Πώς να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε ταινίες Redbox στο Stream στο σπίτι

Το Redbox On Demand είναι μια υπηρεσία ροής ταινιών

Το Redbox, η υπηρεσία ενοικίασης DVD κασετοφώνου, όχι μόνο σας επιτρέπει να νοικιάσετε φυσικά DVD που παραλαμβάνετε και αποτυγχάνετε σε ένα "κουτί", αλλά και μια συλλογή από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές online που μπορείτε να μεταδώσετε απευθείας στο σπίτι χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα DVD .

Το Netflix είναι η πλησιέστερη σύγκριση με το Redbox: και με τους δύο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες σε απευθείας σύνδεση και να αποκτήσετε φυσικά DVD, αλλά το Redbox είναι θεμελιωδώς διαφορετικό, καθώς δεν υπάρχουν συνδρομές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα τι θέλετε να πληρώσετε.

Ωστόσο, η λειτουργία Redbox on-demand είναι εξαιρετικά παρόμοια με άλλες υπηρεσίες streaming όπως Hulu , Amazon Prime και Vudu , αλλά οι επιλογές βίντεο και η ευκολία χρήσης μεταξύ κάθε υπηρεσίας είναι σίγουρα μοναδικές.

Τι είναι το Redbox On Demand;

Το Redbox On Demand είναι απλά μια υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο που σας επιτρέπει να αγοράσετε και να ενοικιάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που μπορείτε να παρακολουθήσετε από το σπίτι, μερικές από τις οποίες είναι διαθέσιμες μόνο για μερικά δολάρια.

Η υπηρεσία αυτή μοιάζει πολύ με τη φυσική υπηρεσία DVD της Redbox, καθώς μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τι θέλετε να πληρώσετε, κατ 'απαίτηση, οποτεδήποτε θέλετε. Ωστόσο, αυτή η άμεση λειτουργία online streaming σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς να βγαίνετε από το σπίτι - δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε ένα περίπτερο Redbox για να βγάλετε το βίντεο ή να το επιστρέψετε.

Το Redbox On Demand μπορεί να αναπαράγει τις ταινίες και τις ταινίες που έχετε αγοράσει ή να αγοράσει απευθείας στον υπολογιστή, την τηλεόραση, το τηλέφωνο και το tablet σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Redbox στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για πρόσβαση στις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές σας.

Το Redbox On Demand καθιστά πραγματικά εύκολη την εύρεση ταινιών και εκπομπών για ενοικίαση και αγορά. Υπάρχουν ολόκληρες κατηγορίες ειδών που μπορείτε να περιηγηθείτε, σχόλια από άλλους χρήστες που σας επιτρέπουν να δείτε πώς τους άρεσε και ακόμη και μια επιλογή να βρείτε ταινίες με συγκεκριμένη βαθμολογία, όπως PG-13 ή G rated movies.

Σημαντικά γεγονότα

Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Redbox On Demand:

Πώς να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε το Redbox On Demand είναι να βρείτε απλά μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή που θέλετε να παρακολουθήσετε. Η διαδικασία αγοράς ή ενοικίασης του βίντεο είναι εξαιρετικά απλή.

Πώς να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ταινίες με το Redbox On Demand

  1. Από τον υπολογιστή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα On Demand Movies στην ιστοσελίδα του Redbox.
  2. Βρείτε την ταινία που θέλετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε.
    1. Χρησιμοποιήστε τη λίστα του είδους για να αναζητήσετε ταινίες σε συγκεκριμένες κατηγορίες όπως η Κωμωδία και η Ρομαντική (μεταξύ πολλών άλλων). Υπάρχει επίσης μια Νέα έκδοση και το πιο δημοφιλές τμήμα, καθώς και μια πλήρη λίστα με όλες τις ταινίες Redbox On Demand με επιλογές φιλτραρίσματος για να βρείτε τις φθηνότερες ταινίες, ταινίες με μια συγκεκριμένη βαθμολογία και πολλά άλλα.
    2. Μπορείτε να δείτε μια σύνοψη της ταινίας, να διαβάσετε σχόλια από άλλους χρήστες, να δείτε τη λίστα των cast και του πληρώματος και πολλά άλλα.
  3. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Ενοικίαση σε ζήτηση ή Buy On Demand στη δεξιά πλευρά της σελίδας της ταινίας.
    1. Σημείωση: Ορισμένες ταινίες δεν μπορούν να ενοικιαστούν και μπορούν να αγοραστούν μόνο, ώστε να διαπιστώσετε ότι ορισμένες σελίδες βίντεο δεν διαθέτουν το κουμπί ενοικίου. Ένας εύκολος τρόπος να βρείτε ταινίες μόνο για ενοικιάσεις είναι να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο "RENT" στη σελίδα "Όλες οι ταινίες".
  4. Επιλέξτε την επιλογή HD ή SD για να αποφασίσετε να νοικιάσετε / αγοράσετε την έκδοση υψηλής ευκρίνειας ή την έκδοση με πρότυπο ορισμό. Οι ταινίες HD είναι ακριβότερες.
  5. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Redbox ή δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό.
  1. Καταχωρίστε τα στοιχεία πληρωμής σας ή επιλέξτε μια πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως με το λογαριασμό σας.
  2. Πατήστε / επιλέξτε Πληρωμή όταν είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε την αγορά.

Πώς να αγοράσετε τηλεοπτικές εκπομπές με το Redbox On Demand

  1. Επισκεφθείτε την τηλεοπτική σελίδα On Demand του υπολογιστή σας.
  2. Αναζητήστε και βρείτε την τηλεοπτική εκπομπή ή την εποχή που θέλετε να αγοράσετε από το Redbox. Ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε δημοφιλή δείχνει είναι να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα τηλεοπτικών εκπομπών.
  3. Επιλέξτε την κατάλληλη εποχή από το αναπτυσσόμενο μενού.
  4. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Buy On Demand στα δεξιά της σελίδας για να δείτε ολόκληρη την εποχή ή επιλέξτε Buy next to any specific episode για να αγοράσετε ακριβώς αυτό το επεισόδιο.
  5. Επιλέξτε είτε HD για την έκδοση υψηλής ευκρίνειας της επίδειξης είτε SD για να αποκτήσετε τη λιγότερο δαπανηρή έκδοση standard definition.
  6. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Redbox αν έχετε ήδη ή κάντε ένα νέο για να συνεχίσετε.
  7. Επιλέξτε μια επιλογή πληρωμής ή πληκτρολογήστε νέα στοιχεία πιστωτικής κάρτας.
  8. Επιλέξτε Πληρωμή για να αγοράσετε το βίντεο ή την εποχή.

Πώς να παρακολουθήσετε Redbox On Demand Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

Τα βίντεο που έχετε μισθώσει μέσω του Redbox On Demand αποθηκεύονται στην ενότητα My Library του λογαριασμού σας μέχρι να λήξουν. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες Redbox On Demand και τηλεοπτικές εκπομπές που έχετε νοικιάσει:

  1. Επισκεφτείτε την περιοχή "Η βιβλιοθήκη" του λογαριασμού σας και συνδεθείτε στο Redbox, εάν σας ζητηθεί.
  2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το βίντεο που θέλετε να κάνετε ροή και επιλέξτε Παρακολούθηση τώρα .
    1. Σημαντικό: Η παρακολούθηση ενός βίντεο που έχετε νοικιάσει θα ξεκινήσει αμέσως το 48ωρο παράθυρο που πρέπει να το παρακολουθήσετε. Θυμηθείτε ότι έχετε 30 πλήρεις ημέρες για να διατηρήσετε το βίντεο στον λογαριασμό σας προτού αποφασίσετε να το παρακολουθήσετε.

Αν προτιμάτε να μην παρακολουθείτε βίντεο Redbox On Demand στον υπολογιστή σας, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Redbox στη συσκευή σας για να προβάλλετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές εκεί. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα Ρύθμιση της συσκευής Redbox.