Ρυθμίσεις SMTP του Windows Live Hotmail

Ποια ρύθμιση SMTP θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή αλληλογραφίας με μια διεύθυνση Hotmail

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Windows Live Hotmail μπορούν να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ενός προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν χρησιμοποιούνται οι σωστές ρυθμίσεις διακομιστή SMTP . Οι διακομιστές SMTP είναι απαραίτητοι για κάθε υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε το πρόγραμμα μέσω του οποίου στέλνονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να γνωρίζει πώς να στέλνει τα μηνύματα.

Συμβουλή: Οι ρυθμίσεις SMTP για το λογαριασμό σας Hotmail ισχύουν μόνο για την αποστολή μηνυμάτων. Για να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό σας μέσω του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις σωστές ρυθμίσεις POP3 του Windows Live Hotmail .

Ρυθμίσεις διακομιστή SMTP του Windows Live Hotmail

Αυτές είναι οι εξερχόμενες ρυθμίσεις διακομιστή SMTP για την αποστολή αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας το Windows Live Hotmail από οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κινητή συσκευή ή άλλη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις διακομιστή SMTP του Outlook.com για το λογαριασμό σας Hotmail αφού, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, οι δύο υπηρεσίες είναι πλέον οι ίδιες.

Το Windows Live Hotmail είναι πλέον το Outlook

Το Windows Live Hotmail ήταν η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, σχεδιασμένη για να έχει πρόσβαση μέσω του διαδικτύου, από οποιαδήποτε μηχανή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από μερικές χιλιάδες βήτα δοκιμαστές το 2005 και στη συνέχεια εκατομμύρια περισσότεροι μέχρι το τέλος του 2006

Ωστόσο, το εμπορικό σήμα Windows Live σταμάτησε το 2012, όταν η Microsoft εισήγαγε το Outlook Mail , αλλάζοντας ουσιαστικά το Windows Live Hotmail με μια ενημερωμένη διεπαφή χρήστη και βελτιωμένες λειτουργίες. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μπορούσαν να παραμείνουν ως @ hotmail.com, αλλά δεν υπάρχει πλέον μια σελίδα αφιερωμένη μόνο στις διευθύνσεις Hotmail.

Επομένως, το Outlook Mail είναι πλέον το επίσημο όνομα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, γνωστής ως Hotmail και Windows Live Hotmail.