Οι καλύτεροι παροχείς υπηρεσιών VPN του 2018

Αν ψάχνετε για ιδιωτική περιήγηση στον ιστό και πρόσβαση σε streaming media, τότε αυτοί είναι οι πάροχοι VPN που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αυτές οι υπηρεσίες θα κρυπτογραφούν τις λήψεις σας, τις μεταφορτώσεις, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματά σας και επίσης θα χειριστούν τη διεύθυνση IP σας έτσι ώστε να μην μπορείτε να εντοπίσετε.

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος; Δείτε τους λόγους για τους οποίους θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση VPN για περισσότερα. Δείτε τι είναι ένα VPN; για ακόμη περισσότερα σχετικά με αυτήν την τεχνολογία.

Αυτός ο κατάλογος των παρόχων VPN είναι συγκεντρωμένος εν μέρει από τα έτη ανατροφοδότησης των αναγνωστών. Αν θέλετε να προσθέσετε σε αυτήν τη λίστα, μπορείτε να μας στείλετε ένα email.

Σημείωση σχετικά με τις ταχύτητες VPN: Προσδοκούν ότι η ταχύτητα του Internet σας θα μειωθεί κατά 50% έως 75% ενώ χρησιμοποιείτε το VPN σας. Οι ταχύτητες 2 έως 4 Mbps είναι κοινές για φθηνότερα δίκτυα VPN. Οι ταχύτητες των 5 Mbps ανά δευτερόλεπτο είναι καλές. Οι ταχύτητες VPN άνω των 15 Mbps είναι εξαιρετικές.

01 από 18

PureVPN

PureVPN

Το PureVPN σας παρέχει πρόσβαση σε VPN μέσω περισσότερων από 750 διακομιστών σε περισσότερες από 140 χώρες και, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου, διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής κίνησης για μέγιστη ανωνυμία. Λειτουργεί για χρήστες Windows, Mac, Android, iOS και Chrome και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας σε μέχρι και πέντε συσκευές την ίδια στιγμή.

Όπως και άλλες υπηρεσίες VPN, το PureVPN υποστηρίζει απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών και πρόσβαση σε κάθε server που διατίθεται χωρίς κράτηση, ανεξάρτητα από το σχέδιο για το οποίο πληρώνετε. Έχει επίσης ένα διακόπτη kill, έτσι ώστε ολόκληρη η σύνδεση να πέσει εάν το VPN αποσυνδεθεί.

Μπορείτε επίσης να χωρίσετε τη σήραγγα VPN, η οποία είναι χρήσιμη για την κρυπτογράφηση συγκεκριμένων τμημάτων των web συνηθειών σας, ενώ εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την κανονική σύνδεση δικτύου για άλλα πράγματα.

Κάτι άλλο μοναδικό που πρέπει να αναφέρουμε είναι η λειτουργία εικονικού δρομολογητή που σας επιτρέπει να "μετατρέψετε" την επιφάνεια εργασίας ή το φορητό υπολογιστή των Windows σε εικονικό δρομολογητή έτσι ώστε έως και 10 συσκευές να μπορούν να συνδεθούν με αυτό για τις ανάγκες VPN.

Επισκεφθείτε το PureVPN

Κόστος: Το PureVPN είναι πολύ πιο οικονομικό από τους περισσότερους παρόχους και δίνει μια πληθώρα επιλογών πληρωμής, όπως κάρτες δώρων, Alipay, PayPal, Bitpay και πολλά άλλα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ετήσιο σχέδιο για $ 4,91 / μήνα , ένα τριετές πρόγραμμα για $ 1,91 / μήνα ή να πληρώνετε μηνιαία για $ 10,95 / μήνα .

02 από 18

IPVanish

IPVanish

Το IPVanish είναι μια υπηρεσία VPN Top Tier με περισσότερους από 750 διακομιστές σε κάθε κατοικήσιμη ήπειρο. Σε αντίθεση με τους περισσότερους παρόχους υπηρεσιών VPN που χρησιμοποιούν τρίτα μέρη, η IPVanish κατέχει και εκμεταλλεύεται το 100% του υλικού, του λογισμικού και του δικτύου της. Αυτή η υπηρεσία παρέχει επίσης μερικά από τα πιο επιδιωκόμενα χαρακτηριστικά της εφαρμογής, όπως ένα διακόπτη δικτύου kill και ένα proxy SOCKS5, με κάθε σχέδιο VPN.

Παρόλο που η IPVanish υπόσχεται ότι δεν θα καταγράψει κανένα από τα δεδομένα των πελατών της ή τις δραστηριότητές της σε απευθείας σύνδεση, η εταιρεία έχει έδρα τις ΗΠΑ, καθιστώντας τις ανοιχτές στις έρευνες της PATRIOT Act. Ωστόσο, οι ΗΠΑ δεν επιβάλλουν υποχρεωτικούς νόμους περί συλλογής δεδομένων. Έτσι, όσο η IPVanish συλλέγει πραγματικά μηδενικά δεδομένα, είναι καλά προετοιμασμένοι για την προστασία των χρηστών ενάντια στο νόμο.

Η IPVanish έχει μαζική διεθνή παρουσία με διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτών των εξυπηρετητών όσες φορές θέλετε και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μερικές από αυτές για torrenting. Το IPVanish υποστηρίζει συνδέσεις μέσω των πρωτοκόλλων OpenVPN, PPTP και L2TP. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις VPN, οπότε ποτέ δεν θα πρέπει να θυσιάσετε το απόρρητο μιας συσκευής για μια άλλη συσκευή.

Επισκεφθείτε το IPVanish

Κόστος: Έχετε τρεις επιλογές τιμολόγησης ανάλογα με το πόσο συχνά θέλετε να πληρώσετε. Το φθηνότερο σχέδιο IPVanish είναι να αγοράσει ένα ολόκληρο έτος ταυτόχρονα για $ 77,99, κάνοντας το μηνιαίο ποσοστό $ 6,49 / μήνα . Αν πληρώνετε για τρεις μήνες ταυτόχρονα για $ 26.99, το μηνιαίο κόστος μειώνεται στα $ 8.99 / μήνα . Ωστόσο, για να εγγραφείτε σε μηνιαία βάση χωρίς καμία δέσμευση, θα κοστίσει $ 10 / μήνα .

Υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής: κύρια πιστωτική κάρτα, PayPal, Bitcoin, Alipay, POLi, EPS, iDEAL, Giropay, SOFORT Banking και πολλά άλλα.

03 από 18

StrongVPN

StrongVPN

Το StrongVPN οριοθετεί τον κλάδο όχι μόνο επειδή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων τοποθεσιών, αλλά για να δουλεύει πραγματικά σε αυτές τις θέσεις. Οι διακομιστές τους επιτρέπουν στους χρήστες σε δεκάδες χώρες να περάσουν με επιτυχία σε μπλοκ και να παραμείνουν ιδιωτικοί σε τοποθεσίες όπου πολλά δίκτυα VPN δεν λειτουργούν κανονικά. Το StrongVPN διαθέτει πάνω από 680 διακομιστές σε όλο τον κόσμο, λειτουργώντας σε 45 πόλεις και 24 χώρες. Προσφέροντας πρωτόκολλα PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN και IPSec, το StrongVPN είναι ένα καλό VPN για αρχάριους, προχωρημένους χρήστες και όσους ενδιάμεσα αναζητούν απλή ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Με ένα λογαριασμό StrongVPN, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποια τοποθεσία διακομιστή θέλουν, ακόμα και κάτω από τη συγκεκριμένη πόλη. Αυτός ο τύπος εξατομικευμένης και φιλικής προς το χρήστη υπηρεσίας εμφανίζεται επίσης με την απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή, καθώς και τη δυνατότητα να έχουν έως και έξι ταυτόχρονες συνδέσεις σε διαφορετικές συσκευές. Το StrongVPN υποστηρίζει Mac, Windows, iOs, Android και ακόμη και πολλούς δρομολογητές, κάτι που αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Το StrongVPN διαθέτει ιδιαίτερα γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης με τη βοήθεια της τεχνολογίας StrongDNS , ένα πρόσθετο μπόνους που περιλαμβάνεται δωρεάν με όλα τα σχέδιά τους.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του StrongVPN είναι η μηδενική πολιτική καταγραφής τους. Επειδή κατέχουν τους δικούς τους διακομιστές, η StrongVPN έχει τη δυνατότητα να προστατεύει πραγματικά τα δεδομένα των πελατών τους από οποιαδήποτε αδιάκριτα μάτια, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού τους. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώνει τους πελάτες ότι τα μοναδικά δεδομένα που "καταγράφουν" από τεχνική άποψη είναι μόνο οι πληροφορίες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός λογαριασμού, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία χρέωσης. Εκτός από αυτό, το StrongVPN δεν θα εντοπίσει, θα αποθηκεύσει ή θα πουλήσει δεδομένα χρήστη και είναι πιθανότατα ένα από τα λίγα ονόματα στο VPN που μπορούν να το υποσχεθούν με σιγουριά.

Επισκεφθείτε το StrongVPN

Κόστος: Το StrongVPN προσφέρει τρεις επιλογές προγράμματος: ένα μήνα, τρεις μήνες και ετήσια. Το ετήσιο σχέδιο τους θα σας δώσει το μεγαλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας, φτάνοντας μόλις 5,83 δολάρια το μήνα. Το μηνιαίο σχέδιο τους είναι $ 10 . Ευτυχώς, κάθε βαθμίδα έρχεται με το ίδιο σύνολο χαρακτηριστικών, επομένως δεν θα ξεγελάσετε από ορισμένα επίπεδα κρυπτογράφησης ανάλογα με το σχέδιο στο οποίο εγγράφεστε.

Προσφέρουν μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών και δέχονται Bitcoin, Alipay, PayPal και πιστωτική κάρτα.

04 από 18

NordVPN

NordVPN

Το NordVPN είναι μια μοναδική υπηρεσία VPN, διότι κρυπτογραφεί όλη την επισκεψιμότητά σας δύο φορές και ισχυρίζεται ότι έχει "τη μεγαλύτερη ασφάλεια στον κλάδο ". Έχει επίσης μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής και ένα διαγνωστικό κλειδί που μπορεί να σας αποσυνδέσει αυτόματα από το Διαδίκτυο αν αποσυνδεθεί το VPN, για να βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σας δεν είναι εκτεθειμένες.

Ορισμένες άλλες αξιοσημείωτες λειτουργίες που υποστηρίζονται από αυτή την εταιρεία VPN είναι ένας διαχωριστής DNS διαρροής, διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες, χωρίς περιορισμό εύρους ζώνης της κυκλοφορίας P2P και αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας NordVPN σε έξι συσκευές ταυτόχρονα, κάτι που είναι κάτι παραπάνω από αυτό που υποστηρίζουν οι περισσότερες υπηρεσίες VPN. Το VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, Linux, BlackBerry, iPhone και Android.

Επισκεφθείτε το NordVPN

Κόστος: Για να πληρώσετε για το NordVPN σε μηνιαία βάση θα σας κοστίσει 11,95 δολάρια / μήνα . Ωστόσο, μπορείτε να το πάρετε φθηνότερο σε $ 5,75 / μήνα ή $ 3,29 / μήνα αν αγοράσετε 12 ή 24 μήνες ταυτόχρονα για $ 79.00 ή $ 69.00, αντίστοιχα. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και δωρεάν δοκιμή 3 ημερών.

Μπορείτε να πληρώσετε για το NordVPN με κρυπτογράφηση, PayPal, πιστωτική κάρτα, νομισματοκοπείο και άλλες μεθόδους.

05 από 18

Επιταχύνετε

Επιταχύνετε το VPN

Το Speedify συνεργάζεται με τα Windows, Mac, Android και iOS για να επιταχύνει και να κρυπτογραφήσει την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο. Ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό σε όλες αυτές τις συσκευές και να τις χρησιμοποιήσετε όσο συχνά επιθυμείτε, μόνο δύο από αυτούς μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τον λογαριασμό σας VPN.

Κάτι πολύ καλό για την Speedify είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν χωρίς καν να κάνετε λογαριασμό. Τη στιγμή που εγκαταστήσετε και ανοίξετε το λογισμικό, προστατεύεστε αμέσως πίσω από ένα VPN και μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένας χρήστης, όπως αλλαγή διακομιστή, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση κρυπτογράφησης, ρύθμιση μηνιαίων ή ημερήσιων ορίων και εύκολη σύνδεση με τον ταχύτερο διακομιστή .

Πολλοί διακομιστές υποστηρίζονται από την Speedify. Υπάρχουν διακομιστές VPN στη Βραζιλία, την Ιταλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ, όπως το Seattle, Atlanta, Newark και NYC. Μερικοί από αυτούς είναι ακόμη εξαιρετικοί για την κυκλοφορία BitTorrent και η εύρεση αυτών των διακομιστών P2P είναι τόσο εύκολη όσο η εναλλαγή ενός κουμπιού μέσω του προγράμματος.

Εάν το δίκτυό σας υποστηρίζει ταχύτητες τόσο υψηλές όσο 150 Mbps, το Speedify μπορεί να το ταιριάξει, πράγμα που είναι εκπληκτικό, δεδομένου ότι πολλά δωρεάν δίκτυα VPN δεν υποστηρίζουν τέτοιες υψηλές ταχύτητες λήψης.

Επισκεφθείτε την Επιταχυνση

Κόστος: Το Speedify σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δωρεάν τις υπηρεσίες σας για τα πρώτα 1 GB δεδομένων που μεταφέρονται μέσω του VPN. Για απεριόριστα δεδομένα VPN, μπορείτε να πληρώσετε $ 8.99 / μήνα ή $ 49.99 για 12 μήνες (που είναι $ 4.17 / μήνα ).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal ή μια πιστωτική κάρτα για να αγοράσετε το Speedify.

06 από 18

VyprVPN από τον Golden Frog

VyprVPN / Golden Frog

Το VyprVPN είναι μια ποιοτική υπηρεσία VPN με περισσότερους από 700 διακομιστές που καλύπτουν έξι ηπείρους. Σε αντίθεση με ορισμένες υπηρεσίες VPN, δεν θα βρείτε κασέτες μεταγωγής ή μεταγωγής διακομιστή.

Δεδομένου ότι είναι μια offshore εταιρεία που έχει συσταθεί στις Μπαχάμες και έχει την έδρα της στην Ελβετία, υπάρχει λιγότερη πιθανότητα να εξετάζονται τα αρχεία καταγραφής διακομιστών VyprVPN σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο PATRIOT. Η VyprVPN ισχυρίζεται ακόμη ότι καταστρέφει ελέγχους υψηλής λογοκρισίας όπως στην Κίνα λόγω της ιδιόκτητης τεχνολογίας Chameleon.

Επιπλέον, η υπηρεσία τους VyprDNS παρέχει κρυπτογραφημένα DNS μηδενικής γνώσης στους χρήστες τους.

Το VyprVPN υποστηρίζει επίσης τα πρωτόκολλα OpenVPN, L2TP / IPsec και PPTP, ένα τείχος προστασίας NAT και υποστήριξη 24/7. Οι χρήστες με iPad και συσκευές Android θα εκτιμήσουν σίγουρα τις εφαρμογές VyprVPN για κινητά VPN.

Επισκεφθείτε το VyprVPN

Κόστος: Υπάρχει δωρεάν δοκιμή 3 ημερών που μπορείτε να τραβήξετε, αλλά θα χρειαστεί να εισάγετε την πιστωτική σας κάρτα. Διαφορετικά, μπορείτε να πληρώσετε για το VyprVPN κάθε μήνα για 9,95 δολάρια / μήνα (ή να αγοράσετε ένα χρόνο ταυτόχρονα για να το μειώσετε σε $ 5 / μήνα ). Επιπλέον, υπάρχει ένα πρόγραμμα Premium για $ 12,95 / μήνα$ 6,67 / μήνα όταν χρεώνεται ετησίως) που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας σε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα, συν το Chameleon.

Μπορείτε να πληρώσετε για το VyprVPN με πιστωτική κάρτα, PayPal ή Alipay.

07 από 18

Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN

Η Avast είναι γνωστή για το εξαιρετικά δημοφιλές πρόγραμμα προστασίας από ιούς και μάλιστα προσφέρει ένα δωρεάν, που προστατεύει τους υπολογιστές από κακόβουλο λογισμικό. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι έχουν μια υπηρεσία VPN για την κρυπτογράφηση και την ασφάλεια της διαδικτυακής κίνησης.

Ορισμένες από τις τοποθεσίες διακομιστών που υποστηρίζονται με αυτή την υπηρεσία VPN περιλαμβάνουν την Αυστραλία, τη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, το Μεξικό, τη Ρωσία, πολλά κράτη των ΗΠΑ, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πολωνία.

Λόγω της ποικιλίας υποστηριζόμενων διακομιστών, είναι εύκολο να παρακάμψετε περιορισμούς βάσει τοποθεσίας που συχνά παρατηρούνται κατά τη ροή βίντεο σε απευθείας σύνδεση ή την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους. Επίσης, η κυκλοφορία P2P υποστηρίζεται σε ορισμένες από αυτές.

Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για πλατφόρμες Windows, Mac, Android και iOS και ένας λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μέχρι και πέντε συσκευές ταυτόχρονα. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit με έλεγχο ταυτότητας πιστοποιητικού OpenSSL και δεν εμφανίζει διαφημίσεις ενώ περιηγείστε στο Διαδίκτυο. Η Avast δεν παρακολουθεί την ηλεκτρονική δραστηριότητα που συμμετέχουν οι συνδρομητές της SecureLine.

Επισκεφθείτε το Avast SecureLine VPN

Κόστος: Υπάρχει δωρεάν δοκιμή διάρκειας 7 ημερών για την υπηρεσία VPN της Avast, μετά την οποία θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό μέχρι το έτος. Το ετήσιο κόστος είναι 79,99 δολάρια για έως και πέντε συσκευές, που ξεπερνούν τα 6,67 δολάρια ανά μήνα . Υπάρχει επίσης μια ποικιλία άλλων επιλογών, ανάλογα με τη συσκευή και τον αριθμό των συσκευών.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα, έναν λογαριασμό PayPal ή μια τραπεζική μεταφορά για να αγοράσετε αυτήν την υπηρεσία VPN.

08 από 18

TunnelBear VPN

TunnelBear VPN

Το TunnelBear είναι μια ενδιαφέρουσα καναδική υπηρεσία VPN για μερικούς φιλοσοφικούς λόγους. Για ένα, πιστεύουν ότι "η καταγραφή χρηστών είναι κακή", και ότι η οργάνωση και η καθημερινή χρήση θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και αυτοματοποιημένη.

Για να επιτύχουν την πρώτη τους υπόσχεση, το TunnelBear εφαρμόζει μια πολιτική μη καταγραφής για όλους τους χρήστες τους, δωρεάν και πληρωμένη. Δεν συλλέγουν διευθύνσεις IP από άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό τους ούτε αποθηκεύουν πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές, τις υπηρεσίες ή τους ιστότοπους στους οποίους συνδέονται οι συνδρομητές μέσω του TunnelBear.

Όσον αφορά τη δεύτερη πίστη, η Tunnelbear χρησιμοποιεί πολύ απλές διασυνδέσεις και αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις (διακοσμημένες με χαριτωμένες αρκούδες, φυσικά) που καθιστούν την εγκατάσταση και χρήση του λογισμικού VPN πολύ εύκολη και μη εκφοβιστική για τον μέσο χρήστη.

Το TunnelBear προσφέρει επίσης μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τεχνολογίας, τα οποία οι χρήστες θεωρούν χρήσιμα για πρόσθετη προστασία της ιδιωτικής ζωής:

Η απόδοση ταχύτητας του TunnelBear κυμαίνεται από 6-9 Mbps, κάτι που είναι αρκετά καλό για μια υπηρεσία VPN. Υποστηρίζει PPTP και έχει διακομιστές σε περισσότερες από 15 χώρες και οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες τόσο για επιτραπέζιες όσο και για κινητές συσκευές.

Επισκεφθείτε το TunnelBear

Κόστος: Το δωρεάν σχέδιο σας δίνει 500 MB δεδομένων κάθε μήνα, ενώ το TunnelBear Giant και Grizzly προσφέρουν απεριόριστα δεδομένα. Τα δύο σχέδια είναι πανομοιότυπα, εκτός από το ότι με το Giant μπορείτε να πληρώσετε σε μηνιαία βάση για $ 9,99 / μήνα, ενώ το Grizzly είναι $ 4,16 / μήνα (αλλά πρέπει να πληρώσετε ένα ολόκληρο χρόνο εκ των προτέρων με $ 49,88).

Οι πιστωτικές κάρτες και το Bitcoin είναι οι υποστηριζόμενες επιλογές πληρωμής.

09 από 18

Norton VPN Privacy VPN

Norton VPN Privacy VPN

Για αρχάριους, το Norton WiFi Privacy δεν παρακολουθεί ή αποθηκεύει τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο και παρέχει κρυπτογράφηση σε επίπεδο τράπεζας με το VPN για να αποκρύψει την επισκεψιμότητα από αδιάκριτα μάτια. Αυτό είναι διαθέσιμο για τόσο χαμηλά όσο $ 3,33 / μήνα εάν αγοράσετε ένα ολόκληρο έτος με τη μία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN Privacy Norton WiFi όσο συχνά θέλετε σε μία, πέντε ή δέκα συσκευές ταυτόχρονα, ανάλογα με το πώς επιλέγετε να πληρώσετε. MacOS, Windows, Android και iOS υποστηρίζονται.

Επισκεφθείτε το Norton WiFi Privacy VPN

Κόστος: Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία VPN του Norton σε μια μόνο συσκευή ταυτόχρονα, είναι $ 4,99 κάθε μήνα ή μια πληρωμή $ 39,99 για να το πάρετε για ένα ολόκληρο έτος (το οποίο κάνει το μηνιαίο κόστος $ 3,33 ). Οι τιμές είναι διαφορετικές αν θέλετε να πληρώσετε για πέντε ή δέκα συσκευές. $ 7.99 / μήνα για πέντε και $ 9.99 / μήνα για δέκα. Δεν υπάρχει διαθέσιμη δοκιμαστική έκδοση.

Το Norton WiFi Privacy μπορεί να αγοραστεί με πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PayPal.

10 από 18

Επισκεφθείτε το HideMyAss! (HMA) VPN

HideMyAss VPN

Η HMA είναι μια υπηρεσία VPN που βασίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και θεωρείται από ορισμένα ως το πιο εύκολο και πιο φιλικό προς το χρήστη VPN. Ενώ η φήμη τους ήταν κάπως αμαυρωμένη από την έρευνα του FBI του 2011 για έναν χάκερ της Sony (HMA αποκαλύπτει ημερολόγια των ηλεκτρονικών χρονικών πλαισίων του ύποπτου Cody Kretsinger), πολλοί χρήστες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το HMA για την ιδιωτική περιήγησή τους.

Συμβουλή: Διαβάστε την πολιτική καταγραφής τους για πληροφορίες σχετικά με το τι κρατούν για εσάς.

Η HMA διαθέτει μια τεράστια δεξαμενή 800+ εξυπηρετητών που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε χώρα, γεγονός που ανοίγει πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο σε πολλές τοποθεσίες. Επιπλέον, το λογισμικό VPN έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες για να υποστηρίξει περαιτέρω το ευρύτερο φάσμα πελατών.

Το HideMyAss παρέχει επίσης μερικές κηλίδες όπως περιστρεφόμενες διευθύνσεις IP, οδηγούς ταχύτητας και ένα εξαιρετικά βολικό εργαλείο πελάτη. HMA είναι επίσης πολύ εύκολο για τους αρχαρίους να εγκατασταθούν.

HMA επίσης φυσικά υποστηρίζει κοινές δυνατότητες VPN όπως πρωτόκολλα PPTP, L2TP, IPSec και OpenVPN.

Σημείωση : Αν είστε συγγραφέας αρχείων, το HMA δεν είναι για εσάς. Οι αναγνώστες αναφέρουν ότι το HMA παραπονιέται για τα μέλη που συμμετέχουν στην ανταλλαγή torrent και πιθανώς πιέζει τους χρήστες του όταν λαμβάνουν καταγγελίες P2P.

Επισκεφθείτε το HideMyAss!

Κόστος: HMA κοστίζει $ 6,99 / μήνα όταν προπληρώνετε για 12 μήνες ( $ 83,88 / έτος .) Έχουν επίσης έξι μηνών επιλογή για $ 47,94 , η οποία έρχεται σε 7,99 δολάρια / μήνα . Για να πληρώσετε μηνιαίως θα κοστίσει $ 11.99 / μήνα .

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα δώρου, πιστωτική κάρτα ή μετρητά (στο 7-Eleven / ACE).

11 από 18

Cryptostorm VPN

Cryptostorm VPN

Το Cryptostorm είναι απολύτως το πιο προτιμώμενο VPN για τους χρήστες που μοιράζονται αρχεία, τους φρικαλερούς προστασίας προσωπικών δεδομένων και τους ανθρώπους που κάνουν πλοήγηση στο Dark Web.

Αυτή η υπηρεσία βασίζεται στην Ισλανδία και τον Καναδά και αντιστέκεται στο πεδίο εφαρμογής του αμερικανικού νόμου PATRIOT και άλλης επιτήρησης. Επειδή η Cryptostorm δεν διατηρεί μια βάση δεδομένων ή ένα αρχείο κυκλοφορίας, δεν υπάρχει τίποτα που να εξηγεί για εσάς ακόμα και αν η εταιρεία αναγκάζεται να απελευθερώσει δεδομένα χρήστη.

Ο μεγάλος διαφοροποιητής είναι η σύνδεση του Cryptostorm με διαρροές DNS. Τα περισσότερα δίκτυα VPN δεν περνούν αυτό το επιπλέον μίλι για να εμποδίσουν τις αρχές να σας εντοπίσουν. Το Cryptostorm χρησιμοποιεί ένα ειδικό βοηθητικό πρόγραμμα DNS για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κανένας υπαινιγμός DNS της τοποθεσίας προέλευσής σας ενώ είναι κρυμμένος.

Επισκεφθείτε το Cryptostorm VPN

Κόστος: Οι τιμές των τιμών διαφέρουν από λιγότερο από $ 4 / μήνα έως λίγο κάτω από $ 8 / μήνα, ανάλογα με το μήκος του χρόνου και τον τρόπο που επιλέγετε να πληρώσετε. Για παράδειγμα, αν πληρώνετε για μία εβδομάδα κάθε φορά ($ 1,86) για ένα μήνα χρησιμοποιώντας το Stripe, θα χρεωθείτε συνολικά 7,44 δολάρια για αυτόν τον μήνα . πληρώντας για ένα ολόκληρο έτος ($ 52) φέρνει αυτό το μηνιαίο ισοδύναμο σε $ 4,33 .

Το Cryptostorm VPN δέχεται Bitcoins, Stripe, PayPal και altcoins ως πληρωμή και παρέχει πρόσβαση μέσω της χρήσης μαρκών αντί για νόμισμα. Αυτή η μέθοδος πληρωμής βάσει συμβολαίου προσθέτει περισσότερη κάλυψη στην ταυτότητα των πελατών της.

12 από 18

Ιδιωτικό Internet Access (PIA) VPN

Ιδιωτικό VPN πρόσβασης στο Internet

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) είναι μια άλλη εκπληκτική υπηρεσία VPN που είναι εξαιρετικά επαίνους, ειδικά για ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν ανώνυμα ή να ξεκλειδώσουν ιστοσελίδες περιορισμένες περιοχών. Το PIA είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο, δουλεύοντας σε αρκετές πλατφόρμες - έως και πέντε ταυτόχρονα.

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της PIA είναι η κοινή χρήση των διευθύνσεων IP. Επειδή πολλοί συνδρομητές θα έχουν τις ίδιες διευθύνσεις IP κατά την καταχώρισή τους στο PIA, καθιστά αδύνατο για τις αρχές να αντιστοιχίσουν μεμονωμένες μεταφορές αρχείων σε οποιοδήποτε άτομο στην υπηρεσία.

Υπάρχει επίσης ένα τείχος προστασίας που περιλαμβάνεται στην υπηρεσία έτσι ώστε να σταματήσει η ανεπιθύμητη σύνδεση από την διείσδυση του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας, καθώς και η δυνατότητα αυτόματης αποσύνδεσης όταν το VPN τεθεί εκτός σύνδεσης, αποκρύπτοντας διαρροές DNS από χάκερ και αρχές, απεριόριστο εύρος ζώνης, την εγκατάσταση και την απλή εναλλαγή διακομιστή.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

Κόστος: Τα σχέδια της PIA διαφέρουν μόνο με βάση τον τρόπο που θέλετε να πληρώσετε. Για να πληρώσετε για ένα ολόκληρο έτος ταυτόχρονα, το μηνιαίο σας κόστος θα είναι 3,33 δολάρια (αλλά θα πρέπει να πληρώσετε 39,95 δολάρια μπροστά). Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε το VPN για $ 2,91 / μήνα για δύο χρόνια ή σε μηνιαία βάση για $ 6,95 / μήνα .

Μπορείτε να ελέγξετε έξω με PayPal, Amazon Pay, Bitcoin, Νομισματοκοπείο, πιστωτική κάρτα, Shapeshift, CashU, ή ΟΚΠΑΥ.

13 από 18

VikingVPN

Viking VPN

Το Viking VPN είναι μια μικρή αμερικανική εταιρεία που χρεώνει περισσότερα από ό, τι οι ανταγωνιστές της, αλλά σε αντάλλαγμα, προσφέρουν κάποιες πολύ γρήγορες κρυπτογραφημένες συνδέσεις και δεσμεύονται να μην καταγράφουν δραστηριότητα κίνησης.

Διαθέτουν επίσης τη λειτουργία κοινής διεύθυνσης IP, όπως η PIA, δίνοντας μια ενιαία διεύθυνση σε πολλούς χρήστες, ώστε να αποφευχθεί η χρήσιμη κατασκοπεία της κυκλοφορίας. Παράγει ακόμη και ψευδή κίνηση, ώστε να ανώνυμα περαιτέρω τι κάνετε online.

Εκτός από τις τοποθεσίες των ΗΠΑ, οι διακομιστές βρίσκονται στην Ολλανδία, τη Ρουμανία και σε άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VikingVPN σε Windows, macOS, Linux, Android, iOS και άλλες πλατφόρμες.

Επισκεφθείτε το VikingVPN

Κόστος: 14,95 δολάρια / μήνα εάν καταβάλλονται μηνιαίως. 11,95 δολάρια / μήνα για το σχέδιο 6 μηνών (αν πληρώσετε 71,70 δολάρια ταυτόχρονα). και $ 9,99 / μήνα για το ετήσιο πρόγραμμα (το οποίο κοστίζει 119,88 δολάρια κάθε 12 μήνες). Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή με το VikingVPN, αλλά υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών.

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μέσω Dash, Bitcoin ή πιστωτικής κάρτας.

14 από 18

UnoTelly VPN

UnoTelly VPN

Το UnoTelly VPN ξεκίνησε στην Ελλάδα και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο πολυεθνικό οργανισμό, με διακομιστές σε αρκετές χώρες. Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι οι ενσωματωμένες επιλογές γονικού ελέγχου που χρησιμοποιούνται στην υπηρεσία UnoDNS του.

Το UnoTelly καταγράφει μερικές πληροφορίες, αλλά περιλαμβάνει μόνο την ώρα σύνδεσης και αποσύνδεσης και το εύρος ζώνης που χρησιμοποιήσατε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, δεδομένου ότι η υπηρεσία VPN χρησιμοποιεί κοινές διευθύνσεις IP, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τους ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Παίρνετε επίσης κακόβουλο λογισμικό και αποκλεισμό διαφημίσεων με τη λειτουργία UnoProtector της UnoTelly. Λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας αλλά και σε iOS και Android.

Σε αντίθεση με κάποια υπηρεσία που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας με πολλές συσκευές ταυτόχρονα, το UnoTelly υποστηρίζει μόνο την ταυτόχρονη χρήση της συσκευής, εάν εκτελείται ταυτόχρονα με το ίδιο δίκτυο.

Επισκεφθείτε το UnoTelly

Κόστος: Υπάρχουν δύο σχέδια εδώ. Premium και Gold , αλλά μόνο το τελευταίο υποστηρίζει VPN ενώ το άλλο είναι μόνο η υπηρεσία DNS. Το UnoTelly Gold κοστίζει 7,95 δολάρια / μήνα εάν το αγοράζετε κάθε μήνα, αλλά υπάρχουν τρεις άλλες επιλογές αν θέλετε να το αγοράσετε για τρεις μήνες, έξι μήνες ή ένα χρόνο. Αυτές οι τιμές, αντίστοιχα, είναι $ 6,65 / μήνα , $ 6,16 / μήνα , και $ 4,93 / μήνα (το καθένα, φυσικά, καταβάλλεται σε ένα κατ 'αποκοπή ποσό). Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για οκτώ ημέρες μέσω αυτού του συνδέσμου.

Το Bitcoin και οι πιστωτικές κάρτες αποτελούν τις υποστηριζόμενες επιλογές πληρωμής για την εγγραφή στο UnoTelly.

15 από 18

WiTopia VPN

WiTopia VPN

Το WiTopia είναι ένα αξιοσέβαστο όνομα στην αρένα VPN. Παρόλο που ορισμένοι χρήστες λένε ότι το λογισμικό μπορεί να είναι απογοητευτικό για την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση, έχουν ένα ευρύ φάσμα διακομιστών σε περισσότερες από 40 χώρες.

Οι ταχύτητες που μπορείτε να περιμένετε στη WiTopia είναι παρόμοιες με άλλες VPN. Είναι από 2 Mbps έως 9 Mbps, ανάλογα με την εγγύτητά σας με τους διακομιστές.

Όπως προστέθηκαν διαβεβαιώσεις για όσους θέλουν να καλύψουν τις συνήθειες περιήγησης και καταμερισμού αρχείων, η WiTopia υπόσχεται να μην καταγράφει, σαρώνει, αποκαλύπτει ή πωλεί ημερολόγια των πληροφοριών σας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι διατηρούν ορισμένα δεδομένα για συγκεκριμένους σκοπούς.

Το WiTopia υποστηρίζει επίσης τα OpenVPN, L2TP / IPsec, Cisco IPsec, PPTP και 4D Stealth, καθώς και απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστες μεταφορές δεδομένων, μηδενικές διαφημίσεις, ευρεία υποστήριξη συσκευών και δωρεάν υπηρεσία DNS.

Επισκεφθείτε τη WiTopia

Κόστος: Αυτή η υπηρεσία VPN διατίθεται σε δύο σχέδια: personalVPN Pro και personalVPN Basic , τα οποία μπορούν να αγοραστούν σε εξαμηνιαία, μονοετή, διετή ή τριετή βάση. Το επαγγελματικό σχέδιο είναι $ 4,44 / μήνα εάν αγοράζετε όλα τα τρία χρόνια ταυτόχρονα, ενώ το βασικό σχέδιο είναι 3,06 € / μήνα για τρία χρόνια. Το βασικό σχέδιο σας επιτρέπει επίσης να πληρώνετε μηνιαία, για $ 5,99 / μήνα .

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω PayPal.

16 από 18

OverPlay VPN

Overplay VPN

Αυτή η υπηρεσία που βασίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι σίγουρα αξίζει να εξετάσουμε. Παρόλο που το OverPlay δεν έχει το μέγεθος του διακομιστή για κάποιες από τις άλλες υπηρεσίες αυτής της σελίδας, η απόδοση είναι ισχυρή, υποστηρίζει απεριόριστη κυκλοφορία P2P και οι μέσοι αναγνώστες με ταχύτητα λήψης άνω των 6 Mbps.

Με το OverPlay, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε διακομιστές από περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, είτε για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους είτε για ανώνυμη περιήγηση στον ιστό. Λειτουργεί με Windows, macOS, Android και iOS.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το OverPlay χειροκίνητα με την υποστήριξη OpenVPN, η οποία είναι χρήσιμη αν θέλετε ολόκληρο το δίκτυό σας να έχει πρόσβαση στο VPN μέσω ενός δρομολογητή.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη μερικών από τις σημαντικότερες δυνατότητες του OverPlay: δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής κυκλοφορίας, απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών, απεριόριστο εύρος ζώνης, υποστήριξη PPTP και L2TP και κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας.

Επισκεφθείτε το OverPlay

Κόστος: Πάρτε OverPlay για $ 9.95 / month ή πληρώστε για ένα ολόκληρο έτος ταυτόχρονα για $ 99.95 , το οποίο είναι σαν να πληρώνετε $ 8.33 / μήνα .

Το OverPlay μπορεί να αγοραστεί με πιστωτική κάρτα ή PayPal.

17 από 18

Boxpn

BoxPN VPN

Το Boxpn δίνει μερικές πολύ γρήγορες ταχύτητες, ειδικά σε σύγκριση με άλλα δίκτυα VPN. Οι αναγνώστες αναφέρουν ότι υπερβαίνουν τα 7 Mbps. Οι διακομιστές βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες όπως το Παρίσι, το Σίδνεϊ, το Δουβλίνο, το Μόντρεαλ και ο Παναμάς.

Η μητρική εταιρεία του Boxpn έχει την έδρα της εκτός Τουρκίας, γεγονός που την βοηθά να το κρατήσει μακριά από το νόμο PATRIOT των ΗΠΑ. Η εταιρεία δεσμεύεται επίσης να μην καταγράφει καμία δραστηριότητα πελάτη, η οποία είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τους ανθρώπους που συμμετέχουν στην κοινή χρήση αρχείων P2P

Εδώ είναι τι πρέπει να πουν σχετικά με την καταγραφή δεδομένων: ΠΟΤΕ δεν διατηρούμε τα αρχεία καταγραφής δραστηριότητας στο διαδίκτυο ή αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες μεμονωμένων χρηστών στο δίκτυό μας. Οι πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές ενδέχεται να καταγράφονται, σύμφωνα με τους κανονισμούς επεξεργασίας πληρωμών.

Το Boxpn είναι παρόμοιο με κάποιες από τις άλλες υπηρεσίες αυτής της λίστας, δεδομένου ότι προσφέρουν απεριόριστες μεταφορές δεδομένων, εγγύηση επιστροφής χρημάτων και απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών. Υποστηρίζουν επίσης OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, κρυπτογράφηση 2048-bit, τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις ανά λογαριασμό και κινητές συσκευές.

Επισκεφθείτε το Boxpn

Κόστος: Το Boxpn είναι φθηνότερο εάν αγοράζεται για ένα χρόνο κάθε φορά για $ 35.88 . το μηνιαίο κόστος είναι μόνο 2,99 δολάρια / μήνα . Αν το αγοράσετε για τρεις μήνες ταυτόχρονα, αυτή η μηνιαία τιμή φτάνει τα $ 6,66 / μήνα , και είναι ακόμα υψηλότερη για το σχέδιο μήνα-μήνα, 9,99 δολάρια .

Οι επιλογές πληρωμής για την αγορά Boxpn περιλαμβάνουν PayPal, πιστωτική κάρτα, Bitcoin, Perfect Money και Παγκόσμιες Πληρωμές.

18 από 18

ZenVPN

ZenVPN

Το ZenVPN μπορεί να αγοραστεί σε εβδομαδιαία βάση και έχει διακομιστές που βρίσκονται σε περισσότερες από 30 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως η Βραζιλία, η Δανία, οι ΗΠΑ, η Ρουμανία, η Ινδία, η Νορβηγία και οι Κάτω Χώρες.

Σύμφωνα με το ZenVPN: Δεν επιθεωρούμε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο και δεν διατηρούμε κανένα αρχείο από αυτές.

Η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση επειδή, μετά από λίγα μόνο κλικ, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το VPN για να κρυπτογραφήσετε όλα τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο.

Αυτή η υπηρεσία VPN δεν εμποδίζει ή περιορίζει την κυκλοφορία P2P, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε torrent όσο θέλετε και ποτέ να μην τον κατακρίνετε. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τα torrenting δεδομένα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα παραμένουν παράνομα στις περισσότερες χώρες, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε VPN.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι σε αντίθεση με τους περισσότερους παρόχους VPN (και ακόμη και το σχέδιο Unlimited του ZenVPN), τα ελεύθερα και πρότυπα σχέδια ZenVPN περιορίζουν την καθημερινή σας κίνηση σε 5 GB. Έχει προστεθεί σε αυτή τη λίστα, ωστόσο, επειδή η εβδομαδιαία επιλογή πληρωμής μπορεί να προτιμάται από μερικούς και το VPN torrenting δεν είναι πάντα τόσο εύκολα αποδεκτό από τους παρόχους.

Επισκεφθείτε το ZenVPN

Κόστος: Για να χρεώνεστε κάθε 7 ημέρες, μπορείτε να εγγραφείτε στο ZenVPN σε εβδομαδιαία βάση για $ 2,95 , ποσό ίσο με περίπου $ 11,80 / μήνα . Μια άλλη επιλογή είναι να το αγοράσετε μόνο ένα μήνα κάθε φορά για $ 5,95 / μήνα . Μια τρίτη επιλογή είναι να αγοράσετε ένα ολόκληρο έτος ταυτόχρονα (για $ 49,95 ) για αυτό που είναι $ 4,16 / μήνα . Η απεριόριστη επιλογή είναι πιο ακριβή, σε $ 5,95 / εβδομάδα , $ 9,95 / μήνα ή $ 7,96 / μήνα αν πληρώσετε $ 95,50 για ολόκληρο το έτος.

Bitcoin, PayPal και μια πιστωτική κάρτα είναι οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.