Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας επαφών στο iPhone SIM

Τις ημέρες πριν από τα smartphones και το cloud, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων φρόντισαν να μην χάσουν τα βιβλία διευθύνσεων των τηλεφώνων τους και να τα μεταφέρουν εύκολα σε ένα νέο τηλέφωνο, δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας των επαφών τους στην κάρτα SIM του τηλεφώνου τους. Αλλά στο iPhone, δεν υπάρχει ένας προφανής τρόπος για να γίνει αυτό. Έτσι, η ερώτηση είναι: πώς κάνετε backup επαφές στην κάρτα SIM του iPhone;

Η απάντηση είναι ότι δεν το κάνετε. Το iPhone δεν υποστηρίζει την αποθήκευση δεδομένων στη SIM. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας. Απλά πρέπει να το κάνετε με διαφορετικό τρόπο.

Γιατί δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε μια κάρτα SIM στο iPhone

Το iPhone δεν αποθηκεύει αυτό το είδος δεδομένων στην κάρτα SIM επειδή δεν χρειάζεται και επειδή δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία της Apple σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες πρέπει να αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα τους.

Τα προηγούμενα κινητά τηλέφωνα σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε δεδομένα στην κάρτα SIM, επειδή δεν υπήρχαν τυποποιημένα και απλά μέσα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή τη μεταφορά δεδομένων σε νέα τηλέφωνα. Τελικά, υπήρχαν κάρτες SD, αλλά δεν είχαν όλα τα τηλέφωνα. Το iPhone διαθέτει δύο απλές, ισχυρές επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: δημιουργεί ένα αντίγραφο ασφαλείας κάθε φορά που το συγχρονίζετε στον υπολογιστή σας και μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων στο iCloud .

Πέρα από αυτό, η Apple δεν θέλει πραγματικά τους χρήστες να αποθηκεύουν τα δεδομένα τους σε αφαιρούμενες συσκευές που μπορούν εύκολα να χαθούν ή να καταστραφούν . Παρατηρήστε ότι τα προϊόντα της Apple δεν διαθέτουν συσκευές CD / DVD και συσκευές iOS, αλλά δεν έχουν ενσωματωμένες κάρτες SD . Αντίθετα, η Apple θέλει τους χρήστες να αποθηκεύουν τα δεδομένα τους απευθείας στη συσκευή, σε αντίγραφα ασφαλείας στο iTunes ή στο iCloud. Η Apple υποστηρίζει, νομίζω, ότι αυτές οι επιλογές είναι εξίσου αποτελεσματικές για τη μεταφορά δεδομένων σε νέα τηλέφωνα ως κάρτα SD, αλλά είναι επίσης πιο ισχυρές και ευέλικτες.

Ο τρόπος για να αποθηκεύσετε τις επαφές στην κάρτα SIM του iPhone

Αν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι στη μεταφορά δεδομένων επαφών στη SIM σας, υπάρχει ένας τρόπος να συμβεί αυτό: jailbreaking . Το Jailbreaking μπορεί να σας δώσει όλες τις επιλογές που η Apple δεν περιλαμβάνει από προεπιλογή. Θυμηθείτε ότι το jailbreaking μπορεί να είναι μια δύσκολη επιχείρηση και δεν συνιστάται για χρήστες που δεν έχουν πολλές τεχνικές δεξιότητες. Μπορείτε να καταστρέψετε το τηλέφωνό σας ή να ακυρώσετε την εγγύησή σας όταν κάνετε jailbreak . Αυτός ο κίνδυνος αξίζει πραγματικά να είναι σε θέση να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων σε μια κάρτα SIM;

Επιλογές Εκτός από μια κάρτα SIM για τη μεταφορά επαφών στο iPhone

Ενώ χρησιμοποιείτε μια κάρτα SIM μπορεί να μην είναι δυνατή, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μεταφέρετε εύκολα τα δεδομένα σας από το iPhone σας σε μια νέα συσκευή. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση:

Τι Λειτουργεί: Εισαγωγή επαφών από κάρτα SIM

Υπάρχει μια κατάσταση κατά την οποία η κάρτα SIM δεν είναι αβοήθητη στο iPhone: εισαγωγή επαφών. Παρόλο που δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε δεδομένα στην κάρτα SIM του iPhone σας, εάν έχετε ήδη μια κάρτα SIM με ένα βιβλίο διευθύνσεων, μπορείτε να εισαγάγετε αυτά τα δεδομένα στο νέο σας iPhone. Δείτε πώς:

  1. Αφαιρέστε την τρέχουσα κάρτα SIM του iPhone και αντικαταστήστε την με αυτή που έχει τα δεδομένα που θέλετε να εισαγάγετε ( βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι συμβατό με την παλιά σας κάρτα SIM ).
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  3. Αγγίξτε Επαφές (στο iOS 10 και παλιότερα, πατήστε Αλληλογραφία, Επαφές, Ημερολόγια ).
  4. Πατήστε Εισαγωγή επαφών SIM .
  5. Μόλις ολοκληρωθεί, αφαιρέστε την παλιά κάρτα SIM και αντικαταστήστε την με την κάρτα SIM iPhone.

Ελέγξτε διπλά όλες τις επαφές που εισάγατε πριν ξεφορτωθείτε την κάρτα SIM. Με όλα αυτά τα νέα δεδομένα στο iPhone σας, δείτε αυτές τις συμβουλές για να βοηθήσετε να χρησιμοποιείτε πιο αποτελεσματικά τα ημερολόγια και τις εφαρμογές επαφών της Apple .