κανάλια δικτύου NBC. Αλλά μπορείτε να πάρετε τα περισσότερα από τα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των κύριων γεγονότων, τα οποία είναι συχνά τα πιο δημοφιλή.