Προσαρμογή και χρήση του Echo Show

Προσαρμογή του Echo Show για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας

Το Amazon Echo Show παρέχει πολλές επιλογές προσαρμογής που μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής σας που ξεπερνά τις βασικές του ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας τόσο τις προηγμένες ρυθμίσεις όσο και τις πρόσθετες δυνατότητες Alexa.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σύνθετες ρυθμίσεις για να αλλάξετε την τοποθεσία της συσκευής σας, να διαχειριστείτε το ημερολόγιό σας, να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες για οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο και επίσης να βελτιώσετε τις δυνατότητες προσβασιμότητας εάν έχετε προβλήματα ακοής ή όρασης.

Εδώ είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με τους βασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε το Echo Show το καλύτερο για εσάς.

Πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις

Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας.

Fine Tuning Video Χαρακτηριστικά

Δεδομένου ότι το Echo Show έχει μια οθόνη, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μέσω του Amazon Video και άλλων επιλεγμένων υπηρεσιών.

Σημαντική σημείωση: Από τις 26 Σεπτεμβρίου 2017, η Google έχει τραβήξει την υποστήριξη βίντεο YouTube από το Echo Show. Μείνετε συντονισμένοι για τυχόν ενημερώσεις.

Αν εγγραφείτε στο Amazon Video (συμπεριλαμβανομένων των καναλιών συνεχούς ροής του Amazon, όπως το HBO, Showtime, Starz, Cinemax κ.α.), μπορείτε να ζητήσετε από το Echo Show να "Show me my video library" ή "... watch λίστα". Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε προφορικά συγκεκριμένους τίτλους ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών (συμπεριλαμβανομένης της εποχής), το όνομα ή το είδος του ηθοποιού.

Επιπλέον, η αναπαραγωγή μπορεί να ελεγχθεί με λεκτικές εντολές, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο από τέτοιες εντολές, όπως "αναπαραγωγή", "παύση", "συνέχιση", αλλά μπορείτε επίσης να επιστρέψετε ή να προχωρήσετε σε αυξήσεις χρόνου ή να δώσετε εντολή στο Echo Show για να πάτε στο επόμενο επεισόδιο, εάν παρακολουθείτε τηλεοπτική σειρά.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο είναι η "Daily Briefings". Αυτή η επιλογή εμφανίζει σύντομα βίντεο κλιπ ειδήσεων με την εντολή "Alexa, tell me the news". Αναζητώντας μια λίστα πηγών ειδήσεων που μπορείτε να προσαρμόσετε, το Echo Show θα αρχίσει να εμφανίζει σύντομα κλιπ ειδήσεων βίντεο. Συμμετέχοντες στο περιεχόμενο που μπορείτε να επιλέξετε από CNN, Bloomberg, CNBC, People Magazine και ακόμη και κλιπ από το Tonight Show του NBC με τον Jimmy Fallon.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παρόλο που μπορείτε να δείτε βίντεο κλιπ, ρυμουλκούμενα, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από επιλεγμένες υπηρεσίες στην οθόνη Echo Show, το Echo Show δεν μπορεί να σπρώξει (μοιραστεί) αυτό το περιεχόμενο με την τηλεόραση μεγαλύτερης οθόνης. Επίσης, το Echo Show δεν παρέχει πρόσβαση σε όλες τις επιλογές εφαρμογών που προσφέρονται στις συσκευές Amazon Fire TV. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Alexa, μέσω του Echo Show, για να πείτε σε μια συσκευή Fire TV τι θα εμφανιστεί στην τηλεόρασή σας, αντί για ένα τηλεχειριστήριο Fire Fire.

Fine Tuning Χαρακτηριστικά μουσικής

Όπως και με άλλα έξυπνα ηχεία Echo, το Echo Show μπορεί να βρει και να παίξει μουσική. Απλά ζητήστε από το Echo Show να παίξει ένα τραγούδι, έναν καλλιτέχνη ή ένα είδος. Επίσης, εάν εγγραφείτε στην Prime Music, μπορείτε επίσης να διοικείτε το Echo Show για να αναπαράγετε μουσική από αυτή την πηγή με εντολές όπως το "Play rock από την Prime Music" ή το "Play top 40 hits από την Prime Music".

Φυσικά, μπορείτε επίσης να διοικείτε προφορικά το Echo Show για να "αυξήσετε την ένταση", "να σταματήσετε τη μουσική", "να σταματήσετε", "να πάτε στο επόμενο τραγούδι", "να επαναλάβετε αυτό το τραγούδι" κ.λπ.

Εκτός από τις παραπάνω επιλογές αναπαραγωγής μουσικής, μπορείτε επίσης να δείτε την τέχνη και τους στίχους τραγουδιών άλμπουμ / καλλιτέχνη (αν υπάρχουν) στην οθόνη Echo Show. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση λυρικής μουσικής με απλές εντολές Alexa ή να πατήσετε το εικονίδιο Lyrics που εμφανίζεται στην οθόνη.

Alexa δεξιότητες που είναι μεγάλη για να χρησιμοποιήσετε σε μια έκθεση Echo