Τα πιο δύσκολα mobs του Minecraft για να πολεμήσουν;

Ποια mobs είναι τα πιο δύσκολα στην Minecraft;

Κάποια από τα διάφορα mobs του Minecraft μπορεί να φαίνεται πολύ εύκολο να πάρει ένα κόκκαλο, αλλά όταν έρχεται κάτω στο νιτρινοκόκκινο, μπορεί να έχουν μόνο οκτώ πόδια για να σταθούν. Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε μερικά από τα πιο έντονα όπλα για να προχωρήσουμε (με την εξαίρεση των αφεντικών) και μπορούμε απλά να σας δώσουμε μερικές συμβουλές ώστε η επόμενη σας συνάντηση να είναι ελαφρώς λιγότερο απειλητική! Πιάσε τα όπλα σου, μερικά τρόφιμα και κάποια πανοπλία γιατί αυτό θα είναι ένας αγώνας σίγουρα θα θέλεις να είσαι μέρος!

Κόλαση!

Τέιλορ Χάρις

Αυτός ο όχλος έχει μια οργισμένη προσωπικότητα που ισοδυναμεί με πυρκαγιά. Τα Blazes βρίσκονται κοντά στους ωοτοκίες στα Nether Fortresses και είναι αμέσως εχθρικά προς τον παίκτη μία φορά εντός της εμβέλειας. Τα Blazes είναι ένας πετώντας όχλος που θα πετάξει ψηλότερα όταν επιτίθεται στον παίκτη. Για να επιτεθεί στον παίκτη, ο Blazes θα πυροβολήσει πυρκαγιά σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τεράστιες ζημιές με άμεσο τρόπο. Τα πυροβόλα που πυροβολούνται από τον Blazes θα πυροδοτήσουν φωτιά σε οποιοδήποτε μπλοκ κατά την κρούση.

Ο καλύτερος τρόπος να βγάλετε ένα Blaze είναι με τη βοήθεια του φίλτρου αντίστασης πυρκαγιάς. Επίσης, προσπαθήστε να επιτεθείτε στους Blazes όταν δεν σας επιτίθενται, καθώς είναι πιο κοντά στο έδαφος και δεν πετούν.

Spider Jockeys!

Τέιλορ Χάρις

Τι παίρνετε όταν διασχίζετε μια αράχνη και έναν σκελετό; Ένα καλό αγώνα. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές παραλλαγές του όπλου "Spider Jockey". Ο ένας είναι ένας τακτικός σκελετός που οδηγεί ένα κανονικό αράχνη, ο δεύτερος είναι ένας τακτικός σκελετός που οδηγεί σε ένα Spider Cave, και ο τρίτος είναι ένας σκελετός Wither που οδηγεί ένα κανονικό Spider.

Κάθε παραλλαγή τείνει να φαίνεται σαν ένας διαφορετικός αγώνας, αλλά είναι κατά κύριο λόγο «σκληρός», ανάλογα με το ποιο mob θα σκοτώσετε πρώτα. Εάν σκοτώσετε πρώτα τον Σκελετό, γενικά, ο αγώνας είναι ευκολότερος μακροπρόθεσμα. Καθώς ο Σκελετός είναι κολλημένος στην Αράχνη, ο Spider είναι αυτός που επιλέγει τις κινήσεις.

Είναι και οι δύο ξεχωριστές οντότητες, οπότε όποιος σκοπεύετε πρώτα να υπαγορεύει πώς ο αγώνας θα είναι αργότερα. Επικεντρωθείτε πρώτα στην πρώτη δολοφονία του Σκελετού και στη συνέχεια σκοτώστε το Spider, ανεξάρτητα από το συνδυασμό.

Φόρτωση αναρρίχησης!

Τέιλορ Χάρις

Οι χρεωμένοι Creepers έχουν μια συγκλονιστική προσωπικότητα. Αφού χτυπηθεί από αστραπή, φορτώνεται ένας Φράουλα . Όταν ένας γερανός χρεώνεται, οι εκρήξεις τους είναι διπλάσιες από αυτές που είχαν προηγουμένως.

Ενώ ο τρόπος για να σκοτώσει ένα Charged Creeper είναι σχεδόν ακριβώς το ίδιο με τη θανάτωση ενός τακτικού Creeper, αυτή η παραλλαγή κάνει την περικοπή καθώς έχει πολύ χειρότερο αποτέλεσμα αν είναι ο νικητής. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με την τοποθεσία του Charged Creeper, καθώς θα μπορούσαν κυριολεκτικά να σας σκοτώσουν σε μία επίθεση, εάν πυροδοτηθούν επάνω σε λάθος χρόνο, ακόμα κι αν έχετε πλήρη υγεία.

Endermen!

Τέιλορ Χάρις

Ο Endermen είναι ένας μεγάλος όχλος που δεν θα επιτεθεί απευθείας εκτός εάν ο παίκτης τον ξεκινήσει. Ο Endermen γεννιέται φυσιολογικά τόσο στον έξω κόσμο όσο και στο The End . Ένας παίκτης μπορεί να ξεκινήσει έναν Enderman σε μάχη με πολλούς τρόπους. Ένας τρόπος είναι απευθείας κοιτάζοντας το Enderman.

Εάν είστε πιασμένοι κοιτάζοντας ένα Enderman, θα προσπαθήσει αμέσως να ακολουθήσει τη συσκευή αναπαραγωγής. Ο Enderman χτύπησε για αρκετές καρδιές και πάνω από το πόσο σκληρά χτύπησαν, τηλεμεταφέρθηκαν. Ένας τηλεκατευθυνόμενος όχλος καθιστά πολύ εύκολο να χάσει τη συγκέντρωσή του από όπου βρίσκεται ο εν λόγω όχλος.

Κρατήστε εστίαση στον εχθρό και ασχολείστε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά με γρήγορο και γρήγορο τρόπο. Κάντε το αγώνα Enderman όσο το δυνατόν συντομότερο. Αν ο όχλος τηλεμεταφέρει πολύ, ίσως να χάσετε το ίχνος του, οπότε παραμείνετε σε επαγρύπνηση ανά πάσα στιγμή.

Συμπερασματικά!

Υπάρχουν πολλοί όχλοι στο Minecraft και αυτά τα διάφορα όπλα τείνουν να αποδείξουν την αξία τους σε μια πάλη ή δύο. Με αρκετή εστίαση και πρακτική θα πρέπει να είστε σε θέση να καταλάβετε κάθε όχλο που βρίσκεται στο δρόμο σας και να αποκομίσετε τις ανταμοιβές. Εάν ένας όχλος υποτιμηθεί πριν από έναν αγώνα, ωστόσο, μπορεί να βρεθείτε αναπάντεχα.