Πώς να στείλετε μια εφαρμογή iPhone ή iPad ως δώρο

Στείλτε τις εφαρμογές φίλων τεχνολογίας που θα λατρέψουν για τις συσκευές iOS τους

Οι εφαρμογές iPhone και iPad κάνουν υπέροχα δώρα . Είναι προσιτές, μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με τις προτιμήσεις του παραλήπτη, ώστε να είναι πολύ πιο προσωπικές από μια κάρτα δώρων και είναι εύκολο και γρήγορο για αποστολή. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η επιλογή της ίδιας της εφαρμογής.

Για να στείλετε μια εφαρμογή ως δώρο, χρειάζεστε μια συσκευή iOS - iPhone, iPod touch ή iPad. Αν δεν είστε κύριος, μπορείτε να στείλετε ένα πιστοποιητικό δώρου από το iTunes στον υπολογιστή σας. Ο παραλήπτης μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει εφαρμογές στο App Store.

Πώς να δώσετε σε κάποιον μια εφαρμογή iOS

Δείτε πώς μπορείτε να στείλετε μια εφαρμογή iPhone ή iPad σε κάποιον από τη συσκευή σας iOS:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο App Store στο iPhone, στο iPod touch ή στο iPad.
  2. Μεταβείτε στην εφαρμογή που θέλετε να στείλετε αγγίζοντας το εικονίδιο αναζήτησης στο κάτω μέρος της οθόνης και πληκτρολογώντας το όνομα της εφαρμογής. Αν δεν γνωρίζετε ήδη την εφαρμογή που θέλετε να στείλετε, κάντε κλικ σε ένα από τα άλλα εικονίδια στο κάτω μέρος της οθόνης για να αγοράσετε τις συλλογές εφαρμογών. Τα εικονίδια είναι Σήμερα , Παιχνίδια και Εφαρμογές .
  3. Αγγίξτε μια εφαρμογή για να ανοίξετε τη σελίδα προεπισκόπησης. Πατήστε το κουμπί με τις τρεις τελείες που εμφανίζονται στα δεξιά της τιμής για την εφαρμογή.
  4. Πατήστε την επιλογή " Δώρο δώρων " στην οθόνη που ανοίγει.
  5. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι.
  6. Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη , το όνομά σας και ένα μήνυμα 200 ή λιγότερων χαρακτήρων.
  7. Αφήστε την προεπιλεγμένη ρύθμιση στο Σήμερα, εάν θέλετε το δώρο να αποσταλεί αμέσως ή επιλέξτε μια διαφορετική ημερομηνία για μια καθυστερημένη παράδοση.
  8. Πατήστε το κουμπί Επόμενο . Ελέγξτε τις λεπτομέρειες του δώρου της εφαρμογής πριν το αγοράσετε. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Αγορά δώρου , ο λογαριασμός σας χρεώνεται, η εφαρμογή αποστέλλεται στον παραλήπτη δωρεών σας και λαμβάνετε μια απόδειξη.

Πώς να στείλετε ένα δώρο όταν δεν διαθέτετε μια συσκευή iOS

Η Apple κατάργησε τις εφαρμογές από το iTunes σε υπολογιστές στα τέλη του 2017. Οι εφαρμογές είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο μέσω του App Store στις κινητές συσκευές iOS. Πρέπει να έχετε μια συσκευή iOS για να στείλετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ως δώρο. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να στείλετε ένα πιστοποιητικό δώρου του iTunes χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας. Ένα πιστοποιητικό δώρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον παραλήπτη για να αγοράσει όχι μόνο εφαρμογές από το App Store αλλά και μουσική και άλλα μέσα.

Για να παραγγείλετε ένα πιστοποιητικό δώρου:

  1. Ανοίξτε το iTunes στον υπολογιστή σας. Συνδεθείτε εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Στην οθόνη στην δεξιά πλευρά της οθόνης, κάτω από το πλαίσιο " Γρήγοροι σύνδεσμοι" , κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή δώρου για να ανοίξετε την οθόνη App Store & iTunes Gift.
  4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη σας , το όνομά σας και ένα μήνυμα με έως και 200 ​​χαρακτήρες.
  5. Επιλέξτε ένα από τα ποσά που εμφανίζονται ή εισαγάγετε ένα προσαρμοσμένο ποσό.
  6. Υποδείξτε αν θέλετε να στείλετε το πιστοποιητικό δώρου σήμερα ή σε άλλη ημερομηνία.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  8. Ελέγξτε τη σειρά του δώρου προτού ολοκληρώσετε την αγορά. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Αγορά δώρου , ο λογαριασμός σας χρεώνεται, το πιστοποιητικό δώρου αποστέλλεται στον παραλήπτη του δώρου σας και λαμβάνετε μια απόδειξη.