Τι κάνουν οι ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του iPhone;

Η εφαρμογή Mail του iPhone προσφέρει δεκάδες ρυθμίσεις email που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής. Από την αλλαγή του τόνου ειδοποίησης, όταν φτάσει ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το μέγεθος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτού το ανοίξετε για το πόσο συχνά ελέγχει για αλληλογραφία, η εκμάθηση σχετικά με τις ρυθμίσεις του Mail σας βοηθά να ελέγχετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone σας.

01 από 02

Έλεγχος ρυθμίσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iPhone

πιστωτική εικόνα: Yagi Studio / DigitalVision / Getty Images

Απενεργοποιήστε τους ήχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μια από τις πιο βασικές ρυθμίσεις που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έχει να κάνει με τους ήχους που παίζουν όταν στέλνετε ή λαμβάνετε ένα email για να επιβεβαιώσετε ότι έχει συμβεί κάτι. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε αυτούς τους θορύβους ή να μην τις έχετε καθόλου. Για να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις
  2. Μεταβείτε με κύλιση προς τα κάτω στους Ήχους και πατήστε το
  3. Μεταβείτε στην ενότητα " Ήχοι και δονήσεις "
  4. Οι σχετικές ρυθμίσεις σε αυτήν την ενότητα είναι Νέα αλληλογραφία (ο ήχος που αναπαράγεται όταν φθάνουν τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και Απεσταλμένα μηνύματα (ο ήχος που δείχνει ότι έχει σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
  5. Πατήστε εκείνο που θέλετε να αλλάξετε. Θα δείτε μια λίστα με τους τόνους ειδοποίησης για επιλογή, συν όλους τους ήχους κλήσης (συμπεριλαμβανομένων των ειδικών τόνων ) στο τηλέφωνό σας και Κανένα
  6. Όταν αγγίζετε έναν τόνο, παίζει. Εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι το σημάδι ελέγχου βρίσκεται δίπλα του και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Ήχοι στο επάνω αριστερό μέρος για να επιστρέψετε στην οθόνη Ήχοι.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: 3 τρόποι για να κάνετε το email να πάρει λιγότερο χώρο στο iPhone σας

Αλλαγή ρυθμίσεων για να λαμβάνετε πιο συχνά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο λήψης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνό σας και πόσο συχνά το τηλέφωνό σας ελέγχει για νέα μηνύματα.

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Αλληλογραφία, Επαφές, Ημερολόγια και αγγίξτε το
  3. Πατήστε Λήψη νέων δεδομένων
  4. Σε αυτήν την ενότητα, υπάρχουν τρεις επιλογές: Push, Accounts και Advanced
    • Το push - αυτόματα μεταφορτώνει (ή "σπρώχνει") όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό σας στο τηλέφωνό σας μόλις παραληφθούν. Η εναλλακτική λύση είναι ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταφορτώνονται μόνο όταν ελέγχετε την αλληλογραφία σας. Όλοι οι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν το υποστηρίζουν, και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται γρηγορότερα
    • Λογαριασμοί- α η λίστα με κάθε λογαριασμό που έχει ρυθμιστεί στη συσκευή σας σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε ένα λογαριασμό ανά λογαριασμό για να πραγματοποιήσετε αυτόματη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή για λήψη μηνυμάτων μόνο όταν το ελέγχετε με μη αυτόματο τρόπο. Αγγίξτε κάθε λογαριασμό και έπειτα πιέστε Λήψη ή Χειροκίνητο
    • Λήψη - ο παραδοσιακός τρόπος ελέγχου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ελέγχει το email σας κάθε 15, 30 ή 60 λεπτά και κατεβάζει τυχόν μηνύματα που έχουν φτάσει από την τελευταία σας επιθεώρηση. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τον έλεγχο χειροκίνητα. Αυτό χρησιμοποιείται όταν το Push είναι απενεργοποιημένο. Όσο πιο συχνά ελέγχετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τόσο περισσότερη μπαταρία θα εξοικονομήσετε.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Πώς να επισυνάψετε αρχεία σε iPhone emails

Βασικές ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Υπάρχουν διάφορες άλλες βασικές ρυθμίσεις στην ενότητα " Αλληλογραφία", "Επαφές", "Ημερολόγια " της εφαρμογής "Ρυθμίσεις". Σας επιτρέπουν να ελέγχετε τα εξής:

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Μετακίνηση, διαγραφή, σήμανση μηνυμάτων στο iPhone Mail

Ανακαλύψτε μερικές ισχυρές, προχωρημένες ρυθμίσεις και πώς να διαμορφώσετε το Κέντρο ειδοποιήσεων για την ηλεκτρονική αλληλογραφία στην επόμενη σελίδα.

02 του 02

Προηγμένες ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδοποιήσεων iPhone

Σύνθετες ρυθμίσεις λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κάθε λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει ρυθμιστεί στο iPhone σας διαθέτει μια σειρά προχωρημένων επιλογών που σας επιτρέπουν να ελέγχετε ακόμα πιο στενά κάθε λογαριασμό. Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές πατώντας:

  1. Ρυθμίσεις
  2. Mail, Επαφές, Ημερολόγιο
  3. Ο λογαριασμός που θέλετε να ρυθμίσετε
  4. λογαριασμός
  5. Προηγμένη .

Ενώ διαφορετικοί τύποι λογαριασμών έχουν μερικές διαφορετικές επιλογές, οι πιο συνηθισμένες καλύπτονται εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τι να κάνετε όταν το iPhone Email σας δεν λειτουργεί

Έλεγχος ρυθμίσεων ειδοποιήσεων

Υποθέτοντας ότι εκτελείτε το iOS 5 ή νεότερο (και σχεδόν όλοι είναι), μπορείτε να ελέγξετε τους τύπους ειδοποιήσεων που λαμβάνετε από την εφαρμογή "Αλληλογραφία". Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις
  2. Πατήστε Ειδοποιήσεις
  3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πιέστε Αλληλογραφία
  4. Ο ρυθμιστής " Να επιτρέπονται ειδοποιήσεις" καθορίζει αν η εφαρμογή Mail σας δίνει ειδοποιήσεις. Εάν είναι ενεργοποιημένη, πατήστε έναν λογαριασμό, των οποίων ρυθμίσεις θέλετε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις και τις επιλογές σας:
    • Εμφάνιση στο Κέντρο ειδοποιήσεων- Αυτό το ρυθμιστικό ελέγχει αν τα μηνύματά σας εμφανίζονται στο αναπτυσσόμενο Κέντρο ειδοποιήσεων
    • Ήχοι - Σας επιτρέπει να επιλέξετε τον ήχο που παίζει όταν φθάνουν τα νέα μηνύματα
    • Εικονίδιο εφαρμογής εμβλήματος - Προσδιορίζει αν ο αριθμός των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων εμφανίζεται στο εικονίδιο της εφαρμογής
    • Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος - Ελέγχει αν τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου σας
    • Στυλ ειδοποίησης - Επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται στην οθόνη ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ως banner, μια ειδοποίηση ή καθόλου
    • Εμφάνιση προεπισκόπισης- Μετακινήστε το σε On / green για να δείτε ένα απόσπασμα κειμένου από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Κέντρο ειδοποιήσεων.