Το Amazon Video And Prime Βίντεο Streams Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

Η διαφορά μεταξύ του Amazon Video και του Amazon Prime Video εξηγείται

Το Amazon Video είναι μια προσφορά βίντεο από τον Amazon, ο γίγαντας online πωλήσεων. Η υπηρεσία βίντεο είναι μια άμεση επέκταση της υπηρεσίας πωλήσεων της Amazon μέσω διαδικτύου και αξιοποιεί την υποδομή και τη βάση χρηστών της εν λόγω υπηρεσίας. Το Amazon Video διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών και ταινίες μεγάλου μήκους, οι οποίες σήμερα φιλοξενούν περίπου 140.000 θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και σορτς. Πλέον - και να πάρετε αυτό - μπορείτε τώρα να εγγραφείτε σε τρέχουσες εποχές τηλεοπτικών εκπομπών, και να πάρετε τα νεότερα επεισόδια των προγραμμάτων την ημέρα μετά την αεροπορία.

Το Amazon Video μπορεί να μεταφέρει άμεσα τις επιλογές σας στον υπολογιστή, την κινητή συσκευή σας ή μέσω μιας συσκευής τηλεόρασης Διαδικτύου . Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε όταν δεν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να κάνετε λήψη μιας έκδοσης της επιλογής σας για να την δείτε αργότερα.

Ποια είδη συσκευών υποστηρίζει το Amazon Video;

Το κατάστημα Amazon προσφέρει στιγμιαία streaming σε Amazon Fire TV, Fire HDX, Fire HD, iPad, PS3, Xbox, Wii, Wii U, Roku , σε εκατοντάδες τηλεοράσεις, set-top boxes, Blu-ray players και στο Web. Επιπλέον, όλα τα βίντεο που επιλέγετε θα αποθηκευτούν στη βιβλιοθήκη βίντεο, ώστε να μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολλαπλές συσκευές, οπουδήποτε κι αν πάτε.

Η προσθήκη αξίας είναι η Prime Video, η υπηρεσία προστιθέμενης αξίας της Amazon για τους συνδρομητές της Prime. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, η Amazon Prime προσφέρει στους πελάτες της Amazon.com πρόσθετη αξία και ευκολία, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν διήμερης ναυτιλίας στα εκατομμύρια των αντικειμένων τους, και προσθέτει στα οφέλη του Prime Video, Prime Music και ενός Kindle Owners ' Βιβλιοθήκη.

Τα μέλη του Amazon Prime έχουν δικαίωμα σε δεκάδες χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως οι Αμερικανοί, Justified και Downton Abbey, όλα online και διαθέσιμα για άμεση ροή, χωρίς επιπλέον κόστος.

Υπάρχουν πρόσθετα οφέλη για τη συνδρομή Prime. Με ένα μέλος της Prime, είναι δυνατό να εγγραφείτε σε πρόσθετο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας από τα SHOWTIME, STARZ και άλλα δίκτυα. Παρέχονται δημοφιλείς εκπομπές όπως το Homeland και Outlander , καθώς και μια μεγάλη ποικιλία καναλιών που καλύπτουν τη μουσική, την άσκηση, το μαγείρεμα, τις ανεξάρτητες ταινίες και τα ντοκιμαντέρ.

Για τις περισσότερες εκπομπές και ταινίες στη βιβλιοθήκη, θα δείτε δύο τιμές: μία για ενοικίαση και μία για αγορά. Αν αγοράσετε μια ταινία ή δείξετε ότι την έχετε για πάντα και μπορείτε να την παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε. Εάν νοικιάσετε, θα έχετε 30 ημέρες από τη στιγμή που νοικιάσετε για να αρχίσετε να παρακολουθείτε και όταν αρχίσετε να παρακολουθείτε, οι περισσότερες ταινίες έχουν ένα παράθυρο 24 ωρών για να τελειώνουν την παρακολούθηση. Αφού ολοκληρωθεί η εκμίσθωση, η ταινία θα εξαφανιστεί αυτόματα από τη Βιντεοθήκη σας.

Η τελική απόφαση που πρέπει να κάνετε είναι να μεταφέρετε ή να μεταφορτώσετε το επιλεγμένο σας βίντεο. Η ροή είναι στιγμιαία, ωστόσο, θα χρειαστεί να έχετε μια ενεργή (και αρκετά γρήγορη) σύνδεση στο διαδίκτυο για να το κάνετε αυτό. Εάν επιλέξετε να κάνετε λήψη ενός βίντεο, θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης, αλλά θα πρέπει να περιμένετε έως ότου ληφθεί το αρχείο για να το παρακολουθήσετε.

Η Amazon είναι βέβαιο ότι κάνει μια ισχυρή υπόθεση εναντίον των άλλων παικτών αυτού του χώρου, συμπεριλαμβανομένης της Apple TV της Apple, της Netflix και άλλων. Η βιβλιοθήκη τους συνεχίζει να αναπτύσσεται με ζοφερή ταχύτητα και το φάσμα των υπηρεσιών τους ταιριάζει και, σε ορισμένες περιπτώσεις, υπερβαίνει τις προσφορές των πλησιέστερων ανταγωνιστών τους.