Τρόπος ρύθμισης επαφών για αποστολή ομάδας στο iOS Mail

Εύκολος οδηγός για αποστολή ομαδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η αποστολή ομαδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα iPhone ή στο iPad δεν είναι μια πολύ απλή δουλειά, δυστυχώς, αλλά είναι αρκετά εύκολο όταν καταλάβετε πώς να το κάνετε.

Η δημιουργία λίστας ηλεκτρονικών μηνυμάτων υποστήριξης εφαρμογών αλληλογραφίας ή ομαδοποίησης μηνυμάτων είναι τόσο εύκολη όσο η δημιουργία μιας νέας επαφής στην εφαρμογή Επαφές, αλλά αντί να εισαγάγετε μόνο μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να εισαγάγετε όλες τις διευθύνσεις που θέλετε να έχετε στην ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Από εκεί, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε αυτή την επαφή σαν να ήταν αρκετές, ώστε να μπορείτε να απευθύνετε γρήγορα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα.

Πώς να ρυθμίσετε τις επαφές iOS για αποστολή ομάδων

Ακολουθήστε προσεκτικά αυτά τα βήματα για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα στο iPhone ή στο iPad σας:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Επαφές .
  2. Πατήστε + στην πάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής για να ρυθμίσετε μια νέα επαφή.
  3. Στο πεδίο κειμένου " Επώνυμο" ή " Εταιρεία ", πληκτρολογήστε το όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    1. Συμβουλή: Μπορεί να είναι μια καλή απόφαση να ονομάσετε αυτήν την επαφή κάτι με τη λέξη "ομάδα" σε αυτήν, έτσι ώστε να είναι εύκολο να εντοπίσετε αργότερα.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα " Σημειώσεις ".
  5. Εισαγάγετε κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να προσθέσετε στην ομάδα, χωρισμένη με κόμματα.
    1. Για παράδειγμα, εάν δημιουργείτε μια ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για άτομα στην εταιρεία σας, μπορείτε να την γράψετε ως εξής: person1@company.com, person8@company.com, boss@company.com Συμβουλή: Διστάσετε να επικολλήσετε τις διευθύνσεις στο Σημειώνει την περιοχή εάν δεν θέλετε να τις πληκτρολογήσετε, αλλά θυμηθείτε να τοποθετήσετε το κόμμα και το κενό μεταξύ καθενός. Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι αυτή η ενότητα δεν πρέπει να περιέχει τίποτα άλλο παρά τις διευθύνσεις που παρουσιάζονται παραπάνω (δηλαδή, μην πληκτρολογείτε τυχόν σημειώσεις στην περιοχή Σημειώσεις).
  6. Πατήστε και κρατήστε πατημένο οπουδήποτε για δυο στιγμές στο πεδίο κειμένου Notes για να εμφανιστεί το μενού περιβάλλοντος.
  7. Επιλέξτε Επιλογή όλων από αυτό το μενού για να επισημάνετε τα πάντα στην περιοχή Σημειώσεις .
  1. Επιλέξτε Αντιγραφή από το νέο μενού.
  2. Κάντε κύλιση προς τα επάνω στη σελίδα και πατήστε το στοιχείο προσθήκης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
    1. Προς το παρόν, μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη ετικέτα για αυτές τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μπορείτε να διατηρήσετε την προεπιλεγμένη κατοικία ή εργασία . Για να αλλάξετε την ετικέτα, πατήστε το όνομα της ετικέτας στα αριστερά του πλαισίου κειμένου email.
  3. Πατήστε και κρατήστε πατημένο για ένα λεπτό ή δύο στο πλαίσιο κειμένου email και επιλέξτε Επικόλληση για να επικολλήσετε όλες τις διευθύνσεις που μόλις αντιγράψατε από την ενότητα " Σημειώσεις ".
  4. Αποθηκεύστε τη νέα ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το κουμπί " Τέλος ".

Τρόπος αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα iPhone ή iPad

Τώρα που έχει γίνει η λίστα αλληλογραφίας ή η ομάδα, μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλες αυτές τις διευθύνσεις με ένα κλικ:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Επαφές .
  2. Βρείτε την ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κάνατε και στη συνέχεια ανοίξτε αυτήν την καταχώρηση επαφών.
  3. Πατήστε στη λίστα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε επικολλήσει στο πεδίο κειμένου κατά τη διάρκεια του βήματος 10 παραπάνω.
  4. Η εφαρμογή Mail θα ανοίξει και θα συμπληρώσει το πεδίο Προς: με τους παραλήπτες της ομάδας.
    1. Συμβουλή: Από εδώ μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε συγκεκριμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να τις τοποθετήσετε στην περιοχή Bcc ή Cc για να στείλετε τυφλά αντίγραφα άνθρακα ή αντίγραφα άνθρακα. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε πρώτα το πεδίο Προς για να δείτε όλες τις διευθύνσεις και, στη συνέχεια, πατήστε και σύρετε κάποιο από αυτά σε ένα άλλο πλαίσιο κειμένου.

Συμβουλή: Μπορείτε πιθανότατα να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ομάδα από την εφαρμογή αλληλογραφίας , όπως και κατά την αποστολή τακτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα λάβετε ένα μήνυμα "Μη έγκυρης διεύθυνσης" στη διαδικασία.

Εάν δεν θέλετε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ομάδες χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη εφαρμογή Mail, απλά αντιγράψτε τη λίστα διευθύνσεων και στείλτε τις με email με την αγαπημένη σας εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :

  1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Επαφές και βρείτε την ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Αγγίξτε παρατεταμένα τη λίστα με τις διευθύνσεις στην περιοχή όπου τους έχετε επικολλήσει κατά τη διάρκεια του παραπάνω βήματος (βήμα 10) και περιμένετε να εμφανιστεί ένα μενού.
  3. Επιλέξτε Αντιγραφή για να αντιγράψετε αμέσως ολόκληρη τη λίστα διευθύνσεων.
  4. Ανοίξτε την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εντοπίστε την περιοχή όπου θέλετε να εισάγετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  5. Αντί της πληκτρολόγησης, πατήστε και κρατήστε πατημένο για ένα δευτερόλεπτο και έπειτα επιλέξτε Επικόλληση .
  6. Τώρα που η ομάδα έχει εισαχθεί στην εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους, όπως ακριβώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Mail iOS.

Πώς να επεξεργαστείτε μια ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα iPhone ή iPad

Αν ακολουθείτε ακριβώς αυτά τα βήματα, θα παρατηρήσετε ότι η ενότητα " Σημειώσεις " στην εφαρμογή Επαφές εξακολουθεί να είναι γεμάτη από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ομάδας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτήν την περιοχή για να επεξεργαστούμε τους παραλήπτες της ομάδας, τόσο κατά την προσθήκη όσο και κατά την αφαίρεση διευθύνσεων.

  1. Στην εφαρμογή Επαφές , ανοίξτε την επαφή ομάδας και επιλέξτε Επεξεργασία από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην περιοχή " Σημειώσεις " και πατήστε για να εισέλθετε εκεί.
  3. Τώρα που το πεδίο είναι επεξεργάσιμο, μπορείτε να καταργήσετε διευθύνσεις, να ενημερώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας επαφής, να προσθέσετε εξ ολοκλήρου νέες επαφές στην ομάδα, να διορθώσετε τυχόν ορθογραφικά λάθη κ.ο.κ.
    1. Σημείωση: Να θυμάστε πάντα να βάζετε ένα κόμμα μετά από κάθε διεύθυνση, ακολουθούμενο από ένα κενό, πριν από την επόμενη διεύθυνση. Επιστρέψτε στο Βήμα 5 παραπάνω εάν χρειάζεστε μια ανανέωση.
  4. Όταν τελειώσετε, επαναλάβετε το βήμα 6, βήμα 7 και το βήμα 8 από τον πρώτο οδηγό στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας. Για να ανακεφαλαιώσετε, θέλετε να επισημάνετε και να αντιγράψετε αυτό το νέο σύνολο διευθύνσεων.
  5. Βρείτε το πεδίο κειμένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει ήδη επικολλήσει τις παλιές διευθύνσεις.
  6. Αγγίξτε αυτό το πεδίο κειμένου και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μικρό x στη δεξιά πλευρά για να καταργήσετε όλα αυτά.
  7. Πατήστε στο κενό πεδίο email και επιλέξτε Επικόλληση για να εισαγάγετε τις ενημερωμένες πληροφορίες ομάδας που μόλις αντιγράψατε στο Βήμα 4.
  8. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Τέλος για να αποθηκεύσετε την ομάδα.