Πώς να προσθέσετε εμπλουτισμένη μορφοποίηση σε κείμενο στο iPhone Mail

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απλού κειμένου δεν αποδίδει πάντα σαφώς αυτό που προσπαθείτε να πείτε - κυρίως επειδή, όπως όλες οι μορφές ηλεκτρονικής επικοινωνίας, στερείται της απόχρωσης της συνομιλίας πρόσωπο με πρόσωπο. Ένας τρόπος για να προσθέσετε λίγο περισσότερη έκφραση στο μήνυμά σας: Χρησιμοποιήστε πλούσιο κείμενο.

Τι είναι το εμπλουτισμένο κείμενο;

Σε αντίθεση με τη μορφοποίηση απλού κειμένου, το πλούσιο κείμενο σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε το μήνυμά σας με τολμηρές, πλάγιες και υπογραμμισμένες λέξεις που θα θέλατε να τονίσετε.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου στην αλληλογραφία iPhone

Μπορείτε να κάνετε το εμπλουτισμένο κείμενο ως προεπιλογή για όλα τα μηνύματα επιλέγοντας Mail> Preferences> Composing . Από εκεί, επιλέξτε εμπλουτισμένο κείμενο .

Αν θέλετε απλώς να αλλάξετε τη μορφή του τρέχοντος μηνύματός σας, επιλέξτε Μορφοποίηση> Πραγματοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου .

Μπορείτε επίσης να καθορίσετε τη μορφή των απαντήσεων σας. Στο Mail> Προτιμήσεις> Σύνθεση, επιλέξτε Χρήση της ίδιας μορφής μηνύματος με το αρχικό μήνυμα.

Χρήση εμπλουτισμένου κειμένου

Για να αλλάξετε την εμφάνιση του κειμένου στο μήνυμά σας, επιλέξτε το κείμενο. Θα εμφανιστεί μια γραμμή εργαλείων, από την οποία μπορείτε να επιλέξετε B (έντονα), I (πλάγια γραφή), U (υπογράμμιση) και διάφορες άλλες μορφές για να εφαρμόσετε στο επιλεγμένο κείμενο.