Η Hulu TV προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση σε περιεχόμενο Premium

Hulu TV μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη εναλλακτική λύση στην πληρωμένη τηλεοπτική υπηρεσία!

Το 2007, η NBC και η NewsCorp αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να μπει στο YouTube . Η δημιουργία τους, Hulu, ήταν μια από τις πρώτες τοποθεσίες Web βίντεο αφιερωμένη στο επαγγελματικό περιεχόμενο. Ο ιστότοπος συγκεντρώνει επαγγελματικά παραγόμενες εκπομπές σε ένα εύκολο στην πλοήγηση ιστότοπο, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να βρίσκουν και να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα.

Από το ντεμπούτο του, ο Hulu έχει πάρει κάποιο διαγωνισμό. Αλλά λόγω της έγκαιρης εισόδου του, της ευκολίας ή της χρήσης και της αποκλειστικής πρόσβασης σε πολλά περιεχόμενα υψηλής ποιότητας, παραμένει ο ηγέτης στην online τηλεόραση .

Τι μπορώ να παρακολουθήσω στην τηλεόραση Hulu;

Η τηλεόραση Hulu προσφέρει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές πλήρους μήκους, αθλητικές εκδηλώσεις και σύντομα βίντεο κλιπ. Η τοποθεσία προσφέρει ακόμη και HD προγραμματισμό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τρέχοντα προγράμματα, όπως το τελευταίο επεισόδιο The Simpsons, ή να επιστρέψετε και να βρείτε παλιά κλασικά όπως το Starsky και Hutch ή το Bob Newhart Show στην Hulu TV.

Από την εκτόξευση του Hulu άλλοι παίκτες έχουν αυξηθεί σε αυτό το χώρο, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον Καναδά, χωρίς μεγαλύτερο παίκτη από το Netflix. Το Netflix προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου για χαμηλή μηνιαία αμοιβή.

Όπως και η Netflix, η Hulu παράγει επίσης αποκλειστικό περιεχόμενο Hulu, σε μια προσπάθεια να φέρει τους συνδρομητές μέσω της πόρτας. Ο αρχικός προγραμματισμός Hulu είναι διαθέσιμος στον Hulu και πουθενά αλλού.

Τι φαίνονται τα βίντεο Hulu;

Τα βίντεο αναπαράγονται αυτόματα σε μια μικρή συσκευή αναπαραγωγής (περίπου 6 x 4 ίντσες), αλλά έχετε τη δυνατότητα να την μεγεθύνετε σε πλήρη οθόνη. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε το βίντεο σε μια αναδυόμενη οθόνη ή να "σβήνετε τα φώτα" και να καλύπτετε τα πάντα στο παρασκήνιο στη σελίδα τηλεόρασης Hulu.

Αν χρησιμοποιείτε Internet υψηλής ταχύτητας, τα βίντεο Hulu είναι πολύ υψηλής ποιότητας και φαίνονται εξαιρετικά, ακόμη και όταν ανατιναχθούν σε μια τηλεόραση μεγάλης οθόνης.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τηλεόραση Hulu;

Ο Hulu δεν απαιτεί ειδική εγκατάσταση, εκτός από το Flash, καθώς η ροή βίντεο μεταφέρεται απευθείας από την τοποθεσία Web του Hulu. Μπορείτε να εγγραφείτε για λογαριασμό Hulu ή Hulu Pro, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Στην τηλεόραση Hulu μπορείτε να περιηγηθείτε με τίτλο, δημοτικότητα, είδος ή στούντιο. Ο Hulu προσφέρει επίσης "συλλογές" βίντεο, όπου μπορείτε να βρείτε ομάδες βίντεο όπως πιλοτικά επεισόδια ή SNL skits.

Οι χρήστες του Hulu Pro έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του Hulu. Εάν χρησιμοποιείτε Hulu δωρεάν, έχετε μια πιο περιορισμένη επιλογή.

Πόσο κοστίζει το κόστος Hulu;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Hulu δωρεάν ή να πληρώσετε 9,99 δολάρια / μήνα για το Hulu Pro. Στην ελεύθερη έκδοση του Hulu, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τελευταία επεισόδια πολλών τηλεοπτικών εκπομπών και μια περιορισμένη επιλογή ταινιών. Hulu Pro δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια και περισσότερες ταινίες. Hulu Pro σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθήσετε σε ένα iPhone ή iPad, ή με μια συσκευή τηλεόρασης Διαδικτύου .

Και οι δύο εκδόσεις του Hulu υποστηρίζονται από διαφημίσεις, επομένως θα δείτε μερικές 30 δευτερόλεπτα διαφημίσεις κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής.

Τι άλλα χαρακτηριστικά προσφέρει η Hulu TV;

Ο Hulu συνδέεται με όλα τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε βίντεο, προτάσεις και σχόλια με τους φίλους και τους οπαδούς σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Hulu για να ρυθμίσετε μια ουρά βίντεο και να εγγραφείτε σε εκπομπές. Κάνοντας αυτό, θα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε τα προγράμματα που θέλετε να δείτε και θα μάθετε αυτόματα πότε προστίθενται νέα επεισόδια από τις αγαπημένες σας εκπομπές στην τηλεόραση Hulu.

Υπάρχουν άλλες τοποθεσίες όπως η τηλεόραση Hulu;

Ναί. Φαίνεται σαν κάθε μέρα περισσότερες υπηρεσίες όπως η εκτόξευση του Hulu. Ο Hulu είναι μοναδικός, όμως, επειδή είναι ο μόνος ιστότοπος που έχει άδεια να παρουσιάζει τα τρέχοντα επεισόδια εκπομπών από το NBC και άλλα μεγάλα δίκτυα.

Ως εκ τούτου, με άλλες υπηρεσίες όπως το Boxee - το οποίο είναι μια επιφάνεια εργασίας για την παρακολούθηση βίντεο στο διαδίκτυο - κατευθύνεστε στην Hulu όταν παρακολουθείτε συγκεκριμένες εμφανίσεις. Ή, στην περίπτωση της Apple TV, χρεώνεστε μια χρέωση ενοικίου για να παρακολουθήσετε παραστάσεις που κυκλοφορούν δωρεάν στον Hulu. Φυσικά, υπάρχει και η Netflix, η οποία προσφέρει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και πρωτότυπο περιεχόμενο, με δυνατότητα προβολής έως και 4K.