Αναθεώρηση της εφαρμογής φωτοαντιγράφων για το φλας iPhone

Το καλό

Το κακό

Το κόστοςUS $ 3,99

Αγορά στο iTunes

Πολλά προγράμματα περιήγησης ισχυρίζονται ότι παρέχουν αναπαραγωγή Flash - κάτι που είναι συνήθως αδύνατο για το iPhone και άλλες συσκευές iOS - αλλά πολλά από αυτά το κάνουν με σημαντικά μειονεκτήματα ή ασυμβατότητες. Παρόλο που δεν είναι τέλεια, η Photon προσφέρει την καλύτερη αναπαραγωγή Flash που έχω βρει μέχρι στιγμής στο iPhone. Μπορεί να μην είναι αρκετά καλό για πλήρη χρήση, αλλά θα πρέπει να αρκεί για ελαφριά χρήση.

Σχετικά: Κορυφαία φυλλομετρητή iPhone με δυνατότητα Flash

Στερεά Flash, ΟΚ Όλα τα άλλα

Ο κύριος ισχυρισμός της Photon για τη φήμη και ο ισχυρισμός της για το λόγο που πρέπει να την χρησιμοποιήσετε είναι η υποστήριξη Flash, οπότε ας αρχίσουμε την αναθεώρηση εκεί.

Η Photon δεν εγκαθιστά πραγματικά Flash στο iPhone σας (που δεν θα λειτουργούσε). Αντ 'αυτού, όπως το CloudBrowse, συνδέει το iPhone σας με έναν απομακρυσμένο υπολογιστή που μπορεί να τρέξει το Flash και στη συνέχεια να μεταδίδει αυτήν την περίοδο σύνδεσης στον υπολογιστή σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάποιες βραδύτητα και διασυνδέσεις στις καλύτερες περιστάσεις. αυτό είναι αλήθεια εδώ, αλλά ούτε το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Flash, απλώς πατήστε το εικονίδιο του μπουλονιού στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής για να ξεκινήσετε την περίοδο λειτουργίας ροής στον υπολογιστή σας. Μόλις το κάνετε αυτό, η περιήγηση είναι σε μεγάλο βαθμό πρότυπο.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα προγράμματα περιήγησης Flash (το Puffin αποτελεί εξαίρεση), η Photon είναι σε θέση να έχει επιτυχή πρόσβαση στο Hulu, το οποίο συνήθως αποκλείει τα προγράμματα περιήγησης για κινητά. Πάνω από 3G, τα βίντεο του Hulu είναι κάπως ασταθή, με πολλά εικονοστοιχεία ορατά και ο ήχος να πάρει λίγο εκτός συγχρονισμού. Δεν είναι τρομερό σε ένα τσίμπημα, αλλά δεν είναι μεγάλο. Από το Wi-Fi, από την άλλη πλευρά, τα πράγματα είναι καλύτερα. Τα ηχητικά ζητήματα και η αμηχανία έχουν εξαφανιστεί, αν και κάποια pixelation της εικόνας είναι ακόμα εμφανής. Σκεφτείτε πάλι τι βίντεο streaming βίντεο έμοιαζε πριν από 7 ή 8 χρόνια και θα έχετε μια αίσθηση της εμφάνισης της εικόνας. Είναι αποδεκτό για περιορισμένες χρήσεις, αλλά δεν θα απαλλαγείτε από την τηλεόραση ή το φορητό υπολογιστή σας, για να παρακολουθήσετε ακόμα τον Hulu πλήρους απασχόλησης στο Photon.

Το βίντεο είναι ένα από τα μέρη όπου η περίοδος απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα. Για παράδειγμα, ο Hulu έχει μερικά κουμπιά στην οθόνη, στα οποία έχετε πρόσβαση, τρέχοντας το ποντίκι πάνω τους. Αλλά το iPhone δεν διαθέτει ποντίκι (παρόλο που η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας προσθέτει ένα), οπότε αγγίζοντας για να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα κουμπιά μπορεί να σας προκαλέσει την επιλογή στοιχείων που δεν εννοείτε, όπως οι διαφημίσεις.

Εκτός από το βίντεο, το άλλο σημαντικό πράγμα που θέλουν οι χρήστες στο Flash για το iPhone είναι τα παιχνίδια. Η Photon ήταν επίσης σε θέση να φορτώσει με επιτυχία τα περισσότερα παιχνίδια Flash στο Kongregate (αν και το plug-in Flash που τρέχει στην επιφάνεια εργασίας συντρίφτηκε μια φορά).

Παρόλο που τα παιχνίδια ήταν καλά φορτωμένα, τα παίζει πραγματικά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Για παράδειγμα, μερικά παιχνίδια χρειάζονται βέλη για να ελέγξουν τη δράση, αλλά δεδομένου ότι τα πλήκτρα βέλους δεν υπάρχουν στο πληκτρολόγιο iPhone , δεν έχετε τύχη.

Με την υποστήριξη της υποστήριξης Flash, η Photon είναι ένα αξιοπρεπές, αλλά όχι θεαματικό πρόγραμμα περιήγησης που έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά και μερικά προβλήματα. Από τη θετική πλευρά, προσφέρει fullscreen και ιδιωτική περιήγηση. Στο αρνητικό, δεν έχει το κουμπί .com που προσφέρει το Safari για να μειώσει τον αριθμό των κουμπιών που πρέπει να πιέσετε κατά την εισαγωγή νέων διευθύνσεων URL (φαίνεται μικρό, ξέρω, αλλά κάνει τη διαφορά), δεν μπορεί να ανοίξει νέα παράθυρα ή καρτέλες, και μερικές φορές ξεκινά λίγο αργά.

Εύλογα Speedy

Παρόλο που δεν είναι ο γρήγορος δαίμονας που είναι κάποιοι άλλοι φυλλομετρητές iPhone , το Photon μπορεί να είναι αρκετά γρήγορο - και είναι σίγουρα ταχύτερο από το Safari σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ταχύτητα στο Wi-Fi
Η ταχύτητα είναι σε δευτερόλεπτα για να φορτώσετε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας (όχι κινητή), η Photon παρατίθεται πρώτα.

Ταχύτητα σε 3G
Η ταχύτητα είναι σε δευτερόλεπτα για να φορτώσετε τη σελίδα, η Photon παρατίθεται πρώτα.

Η κατώτατη γραμμή

Αν ψάχνετε για μια αντικατάσταση πλήρους απασχόλησης για το Safari, θα αναζητούσα αλλού περισσότερα προγράμματα περιήγησης πλήρους λειτουργίας. Αλλά αν ψάχνετε για υποστήριξη Flash στο iPhone, το Photon είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας. Δεν είναι τέλειο και είναι απίθανο ότι θα θέλετε να χρησιμοποιείτε το Flash όλη την ώρα μέσω του Photon, αλλά εάν το χρειάζεστε για ελαφριά χρήση ή σε πρέζα, λειτουργεί το Photon.

Τι χρειάζεστε

Ένα iPhone 3GS ή νεότερη έκδοση, iPod 3rd Touch ή υψηλότερη έκδοση ή iPad με λειτουργικό iPhone 4.2 ή νεότερη έκδοση.

Αγορά στο iTunes