Πώς να κάνετε ζουμ σε ένα email στο iPhone Mail

Χρησιμοποιήστε ένα ή δύο δάχτυλα για μεγέθυνση σε μικρό κείμενο

Η μεγάλη οθόνη στα περισσότερα iPhones είναι βολική για τα πάντα, από την παρακολούθηση βίντεο και την αναπαραγωγή παιχνιδιών για προβολή φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, αλλά δεν είναι πάντα τέλεια όταν δεν μπορείτε να διαβάσετε κείμενο ή να δείτε τις λεπτομέρειες μιας εικόνας.

Ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καλύπτουν τόσο μεγάλο μέρος της οθόνης ώστε το κείμενο να είναι πολύ μικρό για να το διαβάσετε. Άλλες φορές, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει απλά κείμενο τόσο μικρό που πρέπει να στραφείτε για να το διαβάσετε.

Ευτυχώς, μπορείτε απλά να κάνετε μεγέθυνση σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου όχι μόνο του κειμένου αλλά και των εικόνων που ενσωματώνονται στο μήνυμα.

Πώς να μεγεθύνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Υπάρχουν δύο τρόποι για να μεγεθύνετε ένα μέρος ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της εφαρμογής iPhone Mail:

Σημείωση: Η διπλή πτώση μερικές φορές δεν λειτουργεί καθώς τσαλακώνει γιατί εξαρτάται περισσότερο από την προβολή οποιουδήποτε υπολείμματος μεταξύ δύο περιθωρίων, ενώ η τσίμπημα σάς επιτρέπει να επιλέξετε ακριβώς πού να κάνετε ζουμ και πόσο κοντά θέλετε να πάτε.

Μπορείτε να επιστρέψετε στην κανονική προβολή αντιστρέφοντας οποιαδήποτε από αυτές τις ενέργειες - είτε πατήστε ξανά δύο φορές είτε πιέζετε προς τα μέσα. Κλείνοντας από την εφαρμογή αλληλογραφίας (μετακίνηση προς τα πάνω για να το κλείσετε) θα επαναρυθμιστεί το επίπεδο ζουμ επίσης.

Η μεγέθυνση των εργασιών σε άλλες εφαρμογές επίσης

Η δράση "τσίμπημα για μεγέθυνση" και η διπλή βρύση δουλεύουν σε σχετικές εφαρμογές στο iPhone, καθώς και σε άλλες συσκευές iOS όπως το iPad και το iPod touch.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση πιο κοντά σε κείμενο και εικόνες στο Safari καθώς και σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, όπως τα προγράμματα περιήγησης Chrome και Opera , καθώς και η εφαρμογή Gmail. Το ίδιο ισχύει και για τις εικόνες που έχετε αποθηκεύσει στη συσκευή σας και ακόμα και στην εφαρμογή Κάμερα κατά τη μεγέθυνση, προτού τραβήξετε μια φωτογραφία.

Ωστόσο, το zoom δεν υποστηρίζεται στην πλειοψηφία των εφαρμογών του iPhone. Δεν μπορείτε συνήθως να κάνετε μεγέθυνση σε ένα παιχνίδι που παίζετε ή να κάνετε ζουμ σε ένα βίντεο που κάνετε streaming από το διαδίκτυο. Το ζουμ επίσης δεν λειτουργεί στην οθόνη κλειδώματος iPhone ή στην αρχική οθόνη, στο App Store , στις περισσότερες εφαρμογές ημερολογίου κ.λπ.